FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT
FORUM TEMATYCZNE
1 wrz 2016 03:24
Hej. Jestem Krzysztof mam 21 lat i lubie się ścigać.
1 wrz 2016 09:14
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Hej. Jestem Krzysztof mam 21 lat i lubie się ścigać.

Hej, jestem Dawid i mam 12 lat.
1 wrz 2016 11:36
Cześć, jestem Mateusz, chodzę do 5 klasy podstawówki, Mam IJusta 2, lubie liquidy o smaku truskafkowym i anananasowym.8-)
4 wrz 2016 14:03
Mateusz Majka napisał(a):
Cześć, jestem Mateusz, chodzę do 5 klasy podstawówki, Mam IJusta 2, lubie liquidy o smaku truskafkowym i anananasowym.8-)

Całkiem spoko model ale Vapros Nunchaku forever w moim serduszku, lat 24 :C
4 wrz 2016 14:05
Michał Kozera napisał(a):
Mateusz Majka napisał(a):

Całkiem spoko model ale Vapros Nunchaku forever w moim serduszku, lat 24 :C

Kozer, ty masz prawie 30 lat. :D
4 wrz 2016 19:09
Zaczęło się od świetnej decyzji o założeniu slicków na start, jednak już na hamowaniu do t1 pan Prażewski zostawił mi za mało miejsca i złapałem lewymi kołami trawę, przez co straciłem przedni spoiler na bolidzie Maxa Prusa. Potem zawaliłem po całości zaczynając od uderzenia w bolid Maxa Prusa w t3, eliminując go z wyścigu, dwukrotnie zakopując się w żwirze, trzykrotnie wykręcając spina i raz urywając tylne skrzydło. Trzy lata walki o pietruszkę zrobiło swoje i nie poradziłem sobie z szansą na dobre punkty. Ale za to Neil P3, więc hurr durr, to już ta jesień, tej siły nie powstrzymacie xD
4 wrz 2016 19:20
Bardzo ciekawy i chaotyczny wyścig. Mokry start, połowa na wetach (w tym ja) i połowa na slickach. Na starcie wyprzedziłem dwóch rywali i spokojnie przejechałem przez T1, nawet nikogo po prawej nie miałem. Później, korzystając na błędach rywali udało mi się przedostać na 2. pozycję, jednak zahaczenie o trawię na koniec S1 spowodował spin przez co spadłem poza TOP10. Jakoś udało mi się przedostać na 12. pozycję. Gdy warunki się poprawiły zjechałem na zmianę na slicki gdzie wciąż walczyłem z kierowcami HRT i Burnee. Po następnym pistopie jechałem znów na softach lecz gdy na 17 okr. zaczął padać deszcz podjąłem ryzykowną decyzję o dojechaniu na tych oponach do końca. W między czasie odpadło kilka kierowców więc byłem 7. jednak P.Gerber wyprzedził mnie i ostatecznie ukończyłem na 8. pozycji. Gratulacje dla kolegi z zespołu za 2. miejsce. Duże punkty dla Renault Sport.
4 wrz 2016 19:24
Popełniłem błąd na początku wyścigu zakładając deszczówki, bo potem przestało padać, a tor zrobił się suchy. Mogłem w ten sposób mieć jeden postój mniej. No ale potem znów zaczęło padać i zmiana opon na deszczowe była konieczna, choć mogłem ją wykonać nieco wcześniej. Potem niepotrzebnie próbowałem walczyć z Pieczykiem i o mało go nie strąciłem z toru. Gdybym wiedział że potem popełni błąd to bym nie ryzykował z tym atakiem. Punktów nie ma, ale udało mi się dwóch kierowców wyprzedzić, a ostatecznie byłem trzynasty. Jedyne co mnie cieszy to fakt że ukończyłem i poza wspomnianą sytuacją z Pieczykiem, nie popełniłem żadnego błędu na torze. Za tydzień jedziemy na torze Adelaide, liczę na nieco lepszy wynik.
4 wrz 2016 20:13
Idealna taktyka na wyścig, dużo szczęścia i jest zwycięstwo!
Razem z Kozerem postanowiliśmy zaryzykować i założyć softy na start. Start z 19 pozycji był ciezki ale już po kilku zakrętach byłem 10 a Michał zaraz za mną. Wszystko układało się idealnie! Tor przesychał więc moje opony zachowywały się coraz lepiej. Dosyć szybko udało mi się wykorzystać softy oraz błędy rywali. Po około 7 okrążeniach byłem na prowadzeniu i nie oddałem go do mety. Jechałem swój spokojny wyścig. Softy wytrzymały zdecydowanie więcej okrążeń niż myślałem. Przez cały dystans kontrolowałem swoje tempo i tempo innych. Planowałem jazdę na jeden pit. Założyłem hardy i chciałem na nich jechać do mety. Zaskoczył mnie deszcz w końcówce. Miałem pozostać na hardach ale miałem taką przewagę, że postanowiłem zjechać dla bezpieczeństwa po wety.
Gratuluje wszystkim co dojechali do mety w tak zmiennych warunkach.
Szkoda tylko, że Kozer spalił więcej paliwa niż myślałem i musiał bardzo zwolnić.
4 wrz 2016 20:43
Miałem bardzo nieudany start po T1 spadłem na 9 pozycję , pod koniec 1 okr byłem już 5 pozycji.Miałem bardzo dobre tempo.Zużycie opon miałem niskie na miękkiej mieszance jechałem około 11 okr , lecz na 16 okr rozwaliłem się na zakręcie 12 , tarka mnie przetrzymała , uderzyłem o bandę i rozwalając oba skrzydła.Liczę na dobry wynik w Adelaide.
Zmodyfikowane 4 wrz 2016 20:44 przez Aleks Jurewicz.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
PON
Deszcz
22 °C
WTO
Zachmurzenie
18 °C
ŚRO
Deszcz
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
50 165 512

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.