FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
19 lis 2011 21:31
Klusex997 napisał(a):
Po tym co tutaj przeczytałem, jestem za rozwiązaniem GP2. Według mnie osoba, która nie potrafi trzymać się toru, nie zasługuje na licencje.
Dodane 19.11.11 22:27:
Jestem ciekaw na kogo będzie zrzucać winę swoich braku umiejętności jazdy, jeśli Rafik w przyszłym sezonie nie będzie szefem żadnego zespołu, co?

Klusex cicho. Ciebie nikt nie oskarża bezpodstawnie, wiedząc ze to przez ping.
Wiem że w regulaminie jest opisane to o co się kłóce, i że racji w świetle tego regulaminu nie mam. Wiem ze świadomie akceptowałem ten regulamin zgłaszając udział. Ale to nie jest sprawiedliwe.
19 lis 2011 21:33
Klusex997 napisał(a):
I widok postów Predixa/Strzały z cenzurami i "żalami" przeraża mnie, że jest on (jako młodzież) przyszłością narodu.

I błaga o zostanie na serwie podczas kwali i będzie cicho i napisał chyba z 5 bezsensownych postów podczas kwali, które niestety mi przeszkodziły, ale zapewne nie tylko mi.
19 lis 2011 21:35
Bo dlaczego patryk nie dostal DQ a ja tak??? chociaz obydwoje mielismy lagi??? niesprawiedliwe kolejna kontrowersja <bezradny>
19 lis 2011 21:38
Nawet na jednym pomiarowym przede mna DJ zniknal na ponad 5 sekund w s3, ale to moze jednorazowy wybryk byl, nie wiem. :D
19 lis 2011 21:48
PreDixX napisał(a):
Bo dlaczego patryk nie dostal DQ a ja tak??? chociaz obydwoje mielismy lagi??? niesprawiedliwe kolejna kontrowersja <bezradny>

Ja <cenzura>e do kazdego sie doh<cenzura>iesz dziecko, jak nie masz co robic to wez sie za nauke a nie <cenzura>isz na wszystkich bezsensownie. Ogarnij sie
19 lis 2011 22:03
Patric Ty też ogar, bo dajesz się prowokować. Ja też nie wiem jak było, więc jak Nasri nie zabieram głosu, ale wiem, że obaj znikaliście i Rafik zamiast ostrzegać przed DQ powinien od razu nie dopuścić jak na Silverstone.
19 lis 2011 22:04
Neil napisał(a):
Patric Ty też ogar, bo dajesz się prowokować. Ja też nie wiem jak było, więc jak Nasri nie zabieram głosu, ale wiem, że obaj znikaliście i Rafik zamiast ostrzegać przed DQ powinien od razu nie dopuścić jak na Silverstone.

Fajnie
19 lis 2011 22:29
Ja juz się nie przejmuję... w przyszłym sezonie nie będę jeździł w Ardenie z wiadomych względów, więc nie będzie już tych żali, jesli chodzi o to co jest teraz... Czym ja wam zawiniłem? W miarę ostrożnie jeżdżę, czas też bezpieczny... Nawet biorąc pod uwagę wcześniejszy czas było P3. We wcześniejszym GP dzięki mnie każdy był o 1 pozycję wyżej, przez mój uuuukochany internet :D (Wyjątki P1 i P2), we wcześniejszych walczyłem czysto na torze z Patrykiem, Wlazłym, Borowikiem, czy też Menelem i jakoś skarg nie dostałem. Dotychczasowe kary były głównie za pit-lane i głupie wypadki, w których nie przewidziałem reakcji (brak doświadczenia). Żadna za ścięcia, a teraz słyszę, że nie zasługuję, by jeździć w teamie zajmującym pierwsze miejsce, bo co? Bo ktoś sobie umieścił SSy? No bez kitu, Musze Cię Nasri zmartwić - to nie Ty o tym decydujesz. Jedno ścięcie - którego jak już mówiłem nie było - nie jest odzwierciedleniem tego na co kto zasługuje. Wlazły na tsie czasem przesadza, czy to znaczy że nie zasługuje na to by coś mówić? Strzała lubi się rozbijać, ale dzięki temu na wyścigach coś się dzieje, zawsze jest szansa na jakieś ciekawe rozwiązanie statystyk. Czy fajnie by się jeździło w systemie doskonałym? Każdy zawsze robi perfekcyjne okrążenia, nikt się nie wyprzedza, bo pozycje po kwalach mówią kto wygra... Co jak co ale jesteśmy "jednością", jesteśmy jedną ligą i powinniśmy sobie pomagać. Teraz Patryk ma problem z internetem, pół ligi już chce pewnie żeby dostawał DQ, bo przecież on ma wysoki ping i go nie widać!... A ja myślę, że powinniśmy nabrać nieco większego dystansu do każdego problemu. Przecież jeżeli Patryk zniknie na te pare sekund na takim szerokim torze jak ten w Węgrzech.. co się stanie? Na pewno nie ma kogoś, kto odrobi te 5 sekund. Rozumiem, że gdyby miał pingi 500 stwarzałby zagrożenie, ale uważam że powinien dostawac szansę na jazdę. Zamiast oskarżać się o wszystko pokolei? (Mowa o GP2...) Lepiej pomyślmy wszyscy co zrobić, aby było lepiej (np. propozycja Neila), a może jakiś lekki program do nagrywania filmów ? Do tego dział "Filmy-odwołania" oraz debata na forum, czy należy się kara, czy też nie. Chociaż z tych kwali...

19 lis 2011 23:03
http://www.youtube.com/watch?v=iI079j1PU B4&feature=related

O hahahhah ten kolo z Ferrari na końcu xD<wyśmiewacz>
19 lis 2011 23:08
Dopiero to zauważyłeś? Oj menel menel xD
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
12 °C
Tor:
12 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
25 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Deszcz
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 022 994

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.