FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
28 lis 2011 18:58
Wlazly napisał(a):
Idź do McLarena :>

Dawaj do Air Asi posmigamy razem :D
28 lis 2011 18:58
Wole Mercedesa, bo tam zaczynałem jazdy w Malezji, tam też miałem z tego co pamiętam przed decyzją o jeździe w GP2 być. :>

WyllyF1
Jenson P3 in 2011

Chyba Cię po<cenzura>ało, jakie P3. <nerwus> B)
28 lis 2011 19:01
Neil napisał(a):
Wole Mercedesa, bo tam zaczynałem jazdy w Malezji, tam też miałem z tego co pamiętam przed decyzją o jeździe w GP2 być. :>

WyllyF1
Jenson P3 in 2011

Chyba Cię po<cenzura>ało, jakie P3. <nerwus> B)

o <cenzura> pomylily mi sie klawisze <zły> <zły>

Dodane 28.11.11 20:01:
teraz OK :/
28 lis 2011 19:02
Zawsze mozesz isc do Air Asi xD B) szef cie denerwuje Zapraszam <lol>
28 lis 2011 19:03
Wiem, że sezon się jeszcze nie zakończył, ale postanowiłem odłożyć broń po GP Belgii i postanowiłem się zbroić na następny sezon, który mam nadzieję zakończę upragnionym tytułem. Na początku mojego wywodu chciałem podziękować Rafikowi i jego kierowcom, za walkę, która prawie była do końca. To Wy zasłużyliście w 99% na ten tytuł po świetnym początku sezonu. Środek i końcówka sezonu bardziej należała do iSportu i być może zdobylibyśmy tytuł, gdyby nie kierowca Super Novy w GP Belgii... Najwidoczniej tak miało być...

Ja z kolei chciałbym podziękować wszystkim kierowcom, którzy jeździli u mnie w tym sezonie, każdemu z osobna...

Adamowi Filipowiczowi za 17 punktów, dalej się kolegujemy, szanuje Cię jako kierowcę i mam nadzieję, że tak dalej zostanie...

Pawłowi Piątkiewiczowi za 26 punktów, za naszą wspólną współpracę i pomimo Twojego odejścia z ligi, liczę, że dalej będziemy utrzymywać ze sobą bardzo dobry kontakt. Wiem, że było między nami róznie, często dochodziło do waśni i sporów, ale to dlatego, że mamy odmienne charaktery i różne poglądy patrzenia na świat.

Grzegorzowi Brojakowi za 20 punktów i 2 wygrane, za pomocy w ustawieniach bolidów, za świetne strategie. Bardzo dobrze mi się z Tobą dogaduje, mamy podobne spojrzenia na ligę i świat i myśle, że dalej nieźle będzie nam się współpracować.

Patrykowi Krutyjowi za 8 punktów w arcytrudnym wyścigu w Monaco, za to, że dołączyłeś do mojego zespołu wtedy, kiedy miał kryzys i pomogłeś się z niego wydostać.

Kamilowi Jaworskiemu za 14 punktów i arcyważne zwycięstwo w Kanadzie. Pojechałeś u mnie w zespole swój życiowy wyścig i mam nadzieję, że będziesz to pamiętał. Ja mam również nadzieję, że nie stracisz licencji i będziesz mógł nadal ze mną rywalizować :)

Patrykowi Rogozikowi i jego świetnej kierownicy Logitech, bez której nie byłbym w stanie zdobyć tyle punktów w wyścigach (34 dla mojego zespołu) oraz korzystanie z niej w kilku kwalifikacjach.

Pokładam duże nadzieje w Patryku Bęgierze i Markowi Jabłońskiemu, których zakontraktowałem do końca obecnego sezonu, wierzę, że zdobędziecie jeszcze kilka miejsc na podium do końca sezonu i zdobędziecie troszkę punktów oraz pieniędzy.

DZIĘKUJE JESZCZE RAZ WSZYSTKIM KTÓRZY BYLI ZA iSPORTEM I W JAKIŚ SPOSÓB PRZYCZYNILI SIĘ DO SUKCESU MOJEGO TEAMU! SEZON DLA TEAMU iSPORT ZOSTAŁ ZAKOŃCZONY!
28 lis 2011 19:05
;( <brawo>
Dziękuję bardzo,że mnie umieściłeś w lekturze.Dzięki tobie odniosłem wygraną.
28 lis 2011 19:08
Mistrz napisał(a):
;( <brawo>
Dziękuję bardzo,że mnie umieściłeś w lekturze.Dzięki tobie odniosłem wygraną.

Nie dzięki mnie, tylko dzięki mojemu bolidowi :)
Proszę :)
28 lis 2011 19:09
Kurewa xD kto chce do air asi na 2 kierowcE?:P
28 lis 2011 19:10
StRzaLa napisał(a):
Kurewa xD kto chce do air asi na 2 kierowcE?:P

Dawać ktoś do Air Asi :(
28 lis 2011 19:17
Neil napisał(a):
Simon874 napisał(a):
Co, Neil, dałeś sobie spokój z frajerstwem na innych??:> :>
Bo widzę że skarg jak na lekarstwo- czyli tyle ile powinno być (choć po przeczytaniu wszystkich fantastycznych wypowiedzi na forum stwierdzam iż te kilka skarg to za mało):] :]

Mam nadzieję, że Klusek zrobi z tym postem to co trzeba.

A co, moze wmówisz ze było inaczej?
Prawda w oczy kole?
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
PON
Deszcz
17 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
23 °C
ŚRO
Słonecznie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 078 995

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.