FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
13 lis 2015 12:44
Kryspin Słomiński napisał(a):
Rafał Cupał napisał(a):
Obowiązuje.

Ale przy ścianie mistrzów chyba nie powinno obowiązywać.
https://www.youtube.com/watch?v=Wuiqf CufvFM
Przykład 1: Od 23 sekundy jazda Schumachera.
Przykład 2: https://www.youtube.com/watch?v=0XBFQ Fmr5js
w granicach 2:50 i widać że niektórym zdarzyło się przejechać więcej niż 2 kołami przy ścianie.
Więc nie rozumiem czemu miały by być kary za przejechanie na milimetry przy ścianie, ewentualnie była by tam spowalniająca trawa, na jednej z wersji chyba była.

Realia, realiami - my mamy swoje zasady 8-). Poza tym w drugim przykładzie nie widać poszerzeń (co najwyżej "bananowe").
Zmodyfikowane 13 lis 2015 12:45 przez Marcel Pawiński.
13 lis 2015 12:52
No może to przez te kamerę ale naprawdę uważam że to głupi pomysł i czuje sporo troll-skarg po gp. Banany wszędzie Banany
13 lis 2015 12:58
Bądźmy konsekwentni. To nie jedyne miejsce, w którym kierowcy F1 opuszczają tor a sędziowie z jakiegoś powodu to ignorują. My do tej pory utrzymywaliśmy i egzekwowaliśmy klarowne reguły i nie widzę powodu, żeby nagle to zmieniać w trakcie sezonu.
13 lis 2015 13:04

OMFG
13 lis 2015 13:25
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Widzę, że niektórzy nie mogli się doczekać, aby móc poczuć się wyżej od tego nędznego <cenzura>a, pana Bez Licencji i Progu (pozdrawiam panów Kozera, Mainusz, Czepiela, Hamburg, długo czekaliście na ten moment). Nie będę pisał już drugi raz elaboratu dlaczego to coś powstało, dodam tylko dwa screeny. Ci, co mają mózg wyciągną wnioski, a ci, co chcą jedynie czuć się lepszym ode mnie to oleją to, bo ich racja jest najprawdziwsza, akrzysiek zamknij mordę, bo masz IQ na poziomie dżdżownicy.

Wstawiam, chociaż powinienem poczekać na Największego i Najwspanialszego Króla Mórz i Oceanów, Nieskazitelnego Waszego Pana, Władcę i Mędrca, Łukasza I Damsa Wspaniałego i jego błazna Pieczyka.

Znacie Krzysztofa Woźniaka? Każdy go zna on już! On już tutaj licencji na pewno nie zda.
Zmodyfikowane 13 lis 2015 13:31 przez Krzysztof Pieczykolan.
13 lis 2015 13:44
ŻAŁUJĘ, ŻE WSZEDŁEM NA FORUM OGÓLNE I COFNĄŁEM SIĘ O TE 2 STRONY DO TYŁU ;(
13 lis 2015 13:49
Bartłomiej Nowak napisał(a):
ŻAŁUJĘ, ŻE WSZEDŁEM NA FORUM OGÓLNE I COFNĄŁEM SIĘ O TE 2 STRONY DO TYŁU ;(

Twoje życie zmieni się po tym diametralnie.
13 lis 2015 15:31
Rafał Cupał napisał(a):
To nie jedyne miejsce, w którym kierowcy F1 opuszczają tor a sędziowie z jakiegoś powodu to ignorują.

Może dla tego, żeby było chociażby troche ciekawiej? Co Mi, jak i Innym kierowcom, z którymi gadałem, po jezdzie wyznacznikami toru w takich miejscach? Chodzi o ryzyko, a nie o półkilometrowe wylewki asfaltowe jak to teraz robią w tych nowoczesnych torach... I wtedy kierowca jedzie na pałe, nie zważając na konsekwencje, bo przecież jak lekko wyjedzie poza tor to ma jeszcze półkilometrowy " pas bezpieczeństwa ".
I wtedy wyłania sie najlepszych kierowców, a nie tak zwanych " Pastorków " ( PayDriverzy )
Zmodyfikowane 13 lis 2015 15:38 przez Mateusz Majka.
13 lis 2015 16:38
Proponuję przestać karmić trolla. Woźniak, idź do Szumlewicza na 69, jedyne chyba co możesz osiągnać w swoim życiu <ok>
13 lis 2015 18:52
Kryspin Słomiński napisał(a):
Rafał Cupał napisał(a):
Obowiązuje.

Ale przy ścianie mistrzów chyba nie powinno obowiązywać.
https://www.youtube.com/watch?v=Wuiqf CufvFM
Przykład 1: Od 23 sekundy jazda Schumachera.
Przykład 2: https://www.youtube.com/watch?v=0XBFQ Fmr5js
w granicach 2:50 i widać że niektórym zdarzyło się przejechać więcej niż 2 kołami przy ścianie.
Więc nie rozumiem czemu miały by być kary za przejechanie na milimetry przy ścianie, ewentualnie była by tam spowalniająca trawa, na jednej z wersji chyba była.

Ty ścinasz tor prawie na każdym zakręcie.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
24 °C
NIE
Zachmurzenie
22 °C
PON
Deszcz
18 °C
WTO
Deszcz
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
44 962 108

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.