FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
28 lis 2011 19:17
Nasri, dziwie się troszkę, że tak wcześnie się poddaliście.

Ja może podziękuję za współpracę Wlazłemu. Nie będę udawał, że jestem zawiedziony jego odejściem, gdyż często sprawiał nam trudności i zwłaszcza ostatnio mocno krytykuję jego zachowanie, co na pewno zmotywowało go do rezygnacji z admina. Jednak muszę przyznać, że był on jednym z najbardziej pracowitych adminów, a dla ligi zrobił bardzo dużo (w większości pożytecznego B)). Dzięki Wlazły za współpracę i życzę szybkiego powrotu do ścigania.

Robienie filmu co wyścig w takiej jakości jak filmy Kluska jest bardzo czasochłonne. My nie mamy na to czasu, wolimy się skupić nad ważnymi sprawami, więc z dniem dzisiejszym rezygnujemy z filmów. W zamian postaram się przywrócić opisy zdjęć w galerii.
Konto usunięte
28 lis 2011 19:24
Simon874 napisał(a):
Neil napisał(a):
Simon874 napisał(a):
Co, Neil, dałeś sobie spokój z frajerstwem na innych??:> :>
Bo widzę że skarg jak na lekarstwo- czyli tyle ile powinno być (choć po przeczytaniu wszystkich fantastycznych wypowiedzi na forum stwierdzam iż te kilka skarg to za mało):] :]

Mam nadzieję, że Klusek zrobi z tym postem to co trzeba.

A co, moze wmówisz ze było inaczej?
Prawda w oczy kole?

Simon nie dyskutuj z nim bo to nie ma sensu na prawdę, on nigdy nie zrozumie nas.

Będę szefem Ferrari do końca sezonu , po nim ma zniknąć Arden dlatego chciałbym Rafik abyś wrócił jako szef do Ferrari, nikomu więcej nie oddam :D
28 lis 2011 19:26
Dajcie Neilowi spokój. :E
28 lis 2011 19:34
Jak paru osobom się trafi 1 PK za ping, NIE ZA ŚCIĘCIA to będzie wystarczający kara.

W GP2 w Belgii jechało 14 osób w tym 2 zaufanych mi kierowców Ardena, 2 z iSportu która odpadła, 2 z Rapaxu i 2 z RE. Dodajmy do tego Patrica, Burzę i Strzałę, którzy pod względem poboczy pojechali nienaganny wyścig oraz jeszcze Baytet, który zakończył swój wyścig wcześnie mamy efekt taki, że nie ma właściwie na kogo składać skarg i jest dobrze tak.
28 lis 2011 19:35
Dzięki wszystkim. Tak sobie teraz patrzę i myślę: Po co wy się kłócicie (*ekhm* wiem co robiłem i się tego nie wyrzekam). Kłótnia i posty różnego typu tutaj nic nie dadzą. Jedni mają takie podejście do życia i taki charakter inni mają inny. Trzeba do tego przywyknąć i tolerować takie osoby, bo kłótnie i różne wyzwiska i tak nic nie zmienią... B)
28 lis 2011 19:37
Mądrze gada, polać mu. <ok>
Filmiki ligowe były spoko... aczkolwiek livestream... miodzio :D Tylko do f1 kogoś trzeba :D
Neil napisał(a):
Mądrze gada, polać mu. <ok>

Kubusia czy pSycholandie?
Konto usunięte
28 lis 2011 19:39
Finlandie ? Sobieskiego ? Żołądkowa gorzka miętowa !
28 lis 2011 19:40
Nie mi o tym decydować. :P
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
PON
Deszcz
17 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
23 °C
ŚRO
Słonecznie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 079 172

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.