Dobra, poświęciłem jaja, to sobie poczytam.
Mateusz Ziubiński napisał(a):
Witam,
wzywam niedorośniętego autora tego filmu do usunięcia sceny, w której wykorzystywane jest logo mojej ligi. Wykorzystywanie fragmentów filmu o Powstaniu Warszawskim (czy po prostu IIWŚ) do produkcji humorystycznych jest dla mnie absolutnym brakiem poszanowania historii, godności tamtych ludzi i zachowaniem całkowicie antypatriotycznym. Nie mam zamiaru pozwolić na to, żeby przez (niewątpliwie) idiotę, który to zrobił, ktoś był gotów połączyć to także z "WSL".
Wcześniej mieliście ogromny fun z Papieża Polaka, teraz widzę, że idziecie jeszcze dalej i bawi was tragedia Polaków z czasów II Wojny Światowej. Dorośnijcie kiedyś, bo wystawiacie świadectwo nie tylko sobie, ale także reszcie waszej społeczności.
Z brakiem wyrazów szacunku,
Mateusz Ziubiński
No witam Pana Ziubińskiego,
Ma Pan rację w jednej sprawie - mogłem nie wklejać waszego loga, bo w sumie spodziewałem się reakcji, mimo, że zostało użyte tylko w celach humorystycznych.
Ogólnie, nie wiem jak nie można odróżnić śmiania się z PW, a od wykorzystania trailera do filmu prezentującego w HUMORYSTYCZNY SPOSÓB walki hołoty z ligą. Jest to poprostu niedorzeczne. W żadnym z fragmencie filmu nie zostało wyśmiane PW, czy tragedii Polaków w tamtych czasach, co było naprawdę ogromną tragedią. Popatrzmy sobie chociażby na to, że od strony logicznej PW nie miało sensu, ale my nie jesteśmy w stanie doznać tego, czym kierowali się ludzie w tamtych, okropnych czasach. I obysmy nigdy nie musieli się tym kierować
Nazywanie mnie idiotą można było sobie zachować, ale, co tam
Aktualnie nie wiem co jest bardziej słabe - potrafienie się śmiać z czegoś, co w sumie w zaden sposób nie obraza kogoś, czy nie zrozumienie żartu i nazywanie kogoś idiotami, ludźmi bez szacunku do historii, antypatriotami itp.
Jest zasadnicza różnica między patriotyzmem, uszanowania osób Świętych a filmem, który przypadł do gustu ludziom. Robienie filmików humorystycznych na podstawie filmu (jak przytoczyłeś przykład Szybkich i Wściekłych) nie ukazuje twojego złego poszanowania jak zrobienie sobie jaj z rzeczy patriotycznych czy papieża. W pełni rozumiem Mateusza, bo nie tylko on tego nie trafi, a do tego jest to jeszcze mieszane z jego pracą wkładaną w WSL.
Robienie smiesznych filmików z Szybkich i wściekłych - ok
Robienie śmiesznych filmików z filmu opowiadoającego o PW - antypatriotyzm, nieposzanowanie, obrażanie! ( zauważ, że w filmie nie ma nic wyśmiewającego PW

)
Co jak co... Ale Ziubson tu ma 100% mojego poparcia. Panowie, wydaje mi się, ze pomimo bycia dorosłym to nie każdy jest tu dojrzały. 90% z Was cieszyło się, że znika GP2, ale Wy wciąż propagujecie syndrom GP2. To serio wpływa na wizerunek ligi w dość kiepski sposób i jeszcze mieszacie w to konkurencje pokazując swój brak ww. dojrzałości.
O Papieżu już nie wspomnę...
Pomimo wieku nie każdy jest dojrzały... Sprzedałeś kierownicę? Bo tak jakby pół roku temu umawialismy sie co do wszystkiego, po czym przestałeś odpisywać wtf?
Dziwi mnie to, że ludzie śmieszne filmiki uważają za propagowanie ZŁEJ STRONY LIGI.
Dodane 15 kwietnia 2017 13:55:Aleksy Mainusz napisał(a):

WESOŁYCH!
PRAWA AUTORSKIE !