FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
9 lis 2015 13:56
To może zamiast zwiększyć dostepnosc seta to zmniejszyc? Same spoilery, skrzynia i jazda :D
9 lis 2015 14:18
Pieczyk ten brak Automatycznej skrzyni biegów to chyba po pijaku żeś wymyślał. Nie jest to takie proste dla mnie jeżdżąc na klawiaturze, gdybym miał jechać na manualu. A co do Maćka to popierał bym nawet ten pomysł.
Zmodyfikowane 9 lis 2015 14:19 przez Kryspin Słomiński.
9 lis 2015 14:22
Kryspin Słomiński napisał(a):
Pieczyk Nie jest to takie proste dla mnie jeżdżąc na klawiaturze, gdybym miał jechać na manualu.

Dodane 9 listopada 2015 15:24:
Ja ci tyle powiem, że już w sezonie 2009 jeździliśmy na klawie na manualu. Da się? Da!
Zmodyfikowane 9 lis 2015 16:29 przez Radosław Cupał.
9 lis 2015 14:30
Co do klawy to bardziej sie obawiam o pomoc F1, wtedy nie byłoby ciekawie ze skręcaniem
9 lis 2015 14:37
A ja byłbym zwolennikiem wyrzucenia pomocy F1, i obniżenia F4 na nisko.
9 lis 2015 14:50
Moja druga kierownica. Kupiłem ją za 90 zł używaną. Jeździłem na niej rok później przeszedłem na DFGT. Polecam dla klawiaturowców.

Dodane 9 listopada 2015 15:56:
Pieczyk ten brak Automatycznej skrzyni biegów to chyba po pijaku żeś wymyślał. Nie jest to takie proste dla mnie jeżdżąc na klawiaturze, gdybym miał jechać na manualu. A co do Maćka to popierał bym nawet ten pomysł.

Jeżeli nie kupisz sobie jakieś kierownicy to o dobrych wynikach możesz zapomnieć.
9 lis 2015 14:58
Jejku Radek i co to za reakcja no. A co do Marcela propozycji to bym przystał nawet ale manuala nie wprowadzał bym, bo jednak nie wszyscy sobie z tym radzą, na pewno nie jestem jedyny.
Dodane 9 listopada 2015 15:59:
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Moja druga kierownica. Kupiłem ją za 90 zł używaną. Jeździłem na niej rok później przeszedłem na DFGT. Polecam dla klawiaturowców.

Jeżeli nie kupisz sobie jakieś kierownicy to o dobrych wynikach możesz zapomnieć.

Taaaaa no i przez kilka miechów osiągać równie złe wyniki ucząc się na niej jeździć
9 lis 2015 15:01
Jejku Radek i co to za reakcja no. A co do Marcela propozycji to bym przystał nawet ale manuala nie wprowadzał bym, bo jednak nie wszyscy sobie z tym radzą, na pewno nie jestem jedyny.

Taaaaa no i przez kilka miechów osiągać równie złe wyniki ucząc się na niej jeździć

Czarek potrafił nauczyć się przez wakacje, a ty nie dasz rade przez przerwę świąteczną i ferie zimowe?
BTW: Mówiłem Ci to dobre 2. lata temu, żebyś kupił. Nie rozumiem, po co kupować Fife co roku, skoro za te samie pieniądze można kupić dobrą kierownicę...
Zmodyfikowane 9 lis 2015 15:02 przez Marcel Pawiński.
9 lis 2015 15:12

Każdy kto jeździ na kierownicy musiał ogarnać. Jednemu szło to szybciej drugiemu trochę wolniej, ale jak ty dalej jeździsz na tej klawiaturze i automacie to nie dziw się, że tyle tracisz.
Konto usunięte
9 lis 2015 15:13
Bardzo dobra kierownica, sam ją miałem i to całkiem długo.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
24 °C
Tor:
35 °C
PIĄ
Deszcz
25 °C
SOB
Słonecznie
24 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 692 148

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.