FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
20 lip 2011 11:21
niestety nie :( xD
20 lip 2011 11:24
BurzaJr napisał(a):
Wam też tak długo bufforuje filmik z Brazylii?

niee..
20 lip 2011 12:27
JA
Szczerze Rafik ci współczuję.
Najgorsze są przygotowania do sezonu co nie.? :>
Tyle roboty w to wkładasz widać że jesteś ciężko charującym uczciwym człowiekiem

Simon874
Nie musisz sie uniżać przed Rafikiem. I tak nie będziesz jeździł

SZKODA ŻE USUNOŁEM ARCJIWUM NA GG bym pokazał jak po mnie ciągle jeździsz jeżeli chodzi o ciebie to chociaż będę umiał cię przeprosić (PRZEPRASZAM ZA TO) ale ty nie masz za miaru tego widze zrobic po tym jak mnie ciagle upokarzałes i wogole jak chcecie moge więcej takich znaleść docinek a na gg to wogole mialem ale ja nie jestem taki jak simon zeby kogos upokarzac wkeljając to na forum wiem ze was nie przekonam tym ale gdyby simon mnie nie obrazal publicznie ciagle to bym tego nie zrobil a co do moejgo zachowania to wiedzcie ze naprawde sie polepszylem ale nerwy mi wczoraj juz puscily i tylko on umie to tak wykorzystac ja nie bede sie na nim mscil bo to nie ma sensu ale SIMON874 nie wal mi na kazdym kroku takich tekstow tyle mam do powiedzenia narazie.
PreDixX napisał(a):
Siemka Co tam u was? nowego widze że dostałem Szefa w Air Asia Dzięki Bardzo Rafik
Simon874
I tak nie będziesz jeździł.

20 lip 2011 12:47
B) Simon robi co musi mnie też by to po jakimś czasie po prostu irytowało
20 lip 2011 13:57
PreDixX napisał(a):

JA
Szczerze Rafik ci współczuję.
Najgorsze są przygotowania do sezonu co nie.? :>
Tyle roboty w to wkładasz widać że jesteś ciężko charującym uczciwym człowiekiem

Simon874
Nie musisz sie uniżać przed Rafikiem. I tak nie będziesz jeździł

SZKODA ŻE USUNOŁEM ARCJIWUM NA GG bym pokazał jak po mnie ciągle jeździsz jeżeli chodzi o ciebie to chociaż będę umiał cię przeprosić (PRZEPRASZAM ZA TO) ale ty nie masz za miaru tego widze zrobic po tym jak mnie ciagle upokarzałes i wogole jak chcecie moge więcej takich znaleść docinek a na gg to wogole mialem ale ja nie jestem taki jak simon zeby kogos upokarzac wkeljając to na forum wiem ze was nie przekonam tym ale gdyby simon mnie nie obrazal publicznie ciagle to bym tego nie zrobil a co do moejgo zachowania to wiedzcie ze naprawde sie polepszylem ale nerwy mi wczoraj juz puscily i tylko on umie to tak wykorzystac ja nie bede sie na nim mscil bo to nie ma sensu ale SIMON874 nie wal mi na kazdym kroku takich tekstow tyle mam do powiedzenia narazie.

PreDixX napisał(a):
Siemka Co tam u was? nowego widze że dostałem Szefa w Air Asia Dzięki Bardzo Rafik
Simon874
I tak nie będziesz jeździł.

Człowieku... z każdym kolejnym postem sie pogrążasz... nie pisałem z tobą na gg prawie w ogóle. Aha i nie sądzę abyś usuwał archiwum które miałoby ci pomóc w walce słownej ze mną. przecież to nie logiczne. Czy adwokat w sądzie będzie usuwał dowody które zapewniają o niewinności swojego klienta? No właśnie. Wiec ostudź nerwy. Jeśli chodzi o rzekome obrażanie Ciebie.... nie dobijaj mnie... te żartobliwie napisane posty nie był obraźliwe według mnie. Rafik też tak uważa, no a przecież z jego zdaniem liczysz się najbardziej co sam napisałeś w ostatnim poście tutaj. Wiec skoro Rafik nie miał zastrzeżeń to czemu ty je masz?
20 lip 2011 14:14
Ja bym W ogóle skończył dialog na ten temat...po prostu nie ma co już ciągnąc...mnie Wyrzucił z testów Air Asia bo powiedziałem że ''to jest irytujące'' lub może za wyniki jego wersja jego wybór
20 lip 2011 14:35
sora myslalem ze nie chcesz xD juz cie zapisuje Lewin11

A co do Simona874 gdybyś był nie winny to byś się tak nie tłumaczył i nie gadaj mi tu jak jakiś prawnik adwokat albo ktos myslisz ze zrobisz na mnie wrazenie? .. (MYLISZ SIĘ) wręcz przeciwnie i nie pisz tych postów głupich i wogole buzia na klodke bo znowu bedziemy sie klocic... <bezradny> <bezradny> i znowu ty cos sie popsiujesz ( to jest żałosne )

a co do usunięcia archiwum to na serio wkurzylem sie wczoraj i mialem duzo wiadomosci i wszystkie usunolem.. ja nie jestem taki jak ty zeby wstawiac wiadomosci prywatne z gg na forum ligi widać kto to jest żałosny <głupek> <głupek> <głupek>
20 lip 2011 14:47
<głupek>
20 lip 2011 16:05
PreDixX napisał(a):
sora myslalem ze nie chcesz xD juz cie zapisuje Lewin11

A co do Simona874 gdybyś był nie winny to byś się tak nie tłumaczył i nie gadaj mi tu jak jakiś prawnik adwokat albo ktos myslisz ze zrobisz na mnie wrazenie? .. (MYLISZ SIĘ) wręcz przeciwnie i nie pisz tych postów głupich i wogole buzia na klodke bo znowu bedziemy sie klocic... <bezradny> <bezradny> i znowu ty cos sie popsiujesz ( to jest żałosne )

a co do usunięcia archiwum to na serio wkurzylem sie wczoraj i mialem duzo wiadomosci i wszystkie usunolem.. ja nie jestem taki jak ty zeby wstawiac wiadomosci prywatne z gg na forum ligi widać kto to jest żałosny <głupek> <głupek> <głupek>

PreDixX:
Jedno pytanko - co ty robisz i czemu? Chcesz mnie prześcignąć w głupocie gdzie w pewnym momencie robili ANKIETĘ, czy nie dać mi bana
20 lip 2011 16:08
poprostu simon doigral sie :E ciagle mi dogryza i wogole ... ja nie chce mu nic ale on ciagle cos tworzy :E (Picasso) a ogolnie z niektorymi moje relacje duzo sie poprawily <bezradny>
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
18 °C
Tor:
20 °C
PON
Deszcz
23 °C
WTO
Deszcz
19 °C
ŚRO
Zachmurzenie
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 819 720

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.