FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
14 lis 2015 16:57
nie ścinamy linii pitlane na Interlagos

Jak w realnej się tak robi to zaskakujące (GP Brazylii 2013 - Massa dostał karę).
14 lis 2015 16:58
Krzysztof Woźniak napisał(a):
NIE, NIE, NIE, NIE. Biedny pan Krzyśpin nie może sobie pojechać przy ścianie miszczuf i nie może poczuć tego przyjemnego uczucia w spodenkach jak mu się uda na centymetry przejechać obok i teraz wszyscy musimy się dostosowywać. Zakaz używana tarek jest już ładnych parę sezonów, były propozycje zmiany, wszystkie padły, wszyscy się przyzwyczaili, że nie jedziemy koło Ściany w Montrealu, nie ścinamy linii pitlane na Interlagos, mimo, iż "realnie" też się tak robi. Kryspin, do cholery, chyba akceptowałeś regulamin. Chyba wiedziałeś, że nie używamy tarek, jedziemy non stop asfaltem, koniec, kropka.

Weź wysterylizuj siebie i swój komputer. Tak, żebyś ani Ty, ani te bzdury się nie rozprzestrzeniały.
14 lis 2015 17:07
Dobra, z tą linią przesadziłem, bo dawno nie jeździłem u nas, ale zawsze pamiętałem ból tyłka o to, przepraszam. jednak nadal uważam, że zasady są jasne i należy się ich trzymać.
14 lis 2015 17:11
Marcel Pawiński napisał(a):
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Dobry. Czy w serii GP2 też zostanie podjęty tak mądry krok jak w serii F1 dotyczący ściany mistrzów?

Zastanowię się.

Mamy bardzo dużo czasu na zastanawianie się...

Wiem. Do 19:30 wydam werdykt.
Dodane 14 listopada 2015 18:06:
Dobrze, niech będzie. Można poszerzać sztuczną powierzchnie przy ścianie mistrzów (ścinanie szykany będzie karane).

GP2 już pękło ...
14 lis 2015 17:18
NIE, NIE, NIE, NIE. Biedny pan Krzyśpin nie może sobie pojechać przy ścianie miszczuf i nie może poczuć tego przyjemnego uczucia w spodenkach jak mu się uda na centymetry przejechać obok i teraz wszyscy musimy się dostosowywać. Zakaz używana tarek jest już ładnych parę sezonów, były propozycje zmiany, wszystkie padły, wszyscy się przyzwyczaili, że nie jedziemy koło Ściany w Montrealu, nie ścinamy linii pitlane na Interlagos, mimo, iż "realnie" też się tak robi. Kryspin, do cholery, chyba akceptowałeś regulamin. Chyba wiedziałeś, że nie używamy tarek, jedziemy non stop asfaltem, koniec, kropka.

Teraz zmodyfikowali tor i kierowcy F1 tam nie ścinają, a my w lidze zawsze przycinaliśmy, więc skończ <cenzura>ić i wyjdź.
Dodane 14 listopada 2015 18:42:
Typowe nie znam się, a wypowiem. Nie wiem jak Wy jeździcie, bo sam nie jeżdze, ale jestem najmądrzejszy.
14 lis 2015 17:44
Dawid Czepiela napisał(a):

Teraz zmodyfikowali tor i kierowcy F1 tam nie ścinają, a my w lidze zawsze przycinaliśmy, więc skończ <cenzura>ić i wyjdź.
Typowe nie znam się, a wypowiem. Nie wiem jak Wy jeździcie, bo sam nie jeżdze, ale jestem najmądrzejszy.

14 lis 2015 18:05
A JA LUBIĘ KRZYŚKA <ok> <papa> <hura>
14 lis 2015 18:14
Woźniaka auto w RoyalRacing:

Powiedzcie mi jak się z niego nie śmiać, jak sam prowokuje :D <lol> <lol> <lol> <lol> :D :D
Dodane 14 listopada 2015 19:15:
Dawid Czepiela napisał(a):

Nie przyjmuje :D
Dodane 14 listopada 2015 19:27:
Dobra, z tą linią przesadziłem, bo dawno nie jeździłem u nas, ale zawsze pamiętałem ból tyłka o to, przepraszam. jednak nadal uważam, że zasady są jasne i należy się ich trzymać.

P.S. Nigdy nie było bólu tyłka o tę linię, bo każdy ją przecinał.
14 lis 2015 19:52
Apropos RR:

CHOLERNE 0.019 SEKUNDY I BYM POKONAŁ BARONERA
14 lis 2015 20:03
Woźniak możesz się od<cenzura><cenzura> gościu ty też musisz zaczynać rozmowę o mojej jeździe ja tylko wysuwałem tę propozycję dotyczącą ściany mistrzów nie narzekałem że nie można było tam pojechać przy ścianie i to twoje trzymanie się asfaltu boże mówi to gościu który co weekend odwalał coś i stracił lickę i mam nadzieje że dopóki nie poprawisz swoich umiejętności to długo tu nie pojeździsz. Amen.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
13 °C
Tor:
13 °C
ŚRO
Deszcz
23 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
24 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
44 927 239

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.