8 gru 2015 18:41
Krzysztof Woźniak napisał(a):
To nie dawaj nam powodów do czepiania się...
Dawid Czepiela napisał(a):
Nie, nie zwalam winy, tylko mnie po prostu
ia jak za każdym
anym razem znajdzie się ktoś kto będzie się CZEPIAŁ wszystkiego "bo Woźniak".
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Zwalaj wine na Widmo. Z tego co wiem i wydawało mi się to Ty byłeś głównym komentatorem, a nie Widmo.
Radosław Cupał napisał(a):
Taaaaaak, bo Widmuś Wasz kochany to był taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaak przygotowany, że ja pierdziu.
Dodane 7 grudnia 2015 17:12:
A wygląd cenzury jest bardzo teraz, bo może uświadomi niektórym jak
owe jest nadużywanie
owych wyrazów
Marcel Pawiński napisał(a):
Niektórzy uważają, że komentowanie wyścigu polega na tym, że patrzysz i opisujesz innym to co widzisz na ekranie (Tak jakby odbiorcy byli ślepi).
Dawid Czepiela napisał(a):
To był i jest jeden z powodów dla których Woźniak nie powinien komentować wyścigów... Bez urazy, ale przeciętny "Kowalski" zrobiłby to lepiej.
Woźniak, gratuluję zorientowania się na 8 okrążeniu dopiero, że Konrad Żerebiec jechał na hardach, a Bogusz cisnął na softach, a Ty ciągle pieprzysz, że mu odjeżdza pomijając tak ważny fakt, jak różne opony i strategie. Serdeczne gratulacje.
To był i jest jeden z powodów dla których Woźniak nie powinien komentować wyścigów... Bez urazy, ale przeciętny "Kowalski" zrobiłby to lepiej.
Niektórzy uważają, że komentowanie wyścigu polega na tym, że patrzysz i opisujesz innym to co widzisz na ekranie (Tak jakby odbiorcy byli ślepi).
Taaaaaak, bo Widmuś Wasz kochany to był taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaak przygotowany, że ja pierdziu.
Dodane 7 grudnia 2015 17:12:
A wygląd cenzury jest bardzo teraz, bo może uświadomi niektórym jak

Zwalaj wine na Widmo. Z tego co wiem i wydawało mi się to Ty byłeś głównym komentatorem, a nie Widmo.
Nie, nie zwalam winy, tylko mnie po prostu

To nie dawaj nam powodów do czepiania się...