Purley napisał(a):
Krzysiek_aleks napisał(a):
A spróbuj takie cyrki urządzać w LZP...
Muszę zauważyć że w tym jednoznacznie złowrogim i bezpruderyjnie szantażującym poście został bezprawnie użyty znak handlowy do którego posiadam wszelkie prawa, homologacje i atesty. Użytkownikowi krzysiek_aleks radzę zrezygnować z piastowania funkcji samozwańczego przedstawiciela LZP w OL, gdyż mogą zostać uruchomione środki prawne przeciwko jego osobie. Jako powód mej interwencji podam fakt, że osobę o nicku krzysiek_aleks od dłuższego czasu uważam za niepoczytalną i niebezpieczną, pod cienkim płaszczykiem dziecinady i głupoty prawdopodobnie skrywa się jakaś postradziecka świnia z KGB. Z innych źródeł natomiast wiem że jest to jedyny człowiek który potrafi tydzień jeździć po torze i na ani jednym okrążeniu na żadnym treningu nie spełnić normy 107%. Co jest trudne do zrozumienia jeśli nie próbuje się pobijać Clemsona tylko moją skromną osobę. I tu właśnie uważam że przesadził z kamuflażem, dlatego gdyby groźby pod adresem użytkownika PreDixX zamieniły by się w jego wodowanie z betonowymi bucikami w Wiśle to pragnę się od tego odciąć. Ja, jako przedstawiciel LZP, na którą w pierwszych przejawach agresji nasz radziecki kolega krzysiek_aleks się powołał. Gdyby to miał być mój ostatni post, to znaczy że miałem rację i mnie dopadł. Dziękuje za uwagę, Sherlock Purley
ja tam człowieka nie znam, ale chyba nienormalny jakiś....
Dzwonie do szpitala.
"-dryń, dryń, dryn
-szpital psychiatryczny?
-tak, w czym mogę pomóc?
-czy nie uciekł wam pacjent?
-tak ostatnio dużo pouciekało, większość pozakładała swoje konta na niejakiej stronie f1c.pl
-właśnie znalazłem jednego z uciekinierów
-dziękujemy, juz wysyłamy specjalistyczny samochód..."