FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
Konto usunięte
8 gru 2015 22:03
http://kwejk.pl/obrazek/2513313/dzwoncie -po-lekarza-zaraz-sie-udusze-ze-smiechu. html
Zmodyfikowane 8 gru 2015 22:03 przez Konto usunięte.
8 gru 2015 22:06
Maciej Paruch napisał(a):
Idę do pracy, Woźniak, wchodzę na forum, Woźniak, odpalam yt, Woźniak, otwieram lodówkę, Woźniak, wszędzie Woźniak, Woźniak, Woźniak, Woźniak, <cenzura>, <cenzura>. OSZALAŁEM, OSZALAŁEM!

Przez twój nie zdobyty próg OSZALAŁEM!!!
8 gru 2015 22:24
"Dobry wieczór. Coś się... coś się popsuło i nie było mnie słychać, to powtórzę jeszcze raz. Tegoroczna Liga Mistrzów w wykonaniu United to jest jakaś porażka. Ja myślę że ten <cenzura> głupi skład, ta <cenzura> banda imbecyli, która wybiegła dziś na boisko z Wolfsburgiem to jest jakieś <cenzura> nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy... jeśli tyle dla was znaczy, ludzie takie zaangażowanie kibicowskie, jak moje, gdzie postawiłem moje pieniądze, moje życie prywatne, wolny czas, wszystko inne i dla was tylko znaczyło to <cenzura> 3 czy 4 strzały, to was powinno się <cenzura><cenzura>, tak się powinno was <cenzura>ać, jak tylko was może <cenzura>ać Bournemouth w następnej kolejce! Arsenal was tak nie wyruchał, jak wyrucha was Bournemouth, <cenzura>. Aż wasz kukle <cenzura> będą swędziały z bólu. To jest dramat <cenzura>. To jest dramat, że w tym antyludzkim klubie, w tym klubie w którym w szatni <cenzura> nikt nie był w stanie powiedzieć, że styl gry United zbezczeszczono, że ta drużyna ma 118 bezsensownych podań w trakcie gry, że te <cenzura>! powtarzam trenerskie <cenzura>! Trenerskie <cenzura> zmieniały bezpodstawnie piłkarzom pozycje i że to nie jest czymś wartym tego, by ten klub odbudować z nowym trenerem.
Będzie was cała liga ruchała w dupę, będzie was liga <cenzura> dymała tak, jak was w Lidze Mistrzów nie dymano. Ta <cenzura>, ten mały karakan, <cenzura>any van Gaal śmieć, zniszczy was. Rooneye, Depaye, Fellainie, nieudane zmiany będą wam <cenzura> odbierały smak zwycięstw, wy <cenzura> idioci. Holenderscy, trenerscy idioci. Ja mam to w piździe <cenzura>, bo ja mogę wszystko. Będę żył <cenzura> tak! Wy<cenzura>ę jeszcze dzisiaj, już koszulka Bayernu kupiona i będę się z was <cenzura> czerwone frajery śmiał, żeście takie głupie są, tacy <cenzura> <cenzura>e, którzy te kurewstwo van Gaalskie wybrali. Nie na Wilsona, nie na Martiala w ataku, tylko na jakieś <cenzura> Rooneyów, drewniaków w dupę <cenzura>anych <cenzura>, na Depayów po<cenzura>eńców stawiali. To właśnie jest ta <cenzura> van Gaal. Przez taką <cenzura>ę van Gaala, przez was <cenzura> <cenzura>e nic się w tym zespole nie zmieni, bo jesteście <cenzura> warci i trzeba was <cenzura>ać, ruchać i na was punkty zarabiać, bo jesteście bandą czerwonych <cenzura>ów, nieudaczników. Rozumiecie to? A wam kochani, którzyście się starali, którzyście wspomagali zespół, dziękuję. Bo to garstka zawodników, garstka zawodników, dzisiaj to jest 3 graczy, może 4. Tak, tak, tylko to się <cenzura> w tej <cenzura>ie United nadaje. Powiedzieć wam w <cenzura> wreszcie, wy głupie <cenzura>e, że jesteście prymitywami, że <cenzura> wasze <cenzura> 3-5-2 to jest wasz majestat, wasza godność! Rooney w ataku, Martial na skrzydle - to ty <cenzura> van Gaal, <cenzura> z tobą. Nie warto było <cenzura>, nie warto było zrobić nic... co by się... a szkoda <cenzura> gadać, szkoda strzępić ryja naprawdę. Niech was... Słuchajcie. Ci, którzyście głupie <cenzura> wystawiali Depaya niech was szlag trafi, <cenzura> warci jesteście, anty-trenerami jesteście. Dobranoc. <cenzura>, szkoda było setek złotych na akcesoria klubowe, szkoła było <cenzura> spędzać godziny przed TV. Głupi van Gaal, głupie Rooneye <cenzura>, was do Championship tylko zaprowadzić <cenzura>, dać wam Preston North End jako przeciwników. Szkoda <cenzura> było na was cokolwiek wy głupie <cenzura>e wy"
8 gru 2015 22:39
Jakby to Radek ujął...

8 gru 2015 22:43

Post został usunięty przez autora

8 gru 2015 22:46
8 gru 2015 23:03
Łukasz Jasiński napisał(a):
Jakby to Radek ujął...

8 gru 2015 23:26
Oglądnąłem i coś Marcel zrobił XD bo nie wiem czy wierzyć panu 107% o tym że silnik zaczął płonąć na 6 biegu.
9 gru 2015 08:20
Kryspin Słomiński napisał(a):
Oglądnąłem i coś Marcel zrobił XD bo nie wiem czy wierzyć panu 107% o tym że silnik zaczął płonąć na 6 biegu.

Jak by spalił silnik z powodu szybkiego zbijania to zrobił by to dalej a nie tam gdzie praktycznie zaczyna się hamować.
9 gru 2015 11:52
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
22 °C
Tor:
27 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
24 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
25 °C
SOB
Częściowe zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
44 940 676

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.