JA
Szczerze Rafik ci współczuję.
Najgorsze są przygotowania do sezonu co nie.?
Tyle roboty w to wkładasz widać że jesteś ciężko charującym uczciwym człowiekiem
Simon874
Nie musisz sie uniżać przed Rafikiem. I tak nie będziesz jeździł
SZKODA ŻE USUNOŁEM ARCJIWUM NA GG bym pokazał jak po mnie ciągle jeździsz jeżeli chodzi o ciebie to chociaż będę umiał cię przeprosić (PRZEPRASZAM ZA TO) ale ty nie masz za miaru tego widze zrobic po tym jak mnie ciagle upokarzałes i wogole jak chcecie moge więcej takich znaleść docinek a na gg to wogole mialem ale ja nie jestem taki jak simon zeby kogos upokarzac wkeljając to na forum wiem ze was nie przekonam tym ale gdyby simon mnie nie obrazal publicznie ciagle to bym tego nie zrobil a co do moejgo zachowania to wiedzcie ze naprawde sie polepszylem ale nerwy mi wczoraj juz puscily i tylko on umie to tak wykorzystac ja nie bede sie na nim mscil bo to nie ma sensu ale SIMON874 nie wal mi na kazdym kroku takich tekstow tyle mam do powiedzenia narazie.
PreDixX napisał(a):
Siemka Co tam u was? nowego widze że dostałem Szefa w Air Asia Dzięki Bardzo Rafik
Simon874
I tak nie będziesz jeździł.
Człowieku... z każdym kolejnym postem sie pogrążasz... nie pisałem z tobą na gg prawie w ogóle. Aha i nie sądzę abyś usuwał archiwum które miałoby ci pomóc w walce słownej ze mną. przecież to nie logiczne. Czy adwokat w sądzie będzie usuwał dowody które zapewniają o niewinności swojego klienta? No właśnie. Wiec ostudź nerwy. Jeśli chodzi o rzekome obrażanie Ciebie.... nie dobijaj mnie... te żartobliwie napisane posty nie był obraźliwe według mnie. Rafik też tak uważa, no a przecież z jego zdaniem liczysz się najbardziej co sam napisałeś w ostatnim poście tutaj. Wiec skoro Rafik nie miał zastrzeżeń to czemu ty je masz?