FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
20 lip 2011 18:00
ALE MACIE <cenzura> PROBLEMY. WY<cenzura>AC SPRZED KOMPUTERA I KORZYSTAC Z WAKACJI
20 lip 2011 18:02
<ok>
20 lip 2011 18:11
Simon874 napisał(a):
Lewin11 napisał(a):
Ja bym W ogóle skończył dialog na ten temat...po prostu nie ma co już ciągnąc...mnie Wyrzucił z testów Air Asia bo powiedziałem że ''to jest irytujące'' lub może za wyniki jego wersja jego wybór

No przecież taki jest Predixx.
PreDixX napisał(a):
sora myslalem ze nie chcesz xD juz cie zapisuje Lewin11

A co do Simona874 gdybyś był nie winny to byś się tak nie tłumaczył i nie gadaj mi tu jak jakiś prawnik adwokat albo ktos myslisz ze zrobisz na mnie wrazenie? .. (MYLISZ SIĘ) wręcz przeciwnie i nie pisz tych postów głupich i wogole buzia na klodke bo znowu bedziemy sie klocic... <bezradny> <bezradny> i znowu ty cos sie popsiujesz ( to jest żałosne )

a co do usunięcia archiwum to na serio wkurzylem sie wczoraj i mialem duzo wiadomosci i wszystkie usunolem.. ja nie jestem taki jak ty zeby wstawiac wiadomosci prywatne z gg na forum ligi widać kto to jest żałosny <głupek> <głupek> <głupek>

Słuchaj człowieku... twoje gadki że to winny sie tłumaczy itp są po prostu stare i na nikogo nie działają. Nie będziesz jeździł w tej lidze więc nie dyskutuj lepiej. A to co robie z moim archiwum to moja sprawa, ok? lepiej dla ciebie aby szkoła jak najszybciej się zaczęła bo po pierwsze primo nie pisze sie "wogole" tylko " w ogóle" po drugie primo nie pisze sie "popsiujesz" tylko "popisujesz", po trzecie primo nie pisze sie "usunolem" tylko "usunąłem" a po czwarte primo ultimo DO SZKOŁY ANALFABETO BO TWOJE BłĘDY W PISOWNI SA PORAŻAJĄCE I TYM SAMYM DOWOZISZ SWOJEGO NISKIEGO IQ:) To tyle. Na prawde nie chce sie z tobą kłócić wiec niech ten mój post zakończy spór a ty jak masz mi coś do powiedzenia do pisz na pw.

A czego ty się spodziewałeś po najmłodszym użytkowniku strony?
20 lip 2011 18:13
JUZ NIE CHCE SIE ROBIC PRZEHUJEM ALE JAK MIALEM 15 LAT CZY JAKOS TAK TO NIE BYLEM TAKI JAK TERAZ WIEKSZOSC GDZIE KŁÓCĄ SIE O GRY TYPU CE-ES , MAJNKRAFT , TIBJA . AHA I O LIGE. A PRAWDA JEST TAKA ŻE OBYDWAJ JAK BEDZIECIE JEZDZIC TO PO 3 SEK STRATY NA OKR NIE MOWIAC <cenzura> O WYPADKACH
20 lip 2011 18:21
PreDixX:
Ja też w miarę szybko piszę i tak, zdarzają mi się błędy, ale głównie to przez ogonki i to widzicie. Poza tym coraz bardziej przypominasz pokemona. Coś o tym gatunku ludzi tutaj:
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Poke mon
20 lip 2011 18:38
Ja <cenzura>e. Co to jest za idiota :/ "Szybko pisze i może mu się pomylić". Od szybkiego pisania można co najwyżej kolejność liter pomylić, a nie pisać "usunolem". To jest tylko i wyłącznie brak znajomości ortografii... :/ I tak apropo IQ. To też dodawanie w <cenzura> pinesek na NK dla: "spoko kumpeli" świadczy o niezbyt wysokim IQ Predixxa...
20 lip 2011 18:56
omg... nie rozwijajcie tych tematów <bezradny> Baytet nie wtracaj sie jak ci cos nie pasuje to. usun mnie ze znajomych na nk... o boze.
20 lip 2011 19:03
dobra, zbieramy zabawki i kończymy zabawę. Rafik i tak pewnie pousuwa te posty, więc nie ma co dłużej spamować
20 lip 2011 19:04
nom :P
20 lip 2011 19:21
no nareszcie :/
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
17 °C
Tor:
19 °C
PON
Deszcz
23 °C
WTO
Deszcz
19 °C
ŚRO
Zachmurzenie
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 820 770

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.