FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
25 lip 2011 06:46
Klusex997 napisał(a):
Nie polecam od razu rzucać się na głęboką wodę. Proponuję włączyć asystenta do zbijania biegów i samemu je wrzucać. To jest prostsza część. Wystarczy nacisnąć przycisk, gdy na HUDzie zapalą się czerwone lampki. Ucząc się zwiększać biegi podpatrzcie, w których momentach i jak szybko asystent wam je redukuje. Przejedzcie w ten sposób kilka wyścigów z AI. Jestem pewny, że szybko tą część opanujecie. Według mnie, gorzej jest z redukowaniem. Trzeba nauczyć się na pamięć numerów biegów, które trzeba wrzucić, by jak najszybciej pokonać poszczególne zakręty. Zbyt niski bieg spowoduje nadsterowność, a zbyt wysoki - podsterowność. Do tego dochodzą jeszcze momenty, w których należy wcześniej wrzucić bieg i start, podczas którego będziecie musieli kontrolować obroty silnika poprzez nasłuchiwanie go.

Robiłem prawie tak jak klusek mówił , tylko ja od razu dałem sobie że do tyłu biegi sam będę sobie redukował a wbijanie biegów potem się uczyłem . Na początku miałem problemy z obrotami :D . Najlepiej uczyć się na monzy :P
25 lip 2011 07:32
Ale ja mam z<cenzura>aną kiere 2biegi wrzuca na raz
25 lip 2011 07:47
ty a w sterownikach nie masz kalibracji i tam czułość czy coś takiego...??
25 lip 2011 08:40
Sesja :]
25 lip 2011 09:48
Simon874 napisał(a):

Pamiętasz może Menel co sie tam działo:D :D Aha i wiedz o tym że Lewis dowiedział się o zdradzie

Pamiętaj, że mam zepsutego Mclarena w grze. Lewis mi wybaczył jak przedwczoraj powiedziałem mu, że wygra.:D Choć mówił, że mogłem wziąć Mercedesa, a nie RBR czy Ferrari.<lol>
25 lip 2011 10:01
czy news z abu zabi f1 zostanie kiedys dokonczony? :D
25 lip 2011 10:38
StronG napisał(a):
czy news z abu zabi f1 zostanie kiedys dokonczony? :D

<lol> <lol> <lol> <lol>
25 lip 2011 12:08
Lewin11 napisał(a):
Simon mam tą samą kierkę i rekomenduje bo jest bardzo dobry promień skrętu i to jest typówka do takich gier

No mi ona bardzo dobrze sie sprawuje może nie jest najlepsza ale dla mnie wystarczy i najważniejsze ze ma łopatki którymi wygodnie zmieniać biegi. Dla informacji dodam ze Smiley smiga na tej samej;)

Menel napisał(a):
Simon874 napisał(a):

Pamiętasz może Menel co sie tam działo:D :D Aha i wiedz o tym że Lewis dowiedział się o zdradzie

Pamiętaj, że mam zepsutego Mclarena w grze. Lewis mi wybaczył jak przedwczoraj powiedziałem mu, że wygra.:D Choć mówił, że mogłem wziąć Mercedesa, a nie RBR czy Ferrari.<lol>

Niech ci będzie:P Taki fajny obrazek był na internecie ale nie mogłem go znaleźć:P

Sesja:)
25 lip 2011 13:50
Jak nie ma nawet serwa to jak sesja?
25 lip 2011 15:33
Przecież wczoraj był... czyli mnie ktoś (ekhmm..) w <cenzura>a zrobił mówiac że sewrer jest cały czas.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
19 °C
PON
Deszcz
23 °C
WTO
Deszcz
19 °C
ŚRO
Zachmurzenie
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 827 126

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.