FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
9 lip 2011 19:08
Ja nigdy nie będę kibicował innemu zespołowi w GP2 niż Lotus/ART
9 lip 2011 20:33
no panowie wysokosc zaliczki na poziomie 100 000 to za mało

panowie kierowca jeżeli dostanie wysoka zaliczkę będzie wiedział co to dla niego oznacza.dajcie 500 000 max bo może chciałbym mieć pewność że mnie kierowca nie opuści w ciągu sezonu...(czytaj czarek)a kierowcy jak sie propozycja nie spodoba to nie musi takiego kontraktu popisywać<zły> <zły> <zły>
9 lip 2011 20:37
http://www.youtube.com/watch?v=PDhft P_QTS4
9 lip 2011 20:41
mnie tez nie interesuje Kevin zarząd wybrał tak
9 lip 2011 20:52
Ten drs dziala jako kers(tyle ze dodano animacje gdy kers jest wlaczony)
9 lip 2011 20:52
Clemson81 napisał(a):
no panowie wysokosc zaliczki na poziomie 100 000 to za mało

panowie kierowca jeżeli dostanie wysoka zaliczkę będzie wiedział co to dla niego oznacza.dajcie 500 000 max bo może chciałbym mieć pewność że mnie kierowca nie opuści w ciągu sezonu...(czytaj czarek)a kierowcy jak sie propozycja nie spodoba to nie musi takiego kontraktu popisywać<zły> <zły> <zły>

Niech będzie.

Clemson81 napisał(a):
Ten drs dziala jako kers(tyle ze dodano animacje gdy kers jest wlaczony)

Nie, to działa jak ten prawie niedziałający licznik prędkości (niby TV-Style). Gdy jest gaz wciśnięty, to skrzydło się otwiera.
9 lip 2011 20:55
kij ważne ze to gówno warte:D
9 lip 2011 21:20
kiedy mod?
9 lip 2011 21:23
wczoraj
9 lip 2011 22:26
Krzysiek_aleks napisał(a):
A spróbuj takie cyrki urządzać w LZP...

Muszę zauważyć że w tym jednoznacznie złowrogim i bezpruderyjnie szantażującym poście został bezprawnie użyty znak handlowy do którego posiadam wszelkie prawa, homologacje i atesty. Użytkownikowi krzysiek_aleks radzę zrezygnować z piastowania funkcji samozwańczego przedstawiciela LZP w OL, gdyż mogą zostać uruchomione środki prawne przeciwko jego osobie. Jako powód mej interwencji podam fakt, że osobę o nicku krzysiek_aleks od dłuższego czasu uważam za niepoczytalną i niebezpieczną, pod cienkim płaszczykiem dziecinady i głupoty prawdopodobnie skrywa się jakaś postradziecka świnia z KGB. Z innych źródeł natomiast wiem że jest to jedyny człowiek który potrafi tydzień jeździć po torze i na ani jednym okrążeniu na żadnym treningu nie spełnić normy 107%. Co jest trudne do zrozumienia jeśli nie próbuje się pobijać Clemsona tylko moją skromną osobę. I tu właśnie uważam że przesadził z kamuflażem, dlatego gdyby groźby pod adresem użytkownika PreDixX zamieniły by się w jego wodowanie z betonowymi bucikami w Wiśle to pragnę się od tego odciąć. Ja, jako przedstawiciel LZP, na którą w pierwszych przejawach agresji nasz radziecki kolega krzysiek_aleks się powołał. Gdyby to miał być mój ostatni post, to znaczy że miałem rację i mnie dopadł. Dziękuje za uwagę, Sherlock Purley
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
24 °C
Tor:
36 °C
NIE
Słonecznie
24 °C
PON
Deszcz
23 °C
WTO
Deszcz
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 808 253

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.