FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
8 lis 2015 20:58
Ale w F1 w ostatnich sezonach to częste zjawisko. Po połowie sezonu mało ludu w f1. :D Za dużo liderzy bocą i reszta stwierdza na starcie, że nie ma szans :D
8 lis 2015 21:18
Nie, to po prostu rF1 umiera, a stara gwardia nie ma czasu na jeżdżenie.
Zmodyfikowane 8 lis 2015 21:18 przez Aleksy Mainusz.
8 lis 2015 21:21
Aleksy Mainusz napisał(a):

Mówiłem o tym już pół roku temu.
8 lis 2015 21:25
Niby umiera ale czy rF2 to radykalna różnica? Gra miała wyjść w 2009 roku, a do tej pory nie jest skończona...
8 lis 2015 21:27
Karol Piękoś napisał(a):
Ale w F1 w ostatnich sezonach to częste zjawisko. Po połowie sezonu mało ludu w f1. :D Za dużo liderzy bocą i reszta stwierdza na starcie, że nie ma szans :D

Wlasnie nikt nie boci, nawet Menel i Mohito, zrobienie 20/30 okrazen przed treningiem to nie bocenie.
8 lis 2015 21:31
@up

Żartowałem... :) Faktycznie mało kółek... Gdzie te czasy jak się do 300 kółek dobijało przed wyścigiem?
8 lis 2015 21:37

Czy umiera to nie wiem w pewnej lidze to że jest Rf1 nikomu nie przeszkadza i można się od początku do końca sezonu spodziewać gridu na poziomie 20 osób w GT. Są inne aspekty które odstraszają, odpychają bądź zniechęcają.
8 lis 2015 21:39
Maciej Cabała napisał(a):

Czy umiera to nie wiem w pewnej lidze to że jest Rf1 nikomu nie przeszkadza i można się od początku do końca sezonu spodziewać gridu na poziomie 20 osób w GT. Są inne aspekty które odstraszają, odpychają bądź zniechęcają.

Ale nie zaprzeczysz, że coraz mniej osób się rF1 interere. PC czy tam rF2 to przyszłosć.
Konto usunięte
8 lis 2015 21:46
Alek, pamiętaj, że jak była mowa o nowej serii na platformie typu rF2, PC lub AC, to wszyscy najpierw spytali o cracka, a jak się dowiedzieli, że nie ma jeszcze i można jedynie kupić te gry za grubą kasę by jeździć (a do online często gęsto dopłacać) to już się zniechęcili. Na razie rF1 musi zostać i nie ma opcji by było inaczej. Powinna być też jakaś zasada przechodzenia z GP2, typu, że TOP5 musi przejść. Wiem, że to lekkie ograniczanie wolności, bo może ktoś chce jeździć dalej w GP2, ale czy jest inna rada? Kalendarz z dość osobliwym torami i mocno odmienny od ostatnich jakoś nie przyniósł skutku ogromnej frekwy, choć i tak jest chyba lepiej niż sezon temu, nie?
8 lis 2015 21:47
Owszem ale z tych dwóch to Rf2 a nie sterydowy Shift. Ja nie będę nic pisać bo zaraz będzie wieszanie psów na mnie jest coś nie tak dla mnie jazda tutaj to jest bardziej przymus niż przyjemność a powinno być na odwrót. Wiem wiem mogę ligę zmienić jak mi się nie podoba ALE będzie to odpowiedź ignoranta bardziej niż sposób na problem ludziom za bardzo tutaj z jakiegoś powodu jeździć się nie chce.
Dodane 8 listopada 2015 22:50:
Konto usunięte napisał:
Alek, pamiętaj, że jak była mowa o nowej serii na platformie typu rF2, PC lub AC, to wszyscy najpierw spytali o cracka, a jak się dowiedzieli, że nie ma jeszcze i można jedynie kupić te gry za grubą kasę by jeździć (a do online często gęsto dopłacać) to już się zniechęcili. Na razie rF1 musi zostać i nie ma opcji by było inaczej. Powinna być też jakaś zasada przechodzenia z GP2, typu, że TOP5 musi przejść. Wiem, że to lekkie ograniczanie wolności, bo może ktoś chce jeździć dalej w GP2, ale czy jest inna rada? Kalendarz z dość osobliwym torami i mocno odmienny od ostatnich jakoś nie przyniósł skutku ogromnej frekwy, choć i tak jest chyba lepiej niż sezon temu, nie?

Kalendarz GT musi być autonomiczny od serii F1 i GP2 seria sama w sobie musi być autonomiczna i mieć własne zasady bo jest trudniejsza od odkrytych i zgodzę się że kalendarz dla serii GT ujdzie ale danie torów do F1 jest chyba tylko lenistwem autora kalendarza ( BTW w tej kwestii DEMOKRACJA jest nie wskazana i to szefostwo wybiera tory a nie lud )
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
23 °C
Tor:
33 °C
SOB
Słonecznie
24 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 693 070

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.