FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
24 lis 2015 19:20
Wprowadzenie ograniczenia prędkości w tym miejscu do 80km/h :D Bo wtedy nie ma problemu.
Zmodyfikowane 24 lis 2015 19:22 przez Mateusz Tomaszewski.
24 lis 2015 20:43
Mateusz Ziubiński napisał(a):
W głowie kierowcy jest zakodowany tylko jeden cel - pojechać jak najszybciej.

Twoja polityka Rafik próbuje stworzyć system donosicielski, tylko wtedy twoje reguły gry mogą działać. Jak widać to nie działa, bo dostaje się jednemu kierowcy, który jest tak samo winny jak reszta. Nie sądzę, aby ktokolwiek pozostał czysty w tym wyścigu. Próbujesz nauczyć ludzi u<cenzura>ania swoich przeciwników, tylko to w tym widzę i to jest absolutnie bez sensu.

Jestem za tym, aby "TEN KTO JEST BEZ WINY NIECH PIERWSZY RZUCI KAMIENIEM". Udostępnij informację kto składa skargi, my następnym razem sprawdzimy jak on radzi sobie na torze...

Jak nie pasuje to co tu robicie. :>
24 lis 2015 20:46
Może i faktycznie obecny system można nazwać "donosicielskim", ale Wy proponujecie system "mafijny" i ten drugi uważam za zdecydowanie gorszy.
Zmodyfikowane 24 lis 2015 20:46 przez Rafał Cupał.
24 lis 2015 21:33
Ja nadal uważam, że jak ktoś jest winny, to i tak moralnie nie ma prawa się rzucać. A jak będzie, to opinia ogólna go sprowadzi na ziemię wiedząc kto ma rację.
24 lis 2015 21:49
Może wyrzućmy od razu skargi za ścięcia i po problemie (ale to nie ma najmniejszego sensu).
24 lis 2015 21:49
Damian Wolkiewicz napisał(a):
Mateusz Ziubiński napisał(a):
W głowie kierowcy jest zakodowany tylko jeden cel - pojechać jak najszybciej.

Twoja polityka Rafik próbuje stworzyć system donosicielski, tylko wtedy twoje reguły gry mogą działać. Jak widać to nie działa, bo dostaje się jednemu kierowcy, który jest tak samo winny jak reszta. Nie sądzę, aby ktokolwiek pozostał czysty w tym wyścigu. Próbujesz nauczyć ludzi u<cenzura>ania swoich przeciwników, tylko to w tym widzę i to jest absolutnie bez sensu.

Jestem za tym, aby "TEN KTO JEST BEZ WINY NIECH PIERWSZY RZUCI KAMIENIEM". Udostępnij informację kto składa skargi, my następnym razem sprawdzimy jak on radzi sobie na torze...

Jak nie pasuje to co tu robicie. :>

Typowa odpowiedź - nie pasuje to wy<cenzura>ać. Tak najprościej ;)
24 lis 2015 21:50
@Up

Popieram :P.
24 lis 2015 21:56
Rafał Cupał napisał(a):
Może i faktycznie obecny system można nazwać "donosicielskim", ale Wy proponujecie system "mafijny" i ten drugi uważam za zdecydowanie gorszy.

Preferuję system JAWNY. Jeżeli ktoś składa na kogoś skargę, musi być świadom swojej karności, a nie, że nawrzuca komuś i jest zadowolony. Podkreślam, jeżeli ktoś składa na kogoś skargę, musi czuć się bez winy ze swojej strony. Składam skargę na kogoś, że ścinał? To znaczy, że ja nie ścinałem i czuję się teraz oszukany, bo ktoś zyskał względem mnie w sposób nieuczciwy. Gwarantuję, że przy ujawnieniu jawności skarg wszystkie te bezsensowne skargi z dupy, jak te dzisiejsze np. na Pieczyka nie miałyby miejsca. Nikt nie odważyłby się na tak odważny ruch, bo nikt nie jest tutaj bez winy. A zasypanie kogoś skargami oznaczałoby coś w stylu - skarżę, bo ja jeżdżę poprawnie - możecie mnie ocenić. A na każdego w tym regulaminie jest milion haków, dlatego ten regulamin nigdy nie zadziała w sposób prawidłowy. Nigdy nie wyegzekwujesz od wszystkich przestrzegania każdego punktu. Zatem nigdy nie będzie spełnione twoje marzenie. Spełnić się może tylko wtedy, jak każdy na każdego będzie skarżyć. Koło się zamyka, życie nie ma sensu, wyjeźdźmy z rodziną Kopacz do Kanady.
24 lis 2015 22:05
24 lis 2015 22:07
Dobry byłby pomysł z tym, że było by widać kto składa skargi :) Ale ja nic nie mówie xDD <lol> <lol>
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
PON
Deszcz
16 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
26 °C
ŚRO
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
44 893 952

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.