FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
20 lip 2011 16:56
Lewin11 napisał(a):
Ja bym W ogóle skończył dialog na ten temat...po prostu nie ma co już ciągnąc...mnie Wyrzucił z testów Air Asia bo powiedziałem że ''to jest irytujące'' lub może za wyniki jego wersja jego wybór

No przecież taki jest Predixx.
PreDixX napisał(a):
sora myslalem ze nie chcesz xD juz cie zapisuje Lewin11

A co do Simona874 gdybyś był nie winny to byś się tak nie tłumaczył i nie gadaj mi tu jak jakiś prawnik adwokat albo ktos myslisz ze zrobisz na mnie wrazenie? .. (MYLISZ SIĘ) wręcz przeciwnie i nie pisz tych postów głupich i wogole buzia na klodke bo znowu bedziemy sie klocic... <bezradny> <bezradny> i znowu ty cos sie popsiujesz ( to jest żałosne )

a co do usunięcia archiwum to na serio wkurzylem sie wczoraj i mialem duzo wiadomosci i wszystkie usunolem.. ja nie jestem taki jak ty zeby wstawiac wiadomosci prywatne z gg na forum ligi widać kto to jest żałosny <głupek> <głupek> <głupek>

Słuchaj człowieku... twoje gadki że to winny sie tłumaczy itp są po prostu stare i na nikogo nie działają. Nie będziesz jeździł w tej lidze więc nie dyskutuj lepiej. A to co robie z moim archiwum to moja sprawa, ok? lepiej dla ciebie aby szkoła jak najszybciej się zaczęła bo po pierwsze primo nie pisze sie "wogole" tylko " w ogóle" po drugie primo nie pisze sie "popsiujesz" tylko "popisujesz", po trzecie primo nie pisze sie "usunolem" tylko "usunąłem" a po czwarte primo ultimo DO SZKOŁY ANALFABETO BO TWOJE BłĘDY W PISOWNI SA PORAŻAJĄCE I TYM SAMYM DOWOZISZ SWOJEGO NISKIEGO IQ:) To tyle. Na prawde nie chce sie z tobą kłócić wiec niech ten mój post zakończy spór a ty jak masz mi coś do powiedzenia do pisz na pw.
20 lip 2011 17:04
<brawo>
20 lip 2011 17:06
nie bede ci pisal na PW i sie nie czepiaj ze ty na ortogarife patrzysz <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> ja wole szybko pisac a nie jak ty zastanawiasz sie 30 sek nad jednym wyrazem. a po 2 ty sie nie wtracaj w moje zycie prywatne i po 3 spadaj stąd myslisz ze wyrwiesz na mnie presje? buhahaha i sie znowu tlumaczysz ze winny sie tlumaczy. bo winny jestes.. mnie teraz nie sprowokujesz wrecz przeciwnie bede pisal do bolu az zrozumiesz ze twoje posty to jest 0 zero (NuLL) przed admienem sie chcesz popisac czy juz naprawde cie bierze.. wez sie czlowieku nie krompromituj i nawet nie pisz tych swoich beznadziejnych postow buhaha...
20 lip 2011 17:08
naprawdę patrzcie co robicie, i skończcie to bo takie rzeczy to moim skromnym zdaniem albo na PW albo na GG powinno być pisane
20 lip 2011 17:13
jak bede pisal na PW albo na gg to on to wykorzysta no i znowu...
20 lip 2011 17:17
Dobra nie wtrącam się, sami to ogarnijcie <głupek>
20 lip 2011 17:18
PreDixX napisał(a):
nie bede ci pisal na PW i sie nie czepiaj ze ty na ortogarife patrzysz <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> ja wole szybko pisac a nie jak ty zastanawiasz sie 30 sek nad jednym wyrazem. a po 2 ty sie nie wtracaj w moje zycie prywatne i po 3 spadaj stąd myslisz ze wyrwiesz na mnie presje? buhahaha i sie znowu tlumaczysz ze winny sie tlumaczy. bo winny jestes.. mnie teraz nie sprowokujesz wrecz przeciwnie bede pisal do bolu az zrozumiesz ze twoje posty to jest 0 zero (NuLL) przed admienem sie chcesz popisac czy juz naprawde cie bierze.. wez sie czlowieku nie krompromituj i nawet nie pisz tych swoich beznadziejnych postow buhaha...

Kto tu sie KROMPROMITUJE <wyśmiewacz> HAHAHA dzieciaku nie zastanawiam się nad słowem 30 sekund tylko po prostu umiem pisać:) Aha i jakim cudem można WYRYWAĆ PRESJE? HAHAH Chyba wywierać.Wyrywać to można laski, ale spokojnie tobie to nie grozi.B) Widzisz moje posty są żałosne ale ty potwierdzasz je każdym kolejnym swoim i ciagłe pisanie tu bedzie cię pogrążało. Na tym to polega. I właśnie widzisz to że na to nie wpadłes potwierdza moje słowa o twoim niskim Iq i widzisz im więcej napiszesz tym bardziej się pogrążysz. Aha i nazywanie admina "admienem" to już chyba obraza. Do admina "admiena" <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> Zróbcie prosze porządek z tym młodym człowiekiem bo mi epitetów do rozmowy z nim brakuje<prosi>
20 lip 2011 17:25
chyba z tobą cos trzeba zrobic kazdy moze sie pomylic bo szybko pisze ty... nie bede cie wyzywal bo szkoda mi cie ;) no ale wiesz ze ty musisz do lasek zarywac to nie moja wina.. ;) i nie wykorzystuj tego ze jestes homo sapiens przeciwko mnie;) myslisz ze minki ci cos pomga buhaha mi starcza slow jak ci nie to idz po encyklopedie;) smieszny jestes. czym dluzej to poaciagniesz tym dla mnie lepiej bede mogl cie w szczegolnoscie opisac jakim jestes chamem i chipokrytą ;)

TO JEST MÓJ OSTATNI POST BO SZKODA MI NA CIEBIE CZASU B)
20 lip 2011 17:33
20 lip 2011 17:41
Eee jak ktoś chce to o godzinie 19:42 będzie serwer nazwa f1c hasło gp2
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
18 °C
Tor:
20 °C
PON
Deszcz
23 °C
WTO
Deszcz
19 °C
ŚRO
Zachmurzenie
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 819 766

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.