Tak sobie tu czytam co tam piszecie chłopaki i postanowiłem też coś napisać.
Ziubson - Koleś ma racje w trakcje tego sezonu obrzydły mi już stare bolidy. Też byłem przeciwnikiem odkurzaczy, ale w ostatnim czasie to się zmieniło. Tak samo na tsie czy stronie. Większość piszę, że nie mają zamiaru jeździć bolidami z sezonu 2014-2015 a kur... w ankiecie te sezony są bardzo wysoko.
Tak jak Mateos Boguesz pisał trzeba zrobić porządek z pomocami. Rozumiem jak liga zaczynała jazdę na rFactorze to większość pomocy była włączona, bo każdy jakoś tam powoli się przyzwyczajał, ale teraz? Włączone F1 na średnio. Jak dla mnie to jest masakra. Podam Wam jak według mnie powinny wyglądać pomoce w seriach:
F1: Ustawienia gry na serwerze, na którym odbywa się sesja serii F1, są następujące:
a) dozwolone pomoce:
- ABS (wysoko),
- kontrola trakcji (wysoko),
- automatyczne sprzęgło,
GP2: Ustawienia gry na serwerze, na którym odbywa się sesja serii GP2, są następujące:
a) dozwolone pomoce:
- kontrola stabilizacji (Nisko),
- ABS (wysoko),
- automatyczna zmiana biegów,
- automatyczne sprzęgło,
GT: Ustawienia gry na serwerze, na którym odbywa się sesja serii GT, są następujące:
a) dozwolone pomoce:
- kontrola stabilizacji (wysoko),
- ABS (wysoko),
- automatyczne sprzęgło,
Tak to kurde według mnie powinno wyglądać, ale to jest tylko moje zdanie.
Co do kalendarza. Był taki ból dupy, że jeździmy cały czas na takich samych torach to administracja dała tym osobom taki ciekawy kalendarz i ja się pytam gdzie są te osoby którym to tak nie pasowało?
Bary: Już teraz Mohito czy Menel w większości wyścigów są nieosiągalni a co będzie jak odblokujemy bardziej sety? Menel jak to Menel chodzą słuchy, że setów nie umie robić tylko więcej nadrabia swoim talentem. Mohito teraz nie brakuje talentu, ale potrafi jeszcze do tego zrobić bardzo dobrego seta. Więc średnio podoba mi się ten pomysł. xD
Zmodyfikowane 9 lis 2015 11:13 przez
Krzysztof Pieczykolan.