FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
22 paź 2016 10:17
Poza tym skoro twierdzisz ze reklama jest tak tragiczna to czemu sam tego nie robisz. No tak zapomnialem centrum wszechswiata tylko innych obgadywac potrafi a samo sie za nic nie wezmie (oczywiscie zakladam ze znasz genialne taktyki na reklame). Aha, wspomnienie ze mohito jest z f1o czy jak to ujales to niespecjalnie jakas reklama nie jest, ani zasluga. Snickersy sa kolo 2zl polecam.
Dodane 22 października 2016 12:19:
Sa lagi na tym vegasie bo <cenzura>owo to zrobili, nie wszystko zalezy od samej gry. W tej kwestii iRacing nikt dlugo nie pobije ale rozwoj rF2 przejela teraz interesujaca grupa ludzi ktorych mozliwosci znam (a przynajmniej glownodowodzacego tej grupy) , wiec przyszlosc moze byc interesujaca.
Zmodyfikowane 22 paź 2016 10:21 przez Mateusz Bogusz.
22 paź 2016 10:28
No i dobra, jak po przejściu na rF2 F1 będzie miało pełen skład przez 50% sezonu, to odszczekam moje słowa. Dosłownie.
22 paź 2016 10:34
W tym miejscu zaznaczam, że nasze plany ulegają zmianie. rF2 najpewniej nie będzie w następnym sezonie. Możliwe też, że seria F1 nigdy nie przejdzie na rF2, tylko zostanie utworzona nowa seria. Mówiłem, żebyście nic nie zakładali.
22 paź 2016 10:36

Dodane 22 października 2016 12:37:
To już lepiej na AC robić tą nową serię. Na Wykopie jest liga GT, która jest tak popularna, że robią dwa serwery dla niej.
22 paź 2016 10:39
Konto usunięte
22 paź 2016 11:06
Nie ma to jak wejść ok. godz. 13 na forum ligowe i mieć co czytać do lunchu ;) Nie zawodzicie mnie. ALE już tak nie najeżdżajcie strasznie na Pana Woźniaka, bo trochę prawdy wytknął i się z niektórymi punktami zgodzę. Niestety.

Aha i sprostowanie bo widzę moje nazwisko w poście. Rf2 spokojnie mi na moim sprzęcie pójdzie i grę posiadam już kupioną, tylko, że nie wszystkie wyścigi mogę jeździć na tym komputerze. Czasem muszę się przenieść na lapka w drugim mieszkaniu i inną kierę też, gdzie płynnie działa jedynie Rf1, Rf2 ledwo chodzi jeśli jest ponad 5 aut. Ja zawsze jestem za zmianami, znacie już mnie trochę. Jednak osobiście - jeśli mam jeździć pół sezonu na Rf2 a pół odpuścić bo mi nie działa gra na drugim sprzęcie... No to po co mam startować jak o nic nie będę mógł walczyć? Dopóki nie zmieni się moja sytuacja prywatna nie będę mógł startować w pełnym sezonie na Rf2 - także odpadam, bo nie widzę sensu jazdy tylko wycinka sezonu. Chyba, że sytuacja się zmieni to będę mógł i wtedy no problemo ;)
22 paź 2016 11:26
Zacznijmy od "najważniejszej" serii - F1. Gdzie jest Mohito? Gdzie jest Pablos? Nie ma, woleli się rozwijać (jak Maciej) czy jeździć we własnym środowisku (Paweł i WSL). Menel jest tylko wtedy, jak nie ma europejskiego GP realnej F1, więc można się cieszyć, że w tym sezonie opuścił tylko jeden wyścig. A potem? 6 razy pierwsze miejsce. Super walka.

Czekaj, czekaj. Utrudnienie F1 miało hurr durr dać lepszą frekwę, przynieść nowych kierowców, poprawić poziom :> WSL śmieje się z nas/was prosto w twarz, chociaż tam też jest bez rewelacji, ale godziny wyścigu są do kitu. Teraz F1o się "reklamuje" śmiesznym GP2, gdzie połowa stawki w wyścigu dowiaduje się, do czego służy hamulec.

Przestańcie być zadufani w sobie, Rafale Cupał i Łukaszu Dams.

Smutna prawda, szczególnie drugi kolega swoją genialną decyzją z godzinami na kwale i wyścig na UK pokazał, jak dba o frekwę. Zaraz priorytetowa seria bd się ścigać z powietrzem. <ok>
22 paź 2016 11:49
Aleksy Mainusz napisał(a):
Teraz F1o się "reklamuje" śmiesznym GP2, gdzie połowa stawki w wyścigu dowiaduje się, do czego służy hamulec.

To tak nie do końca prawda.

Konto usunięte
22 paź 2016 11:56
Mateusz Guzowski napisał(a):
Aleksy Mainusz napisał(a):
Teraz F1o się "reklamuje" śmiesznym GP2, gdzie połowa stawki w wyścigu dowiaduje się, do czego służy hamulec.

To tak nie do końca prawda.

To ciekawe stwierdzenie... moim zdaniem nawet ponad połowa nie wie, ale... Nie przekonam przekonanych, hehe :)
22 paź 2016 11:56
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1 bagp2PMkUgAUkIshF9Pb3JsNhUvrVHdKlX1DfR2l Hxw/edit?usp=sharing
Panie Woźniak, pokaż mi tu, w którym miejscu liga upada. Bo ja widzę, że frekwencja stale rośnie. Jedynym problemem jest to, że F1 straciło trochę na rzecz GP2, ale to naprawimy w następnym sezonie.
Dodane 22 października 2016 13:59:
Albo przynajmniej postaramy się naprawić.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
18 °C
Tor:
18 °C
NIE
Deszcz
21 °C
PON
Zachmurzenie
19 °C
WTO
Słonecznie
26 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 860 798

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.