FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
20 lis 2011 08:13
Wlazly napisał(a):
Jeden baran ,,przywódca'' rzuca zdanie albo jakąś ideę a reszta się mu podporządkowuje.

Najbardziej zakłamana <cenzura> chce pouczać o zasadach.

Jeśli te 2 zdania są o mnie to wiedz, że to samo możesz powiedzieć o Rafiku, że bierzesz w ciemno wszystko co zrobi. Nie ma ankiet, nie ma sond, nie ma jakichś zbiorowisk to trzeba choć trochę sprawdzić kto co o tym sądzi na forum w krótki sposób i nie ma w tym nic złego, bo to tylko pokazuje, że ludzie chcą, aby zarząd coś z tym zrobił, nawet Ci co ścinali.

A co do drugiego zdania, nie wiem czy jest o mnie, a jeśli jest to nie wiem o co chodzi.

20 lis 2011 08:23
Rafik napisał(a):
Kara dla Simona i Burzy za ścięcie jest w rzeczywistości karą za wysoki ping podczas pokonywania szybkiego okrążenia, przez co nie możemy w żaden sposób sprawdzić, czy ktoś ściął tor czy nie.

Zauważ Simon, że: akurat na tym okrążeniu, na którym tak lagowałeś, pobiłeś swój rekord, więc mam podstawy do podejrzewania Cię o oszukiwanie, ale oczywiście wiem, że w Twoim przypadku był to problem z Twoim netem (w grach sieciowych z kiepskim netem jest ciężko). Wyświadczyłem Ci przysługę i ostrzegłem przed tym, że dostaniesz karę, ale ty to olałeś i jeszcze mnie oskarżasz o nie wiadomo co.

Wprowadzenie do regulaminu możliwości dowodzenia kogoś ścięć na FL umożliwi wzajemną kontrolę kierowców podczas sesji i najprawdopodobniej w ten sposób skończymy z tym problemem.

Telemetria ?
Możemy to zrobić każdy zapisuję swoją telemetrię najlepszego czasu, tylko trzeba by było zjeżdżać do boksu.
20 lis 2011 08:27
Jeśli da się tak zrobić przez telemetrię i sprawdzić to jest to rozsądny pomysł. Oprócz tego zniknąłby problem z tym, że po 15-20 minutach większość zrobiła już swoje okrążenia.

Taka procedura zapisywania danych telemetrycznych może byłaby dość skomplikowana jak na kierowców serii, ale to by pokazało kto potrafi jakąkolwiek procedurę narzuconą przez zarząd wykonać, bo procedura zwana dalej "regulamin" nie bardzo jest przestrzegana.
20 lis 2011 08:29
Rafik wytłumasz mi jedno i dam ci spokój dlaczego Menel przy małym ścięciu dostał DQ minimalnym a jak Mistrz i Widmo ścieli dosyć obszernie nie dostaną?
20 lis 2011 08:32
Daruj sobie. Jest tak jak z Simonem. Ten incydent WIDZIAŁA administracja i administracja MOGŁA bez dowodów większych dać DQ. Po prostu, a wczoraj tak samo było z Simonem. Niestety administracja nie mogła patrzeć na każdego, a że nie rozpatrują ścięcia na kilka szerokości bolidów to już ich sprawa i jeśli Rafik tak uważa to nie ma o co się kłócić. Szkoda tylko, że dziś będę bał się startu, nawet, jeśli Nasri będzie "zasłaniał" mój magnetyczny tył bolidu.
Dodane 20.11.11 09:34:
Proponuję, żeby w TYPERZE był wgląd dla wszystkich jaka jest obecna pula. :)
20 lis 2011 08:35
Neil 1 masz być!!! Stawiam na ciebie B)
Dodane 20.11.11 09:36:
Ok, Dzięki Neil już wszystko czaje:P
20 lis 2011 08:36

"Powiadasz, że Rafik był tuż za Czarkiem? O <cenzura>!" B)
20 lis 2011 08:52
Borowik123 napisał(a):
Ale mi się wydaje że wszyscy ścinają tlyko poprostu nie można nadążać

Chyba tylko w GP2

I popieram Kluseczka po co sobie psuć nerwy Raficzku GP2 czy warto

RaifX(czas by twa mroczna strona się ujawniła) proponuje wprowadźić do regulaminu zapis brzmiący mniej więcej tak :

Kierowca,który przebywając na torze podczas oficjalnej sesji opuścił 4 kolami tor zobowiązany jest pod groźbą dyskwalifikacji zwolnić,bądź przerwać okrążenie,jeżeli było ono pomiarowe.

I zauważam jedną ciekawą rzecz mianowicie każdy kiedyś naszego biednego Rafika kochał ale był moment kiedy chciał mu serce wyrwać i rzucić Radkowi na porzarcie(jak choćby ja jak mnie <cenzura>iał regulaminem kar:P :P :P )

Podsumowując ciężkie jest życie admina spieszmy się go kochać bo tak szybko odchodzi
20 lis 2011 08:53
Jedni kochają Rafika, inni kochają go <cenzura>iać. :P
20 lis 2011 09:00
Albo zróbmy w GP2 od przyszłego roku kwalifikacje jakie były w f1 parę lat temu.

1 okrążenie pomiarowe dla każdego zawodnika:P :P :P

wtedy wszyscy będą patrzyć na jednego kierowce:D

NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
11 °C
Tor:
12 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
25 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Deszcz
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 024 860

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.