FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
19 lis 2011 23:09
Widmo, jak bedziesz nagrywal kwale czy wyscig to masz gorsze czasy co okrazenie... Co do scinania jakas sprawiedliwosc musi byc, w F1 nikt na kogo nie nawala... a w GP2 jest syf, ktory trzeba ogarnac, zobaczycie, ze jak w tym GP bedzie syf w GP2 wiele czolowych kierowcow odejdzie do F1 (czyt. Adamson, Neil... i kilku innych, bo ma dość) :)

19 lis 2011 23:11
Kara dla Simona i Burzy za ścięcie jest w rzeczywistości karą za wysoki ping podczas pokonywania szybkiego okrążenia, przez co nie możemy w żaden sposób sprawdzić, czy ktoś ściął tor czy nie.

Zauważ Simon, że: akurat na tym okrążeniu, na którym tak lagowałeś, pobiłeś swój rekord, więc mam podstawy do podejrzewania Cię o oszukiwanie, ale oczywiście wiem, że w Twoim przypadku był to problem z Twoim netem (w grach sieciowych z kiepskim netem jest ciężko). Wyświadczyłem Ci przysługę i ostrzegłem przed tym, że dostaniesz karę, ale ty to olałeś i jeszcze mnie oskarżasz o nie wiadomo co.

Wprowadzenie do regulaminu możliwości dowodzenia kogoś ścięć na FL umożliwi wzajemną kontrolę kierowców podczas sesji i najprawdopodobniej w ten sposób skończymy z tym problemem.
19 lis 2011 23:23
Wlazly wiedziałem o tym OMG. Tylko powstrzymać się nie mogłem. Haha ale tytuł filmiku też dobry no ale bez przesady xd
19 lis 2011 23:26
Jeżeli jesteśmy lub mamy być najlepszą, a do tego najbardziej dojrzała w Polsce, to dlaczego dopuszczamy do takich sytuacji. My jako admini nie potrafimy opanować za przeproszeniem tego stada baranów. Jeden baran ,,przywódca'' rzuca zdanie albo jakąś ideę a reszta się mu podporządkowuje. Proponuję niczym Balestre :
Nasza decyzja (adminów), to najlepsza decyzja. Zróbmy demokratyczne głosowanie:
Kto jest za szybkim ucinaniem problemu w zalążku. Mówię tutaj o spamach na forum i bezsensowych wypowiedziach - kończyłoby się to jednym i jedynym ostrzeżeniem a potem ban na forum oraz kwestii rozwalania się. Ze względu na to, że GP2 jest niższą serią i jeżdżą tam mniej doświadczeni kierowcy, którzy muszą ukazać swoje umiejętności, proponuję podwoić liczbę punktów karnych za przekroczenia. Wtedy dany delikwent szybko traciłby licencję.

I tak na dokładkę:
Nikt nie chce słuchać, tu każdy chce gadać
Najbardziej zakłamana <cenzura> chce pouczać o zasadach.
20 lis 2011 06:42
Wszyscy dobrze wiedzą że co by Rafik nie zrobił, zawsze będzie problem dla kogoś, zrozumcie że admini chcą raczej jak najlepiej dla kierowców, a wy im się odwdzięczacie kłótniami, wyzwiskami, spamem niczym nie w noszącym. I za tydzień np. Neil pokaże SS jak mistrz ściął i w myśl tego co Rafik chce wprowadzić, dostanie DQ i będzie kolejna awantura i kolejne 20 stron spamu. Ludzie O G A R N I J C I E S I Ę. Troche opanowania...
20 lis 2011 07:10
Przeczytałem wasz spamowy wywód i wychodzi na to, że chyba trzeba umieścić niewidzialne bandy na zakrętach, żeby nikt nie mógł ściąć albo w GP2 10 eliminacji w Monaco i 10 w Macau, na przemian.
Dodane 20.11.11 08:11:
Bo się pozabijacie czy było ścięcie, czy nie było ścięcia
20 lis 2011 07:56
Rafik napisał(a):
Simon, nie gniewaj się, ale mówiłem na ts wyraźnie po każdym Twoim ścięciu, że ściąłeś, ściąłeś 6 razy i za każdym razem Cie ostrzegałem, że będzie kara i dq. Ty to olałeś.

Od następnego GP będzie można udowodnić ścięcia poprzez screeny.

Ale bez przesady będzie tak kiedyś że tylko jedna osoba nie będzie miała dQ Admin
20 lis 2011 08:05
No to jeździjcie zgodnie z przepisami. Ściąłeś - zwolnij!
20 lis 2011 08:09
Klusex997 napisał(a):
No to jeździjcie zgodnie z przepisami. Ściąłeś - zwolnij!

Wiesz, że mówisz do ściany? <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz>
20 lis 2011 08:11
Ale mi się wydaje że wszyscy ścinają tlyko poprostu nie można nadążać
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
25 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Deszcz
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 023 627

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.