Owszem ale z tych dwóch to Rf2 a nie sterydowy Shift. Ja nie będę nic pisać bo zaraz będzie wieszanie psów na mnie jest coś nie tak dla mnie jazda tutaj to jest bardziej przymus niż przyjemność a powinno być na odwrót. Wiem wiem mogę ligę zmienić jak mi się nie podoba ALE będzie to odpowiedź ignoranta bardziej niż sposób na problem ludziom za bardzo tutaj z jakiegoś powodu jeździć się nie chce.
Dodane 8 listopada 2015 22:50:Konto usunięte napisał:
Alek, pamiętaj, że jak była mowa o nowej serii na platformie typu rF2, PC lub AC, to wszyscy najpierw spytali o cracka, a jak się dowiedzieli, że nie ma jeszcze i można jedynie kupić te gry za grubą kasę by jeździć (a do online często gęsto dopłacać) to już się zniechęcili. Na razie rF1 musi zostać i nie ma opcji by było inaczej. Powinna być też jakaś zasada przechodzenia z GP2, typu, że TOP5 musi przejść. Wiem, że to lekkie ograniczanie wolności, bo może ktoś chce jeździć dalej w GP2, ale czy jest inna rada? Kalendarz z dość osobliwym torami i mocno odmienny od ostatnich jakoś nie przyniósł skutku ogromnej frekwy, choć i tak jest chyba lepiej niż sezon temu, nie?
Kalendarz GT musi być autonomiczny od serii F1 i GP2 seria sama w sobie musi być autonomiczna i mieć własne zasady bo jest trudniejsza od odkrytych i zgodzę się że kalendarz dla serii GT ujdzie ale danie torów do F1 jest chyba tylko lenistwem autora kalendarza ( BTW w tej kwestii DEMOKRACJA jest nie wskazana i to szefostwo wybiera tory a nie lud )