Ja powiem tylko tyle - powinien zostać zakończony ból dupy na świeże bolidy F1. Chcę jeździć bolidami z 2015 roku po torach z 2015 roku, ciekawi mnie to. Przejeździliście już sezony na modach 2008, 2004, 2010 i

wie jeszcze jakie, pora wrócić na nowe. Kiedyś mainstream to były aktualne bolidy, teraz każdy

ma bolidy z kiedyśtam. Kiedyś aktualne bolidy stały się nudne, bo były ponoć brzydkie, teraz nudne już jest jeżdżenie bolidami tamtymi.
PS. Przydałaby się też w końcu normalna fizyka z jakimiś normalnymi ograniczeniami w F1, w GP2 niech se hołota jeździ na asystach F1, F4 i tak dalej...
Dobranoc dzieciaczki!!
Dodane 8 listopada 2015 23:22:Populacja kierowców simracingowych kurczy się. Mamy ujemny przyrost naturalny, liga w zasadzie nie robi nic, aby ściągnąć nowych kierowców. Środowisko jest tutaj bardzo sterylne i nie lubi nowych. WSL było mocno odtrącane na początku przez sporą część osób. Daliśmy sobie radę, bo mieliśmy siebie. Każdy nowy kierowca jedyne, czego dowie się po przyjściu tutaj, to to, że PRÓG, ZASIANE, 107, KRZYSIEK ALEKS, REGULAMIN JEST Z BEZ PRECEDENSU, LICENCJI SAMEMU NIE ZDASZ TYLKO KTOŚ CI MUSI ZDAĆ TEORIĘ, BARI POKAZUJE ŚCIGANIE W KRZYWYM ZWIERCIADLE, JEST SPORO BÓLU DUPY Z NIEZLICZONĄ ILOŚCIĄ POPCORNU i tak dalej i tak dalej. To słaba wizja przyszłości
Zmodyfikowane 8 lis 2015 22:19 przez
Mateusz Ziubiński.