W związku z charakterystyką niektórych zakrętów na torze w Monte Carlo, nastąpiła zmiana definicji obrębu toru w niektórych zakrętach. Wszyscy kierowcy zobowiązani są zapoznać się z poniższym plikiem.
http://www.f1-online.pl/files/F1_I_2014_ F1_Online_odprawa_GP_Monako.pdfDodane 28 marca 2014 15:33:Nadrobione zaległości. Przynajmniej z mojej strony.
Dodane 11 maja 2014 12:53:Przypominam, że osoby, które lista startowa nie dopuszcza do wyścigu i chcą w nim pojechać, muszą wysłać prywatną wiadomość do Administracji F1 z prośbą o pozwolenie.
Dodane 16 maja 2014 19:53:Administracja F1 poszukuję osoby do prowadzenia samochodu bezpieczeństwa podczas wyścigów. Chętnych proszę o kontakt poprzez prywatną wiadomość (Ja albo Administracja F1 jako odbiorca).
Dodane 29 maja 2014 08:47:Po przeanalizowaniu toru Marina Bay doszedłem do wniosku, że wyjątków określających obręb toru inny niż ten opisany w regulaminie, będzie zbyt dużo. Dlatego też informuję, że jedynym elementem określającym obręb toru są ciągłe białe linie, zgodnie z regulaminem.
Zmodyfikowane 16 maj 2014 17:54 przez
Łukasz Dams.