FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
8 lis 2015 21:51
A możesz napisać, dlaczego to jest dla ciebie bardziej przymus niż przyjemność jazdy tutaj? Chodzi mi tylko o opinię.
8 lis 2015 21:56
RF1 może graficznie odstaje przy czym od RF2 nie tak bardzo. Fizyka jest dalej aktualna i dobra i wiele osób uznaje rf za najlepszy symulator! :)
Konto usunięte
8 lis 2015 21:58
Nie wiem czy Baroner dalej będzie szefem serii GT w przyszłym roku i będzie mieć na to czas, ale uważam, że powinno się stworzyć kalendarz bez żadnej ankiety, kalendarz odpowiadający wyłącznie wyścigom serii GT. Nie może być tak, że nagle będziemy jeździć w GT Monako, bo F1 też tam zazwyczaj jeździ i w ankiecie jest Monako wysoko i to jest argument... Dodatkowo powiem, że jeśli robić ankietę to musi być ona autonomiczna do tej z F1/GP2. Ja głosując przed obecnym sezonem wybrałem tory pod GT, ale z ankiety wynika, że chciałbym jeździć również w GP2 na Sebring, co jest bzdurą. Pod GP2 wybrałbym w ankiecie kompletnie inne tory.
8 lis 2015 22:00
EEE tam dopóki się ścigamy rf1 będzie żywy. Wiele lig jeszcze z niego korzysta to świetna platforma. Co do kalendarza faktycznie powinien bardziej odpowiadać w przypadku GT samochodom tej klasy (trzeba zapobiegać takim sytuacją ja GP Monaco w GT). Tory w GP2 są fajne na to nie narzekam.
8 lis 2015 22:12
1. Częstotliwość rundy. Szanujmy się ale ludzie uczą się/pracują i ciężko jest zmusić się do jazdy co niedziele ( Mi chodzi głównie o GT bo to jest seria dla mnie number 1 )
2. Znów się przypieprze do fizyki nazwijcie mnie płaczkiem nie ważne. Co do F1 jest fajna, przyjemna itp. itd. co do GT zachowanie auta mi się nie podoba a skąd to wiem ? od 2011 roku jeździłem jak nie WTCC to psc albo prosiakiem GT3, od 2012 przesiadłem się na GT3 i przeszedłem tutaj bo w końcu jakaś liga zabrała się za temat Gran Turismo na serio ale już po Lagunie stwierdziłem że jest coś nie halo i ba nie była to moja i nie jest tylko moja opinia. Nie wiem czemu ciągle jest coś na siłę grzebane przed testami do sezonu od plików bazowych, do ulepszeń, do tego żeby seria mogła odbywać się w deszczu? Co do 1 w GT nie ma czegoś takiego jak ulepszanie producent robi model na parę lat i delikatnie go modyfikuję a co do drugiego nie spotkałem się z dobrymi oponami na deszcz do tych aut i mam opartą opinie o słowa ludzi którzy bawią się przy rfactorze od 10 lat tak mówię o simracing.pl czyli od profesjonalistów.
3. Gówno burzę tutaj, afery, aferki i to co się dzieje w wyścigach czasem mi się wydaje że jest to robione na od<cenzura> się.

Nie jest to opinia bo mi nie idzie czy coś ja Rfactora katuje od lat 7 swoje się najeździłem coś tam wygrałem i dużo miłych chwil spędziłem na tym szrocie więc jest to całkiem subiektywne.
8 lis 2015 22:18
Ja powiem tylko tyle - powinien zostać zakończony ból dupy na świeże bolidy F1. Chcę jeździć bolidami z 2015 roku po torach z 2015 roku, ciekawi mnie to. Przejeździliście już sezony na modach 2008, 2004, 2010 i <cenzura> wie jeszcze jakie, pora wrócić na nowe. Kiedyś mainstream to były aktualne bolidy, teraz każdy <cenzura> ma bolidy z kiedyśtam. Kiedyś aktualne bolidy stały się nudne, bo były ponoć brzydkie, teraz nudne już jest jeżdżenie bolidami tamtymi.

PS. Przydałaby się też w końcu normalna fizyka z jakimiś normalnymi ograniczeniami w F1, w GP2 niech se hołota jeździ na asystach F1, F4 i tak dalej...

Dobranoc dzieciaczki!!
Dodane 8 listopada 2015 23:22:
Populacja kierowców simracingowych kurczy się. Mamy ujemny przyrost naturalny, liga w zasadzie nie robi nic, aby ściągnąć nowych kierowców. Środowisko jest tutaj bardzo sterylne i nie lubi nowych. WSL było mocno odtrącane na początku przez sporą część osób. Daliśmy sobie radę, bo mieliśmy siebie. Każdy nowy kierowca jedyne, czego dowie się po przyjściu tutaj, to to, że PRÓG, ZASIANE, 107, KRZYSIEK ALEKS, REGULAMIN JEST Z BEZ PRECEDENSU, LICENCJI SAMEMU NIE ZDASZ TYLKO KTOŚ CI MUSI ZDAĆ TEORIĘ, BARI POKAZUJE ŚCIGANIE W KRZYWYM ZWIERCIADLE, JEST SPORO BÓLU DUPY Z NIEZLICZONĄ ILOŚCIĄ POPCORNU i tak dalej i tak dalej. To słaba wizja przyszłości :D
Zmodyfikowane 8 lis 2015 22:19 przez Mateusz Ziubiński.
8 lis 2015 22:24
Maciej Cabała napisał(a):
simracing.pl czyli od profesjonalistów.

HEHEHEHEHERBATA DOBRE! <lol>

A tak na serio to SRPL skończył się pare lat temu, teraz to jest siedlisko "wściekłych psów" gotowych pożreć Cię jeżeli postawisz nogę nie tam gdzie oni chcą (sory, takie mam odczucia przez zachowanie części osób tam..).
Dodane 8 listopada 2015 23:25:
GT dużo nie trzeba żeby było atrakcyjne, ale na pewno trzeba zrobić porządek z pomocami, bo F1 to jest tam gruuubą przesadą. A jak będzie potrzeba, lud i hołota będzie chciała i czas, to mogę kandydować na szefa GT.
Zmodyfikowane 8 lis 2015 22:29 przez Mateusz Bogusz.
8 lis 2015 22:28
Mateusz Bogusz napisał(a):
Maciej Cabała napisał(a):
simracing.pl czyli od profesjonalistów.

HEHEHEHEHERBATA DOBRE! <lol>

A tak na serio to SRPL skończył się pare lat temu, teraz to jest siedlisko "wściekłych psów" gotowych pożreć Cię jeżeli postawisz nogę nie tam gdzie oni chcą (sory, takie mam odczucia przez zachowanie części osób tam..).

Sprawa dziwna anomalii takich ani Ja ani Jack nie zaobserwowaliśmy. Ba jak nie było lap limit to nawet dali wystartować :D
8 lis 2015 22:28

Post został usunięty przez autora

8 lis 2015 22:58
Sebastian Kosmala napisał(a):
Dalej sobie wybierajcie takie tory, haha

100% trafności. Gdy prezentowałem swoje zdanie na temat kalendarza, to najczęściej słyszanym argumentem było "po co jeździć ciągle na tych samych torach", a jak widać jak są jakieś dziwne niestandardowe tory to nie ma tych ludzi co tak chcieli te zmiany :D
Dla mnie jazda na torach jak Monako, Singapur czy nawet Melbourne to sama przyjemność a jak w F1 jest takie Nord to na samą myśl o tym odpuszczam sobie weekend.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
23 °C
Tor:
34 °C
PIĄ
Deszcz
25 °C
SOB
Słonecznie
24 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 692 849

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.