Ja juz się nie przejmuję... w przyszłym sezonie nie będę jeździł w Ardenie z wiadomych względów, więc nie będzie już tych żali, jesli chodzi o to co jest teraz... Czym ja wam zawiniłem? W miarę ostrożnie jeżdżę, czas też bezpieczny... Nawet biorąc pod uwagę wcześniejszy czas było P3. We wcześniejszym GP dzięki mnie każdy był o 1 pozycję wyżej, przez mój uuuukochany internet

(Wyjątki P1 i P2), we wcześniejszych walczyłem czysto na torze z Patrykiem, Wlazłym, Borowikiem, czy też Menelem i jakoś skarg nie dostałem. Dotychczasowe kary były głównie za pit-lane i głupie wypadki, w których nie przewidziałem reakcji (brak doświadczenia). Żadna za ścięcia, a teraz słyszę, że nie zasługuję, by jeździć w teamie zajmującym pierwsze miejsce, bo co? Bo ktoś sobie umieścił SSy? No bez kitu, Musze Cię Nasri zmartwić - to nie Ty o tym decydujesz. Jedno ścięcie - którego jak już mówiłem nie było - nie jest odzwierciedleniem tego na co kto zasługuje. Wlazły na tsie czasem przesadza, czy to znaczy że nie zasługuje na to by coś mówić? Strzała lubi się rozbijać, ale dzięki temu na wyścigach coś się dzieje, zawsze jest szansa na jakieś ciekawe rozwiązanie statystyk. Czy fajnie by się jeździło w systemie doskonałym? Każdy zawsze robi perfekcyjne okrążenia, nikt się nie wyprzedza, bo pozycje po kwalach mówią kto wygra... Co jak co ale jesteśmy "jednością", jesteśmy jedną ligą i powinniśmy sobie pomagać. Teraz Patryk ma problem z internetem, pół ligi już chce pewnie żeby dostawał DQ, bo przecież on ma wysoki ping i go nie widać!... A ja myślę, że powinniśmy nabrać nieco większego dystansu do każdego problemu. Przecież jeżeli Patryk zniknie na te pare sekund na takim szerokim torze jak ten w Węgrzech.. co się stanie? Na pewno nie ma kogoś, kto odrobi te 5 sekund. Rozumiem, że gdyby miał pingi 500 stwarzałby zagrożenie, ale uważam że powinien dostawac szansę na jazdę. Zamiast oskarżać się o wszystko pokolei? (Mowa o GP2...) Lepiej pomyślmy wszyscy co zrobić, aby było lepiej (np. propozycja Neila), a może jakiś lekki program do nagrywania filmów ? Do tego dział "Filmy-odwołania" oraz debata na forum, czy należy się kara, czy też nie. Chociaż z tych kwali...