FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
24 lip 2011 18:16
Tak, tak, tak, tak LEWIS!!!!!!!!!!!!!!!. Ja pierd.....<hura> <hura> <hura>.
24 lip 2011 18:17
Ja nic nie poradzę Wam, bo od urodzenia (xDDDDD) jeżdżę na manualu i nigdy się nie uczyłem go używać. xD Słuchajcie Kluska. xD

Dodam, że w GP2 trudno będzie wykręcić bączka z powodu zbyt szybkiej redukcji biegów.
24 lip 2011 18:27
Rafik nie utrudniaj zrob tylko jak najlatwiej bo część z graczy bedzie miala doła..
24 lip 2011 18:28
PrediX, za przeproszeniem zamknij się łaskawie, bo bzdury wygadujesz...
24 lip 2011 18:32
Ja bym sobie jakoś poradził. PreDixX: jak wiesz, że się nie nadajesz to nie bądź jak politycy i się nie pchaj. Aha. Jeżeli któryś z kierowców przyszłej GP2 mnie zdenerwuje, to uwierzcie mi - w modzie będzie tak trudna fizyka, że oj będziecie cienko śpiewać...
24 lip 2011 18:36
Ej nie dramatyzujcie. Ja sobie kupiłem sprzęt może nie z najlepszej firmy ale za to ma łopatki którymi bardzo wygodnie zmieniam biegi i jeśli wejdzie to w krew to same palce się zaciskają na łopatkach. http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/vega/ne ws/200811/apollo_enzo_2.jpg Mój sprzęt.
24 lip 2011 20:17
Jak simon poruszył temat kierownic to ja mam takie pytanie. Jakie kierownice są najlepsze, jakie polecacie, a które są dobre, a zarazem tanie? Bo chciałbym sobie kupić i podexpić moje umiejętności(po tym co dziś robiłem na race u mnie w lidze cały czas trzymając lewą rękę w niewygodnej pozycji gdzie kciuk był na klawiszu O a palec wskazujący na klawiszu F3; ręka mnie do teraz boli)
24 lip 2011 21:22
Jeśli dysponujesz budżetem do 200 no może do 250 zł to polecam Logitecha Formula Force EX. Myśle, że większość z was wie która to. Kierownica dobra, łopatki jeśli tak to można nazwać gdyż są to przyciski bardzo dobrze się sprawdzają przynajmniej w moim przypadku. Przyciski są dobrze rozmieszczone i nie ma z nimi problemów. Mam ją od 2 miechów ale już umiem śmigać na manualu. Nie było problemów z nauką jazdy. Oczywiście możesz łopatkami używać jako gazu lub hamulca ja tak robiłem przez 1 tydzień od zakupu. Później jakoś zacząłem trenować i całkiem zgrabnie mi to wychodziło. Kierownica godna uwagi polecam :D
25 lip 2011 00:42

Pamiętasz może Menel co sie tam działo:D :D Aha i wiedz o tym że Lewis dowiedział się o zdradzie
25 lip 2011 06:17
Simon mam tą samą kierkę i rekomenduje bo jest bardzo dobry promień skrętu i to jest typówka do takich gier
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
20 °C
Tor:
20 °C
PON
Deszcz
23 °C
WTO
Deszcz
19 °C
ŚRO
Zachmurzenie
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 826 525

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.