Wiem, że sezon się jeszcze nie zakończył, ale postanowiłem odłożyć broń po GP Belgii i postanowiłem się zbroić na następny sezon, który mam nadzieję zakończę upragnionym tytułem. Na początku mojego wywodu chciałem podziękować Rafikowi i jego kierowcom, za walkę, która prawie była do końca. To Wy zasłużyliście w 99% na ten tytuł po świetnym początku sezonu. Środek i końcówka sezonu bardziej należała do iSportu i być może zdobylibyśmy tytuł, gdyby nie kierowca Super Novy w GP Belgii... Najwidoczniej tak miało być...
Ja z kolei chciałbym podziękować wszystkim kierowcom, którzy jeździli u mnie w tym sezonie, każdemu z osobna...
Adamowi Filipowiczowi za 17 punktów, dalej się kolegujemy, szanuje Cię jako kierowcę i mam nadzieję, że tak dalej zostanie...
Pawłowi Piątkiewiczowi za 26 punktów, za naszą wspólną współpracę i pomimo Twojego odejścia z ligi, liczę, że dalej będziemy utrzymywać ze sobą bardzo dobry kontakt. Wiem, że było między nami róznie, często dochodziło do waśni i sporów, ale to dlatego, że mamy odmienne charaktery i różne poglądy patrzenia na świat.
Grzegorzowi Brojakowi za 20 punktów i 2 wygrane, za pomocy w ustawieniach bolidów, za świetne strategie. Bardzo dobrze mi się z Tobą dogaduje, mamy podobne spojrzenia na ligę i świat i myśle, że dalej nieźle będzie nam się współpracować.
Patrykowi Krutyjowi za 8 punktów w arcytrudnym wyścigu w Monaco, za to, że dołączyłeś do mojego zespołu wtedy, kiedy miał kryzys i pomogłeś się z niego wydostać.
Kamilowi Jaworskiemu za 14 punktów i arcyważne zwycięstwo w Kanadzie. Pojechałeś u mnie w zespole swój życiowy wyścig i mam nadzieję, że będziesz to pamiętał. Ja mam również nadzieję, że nie stracisz licencji i będziesz mógł nadal ze mną rywalizować
Patrykowi Rogozikowi i jego świetnej kierownicy Logitech, bez której nie byłbym w stanie zdobyć tyle punktów w wyścigach (34 dla mojego zespołu) oraz korzystanie z niej w kilku kwalifikacjach.
Pokładam duże nadzieje w Patryku Bęgierze i Markowi Jabłońskiemu, których zakontraktowałem do końca obecnego sezonu, wierzę, że zdobędziecie jeszcze kilka miejsc na podium do końca sezonu i zdobędziecie troszkę punktów oraz pieniędzy.
DZIĘKUJE JESZCZE RAZ WSZYSTKIM KTÓRZY BYLI ZA iSPORTEM I W JAKIŚ SPOSÓB PRZYCZYNILI SIĘ DO SUKCESU MOJEGO TEAMU! SEZON DLA TEAMU iSPORT ZOSTAŁ ZAKOŃCZONY!