FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
15 kwi 2017 08:49
Te menele?
15 kwi 2017 08:56
Witam,

wzywam niedorośniętego autora tego filmu do usunięcia sceny, w której wykorzystywane jest logo mojej ligi. Wykorzystywanie fragmentów filmu o Powstaniu Warszawskim (czy po prostu IIWŚ) do produkcji humorystycznych jest dla mnie absolutnym brakiem poszanowania historii, godności tamtych ludzi i zachowaniem całkowicie antypatriotycznym. Nie mam zamiaru pozwolić na to, żeby przez (niewątpliwie) idiotę, który to zrobił, ktoś był gotów połączyć to także z "WSL".

Wcześniej mieliście ogromny fun z Papieża Polaka, teraz widzę, że idziecie jeszcze dalej i bawi was tragedia Polaków z czasów II Wojny Światowej. Dorośnijcie kiedyś, bo wystawiacie świadectwo nie tylko sobie, ale także reszcie waszej społeczności.

Z brakiem wyrazów szacunku,
Mateusz Ziubiński

15 kwi 2017 09:01
Mateusz Ziubiński napisał(a):
Witam,

wzywam niedorośniętego autora tego filmu do usunięcia sceny, w której wykorzystywane jest logo mojej ligi. Wykorzystywanie fragmentów filmu o Powstaniu Warszawskim (czy po prostu IIWŚ) do produkcji humorystycznych jest dla mnie absolutnym brakiem poszanowania historii, godności tamtych ludzi i zachowaniem całkowicie antypatriotycznym. Nie mam zamiaru pozwolić na to, żeby przez (niewątpliwie) idiotę, który to zrobił, ktoś był gotów połączyć to także z "WSL".

Wcześniej mieliście ogromny fun z Papieża Polaka, teraz widzę, że idziecie jeszcze dalej i bawi was tragedia Polaków z czasów II Wojny Światowej. Dorośnijcie kiedyś, bo wystawiacie świadectwo nie tylko sobie, ale także reszcie waszej społeczności.

Mateusz Ziubiński

Juz usuwam scenę.
15 kwi 2017 09:02
Kamil Śmieja napisał(a):
Mateusz Majka napisał(a):
Wesołych świąt ;)

Zapowiada się ciekawy film :v
Ale tępienie WSL nawet tutaj musiało być :P

Można było sobie darować, bo teraz minusują. 8-)
15 kwi 2017 09:08
Witam,

Mateusz Ziubiński

Co jak co... Ale Ziubson tu ma 100% mojego poparcia. Panowie, wydaje mi się, ze pomimo bycia dorosłym to nie każdy jest tu dojrzały. 90% z Was cieszyło się, że znika GP2, ale Wy wciąż propagujecie syndrom GP2. To serio wpływa na wizerunek ligi w dość kiepski sposób i jeszcze mieszacie w to konkurencje pokazując swój brak ww. dojrzałości.
O Papieżu już nie wspomnę...
15 kwi 2017 09:54
Wykorzystywanie fragmentów filmu o Powstaniu Warszawskim (czy po prostu IIWŚ) do produkcji humorystycznych jest dla mnie absolutnym brakiem poszanowania historii, godności tamtych ludzi i zachowaniem całkowicie antypatriotycznym.

Wcześniej mieliście ogromny fun z Papieża Polaka, teraz widzę, że idziecie jeszcze dalej i bawi was tragedia Polaków z czasów II Wojny Światowej.

Widzę kult porażki wiecznie żywy. :) No cóż, dobrze, że kiedy niektórzy stali u Bozi w kolejce po "syndrom" patriotycznego spinania pośladów, inni czekali wtedy na syndrom GP2 jak Ty to nazywasz, czyli odrobinę dystansu do otaczającego świata i umiejętność oddzielenia obrażania czegos od robienia parodii na podstawie materiałów. Marcel musi strasznie się czuć obrażająć Szybkich i Wściekłych swoim dawnym filmikiem o Kryspinie.
Zmodyfikowane 15 kwi 2017 10:00 przez Grzegorz Brojak.
15 kwi 2017 10:14
Grzegorz Brojak napisał(a):
Wykorzystywanie fragmentów filmu o Powstaniu Warszawskim (czy po prostu IIWŚ) do produkcji humorystycznych jest dla mnie absolutnym brakiem poszanowania historii, godności tamtych ludzi i zachowaniem całkowicie antypatriotycznym.

Wcześniej mieliście ogromny fun z Papieża Polaka, teraz widzę, że idziecie jeszcze dalej i bawi was tragedia Polaków z czasów II Wojny Światowej.

Widzę kult porażki wiecznie żywy. :) No cóż, dobrze, że kiedy niektórzy stali u Bozi w kolejce po "syndrom" patriotycznego spinania pośladów, inni czekali wtedy na syndrom GP2 jak Ty to nazywasz, czyli odrobinę dystansu do otaczającego świata i umiejętność oddzielenia obrażania czegos od robienia parodii na podstawie materiałów. Marcel musi strasznie się czuć obrażająć Szybkich i Wściekłych swoim dawnym filmikiem o Kryspinie.

Z tego co prezentujesz swoją osobą da się wywnioskować, że rodzice nie wychowali cię w duchu patriotyzmu i nie odebrałeś od nich wartości moralnych, jakie reprezentuje większość polskiego społeczeństwa. Może chociaż masz w sobie garstkę szacunku i tolerancji (chociaż w to też należy wątpić)?

Jeżeli czerpiesz radość z wykorzystywania takich materiałów do celów humorystycznych, trudno. Nie mam zamiaru z tym walczyć. Właśnie Ci ludzie, o których są te materiały, pośrednio wpłynęli na to, że ty możesz teraz wyśmiewać się z czego popadnie. Nie pozwolę natomiast na to, żeby łączone z tym było także WSL, które razem z kilkoma osobami tworzę.

Uszanuj zatem moje zdanie i wartości moralne, które posiadam i reprezentuję. To, że ty ich nie masz, nie znaczy, że ktoś kto je posiada jest gorszy od Ciebie, zacofany, czy "kultywuje porażkę".
15 kwi 2017 10:22
Grzegorz Brojak napisał(a):

Jest zasadnicza różnica między patriotyzmem, uszanowania osób Świętych a filmem, który przypadł do gustu ludziom. Robienie filmików humorystycznych na podstawie filmu (jak przytoczyłeś przykład Szybkich i Wściekłych) nie ukazuje twojego złego poszanowania jak zrobienie sobie jaj z rzeczy patriotycznych czy papieża. W pełni rozumiem Mateusza, bo nie tylko on tego nie trafi, a do tego jest to jeszcze mieszane z jego pracą wkładaną w WSL.
15 kwi 2017 10:54
O ja perdolę <LOL> Czy on serio porównał Szybkich i Wściekłych do PW? <wyśmiewacz>
15 kwi 2017 11:11

WESOŁYCH!
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
16 °C
Tor:
23 °C
SOB
Słonecznie
25 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
PON
Deszcz
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 113 301

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.