FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
10 lip 2011 18:51
Mclaren znowu będzie 2 w konstruktorach, wiec nie wiem gdzie ty widzisz Mclarena najlepszego!

a najgorsze jest to, że wszyscy pomijają fakt że Lewis z P10 przebił się na P4
10 lip 2011 20:51
ja tam nie wiem z czego sie cieszyc, bo co z tego ze alonso wygrał race jak vettel jest 2 i to on zostanie mistrzem. Liczyłem ze lewis moze go dogonic no ale jak maklaren se w kulki z paliwem leci no to wybaczmy ale ...
10 lip 2011 21:12
Ah, co za fan Lewisa (McLarena)!<lol>
11 lip 2011 09:17
Czarek napisał(a):
Mclaren znowu będzie 2 w konstruktorach, wiec nie wiem gdzie ty widzisz Mclarena najlepszego!

a najgorsze jest to, że wszyscy pomijają fakt że Lewis z P10 przebił się na P4

Czytanie ze zrozumieniem Czarek. napisałem, że jest lepszy, a nie najlepszy. ! Ja jako jedyny nie pominąłem tego faktu, że Lewis się przebił z 10 na 4. Znając pewnie niektórych z was nawet gdyby wygrał z P10 to byście pewnie pisali ''szkoda, że Hamilton wygrał'' lub coś w tym stylu.
11 lip 2011 09:21
Nie, ja bym, tak nie powiedział. Ale Button wygrał po 6 pit-stopach, złapaniu kapcia, 2 kolizjach i spadku na 21 pozycję:)
11 lip 2011 09:29
No raczej. I tak uwielbiam obydwóch. Ach szkoda Jensona. Ach gdyby nie te koło. To mógłby przedzielić Red Bulla. Ach szkoda, że nie ukończył wyścigu na swoim domowym torze. Ach...:(.
11 lip 2011 09:35
Button na Silverstone ma pecha. Mnóstwo brytyjskich kierowców była tam na podium - on nie.

No, Lotus/ART będzie na podium. Nie wiem jaki skład będzie miał Arden, ale przy naszym pewno będzie się mógł schować:P
11 lip 2011 09:37
Krzysiek_aleks napisał(a):
Nie, ja bym, tak nie powiedział. Ale Button wygrał po 6 pit-stopach, złapaniu kapcia, 2 kolizjach i spadku na 21 pozycję:)

Raczej 24 :D Był całkiem na końcu. :D
11 lip 2011 09:46
Cześć właśnie dowiedzieliśmy się że będziemy współpracować w tak dobrym Teamie jak Air Asia który obecnie w Realnej serii GP2 Zajmuje strasznie wysoką pozycje jaka jest 2 w klasyfikacji Generalnej i w ten sposób chcielibyśmy cię serdecznie zaprosić do naszego Teamu na Sezon Ligi The One Legaue 2011/2012 Do wspaniałej rywalizacji pełen wrażeń i emocji dreszczyk adrenaliny by powalczyć o jak najwyższe miejsce w Tym sezonie. Naszym Celem jest osiągnięcie Miejsca od 1-5 w klasyfikacji Generalnej. Dlatego mamy dla ciebie propozycje nie do odrzucenia .! udział w lidze przez cały sezon;) Jeżeli Jesteś Chętny współpracowania z naszym teamem i osiągania dobrych wyników prosimy o kontakt w najbliższych 10 Dniach.!

Pozdrawiamy: Szefostwo Teamu Air Asia
11 lip 2011 10:15
ValkiRia napisał(a):
Krzysiek_aleks napisał(a):

Raczej 24 :D Był całkiem na końcu. :D

...
No fajnie, tyle, że już wtedy 3 zawodników zakończyło już swój udział. Więc nie wiem jakim cudem mógłby być 24 ...
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
23 °C
Tor:
35 °C
NIE
Słonecznie
24 °C
PON
Deszcz
23 °C
WTO
Deszcz
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 809 918

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.