28 lis 2011 19:41
Neil napisał(a):
Jesteś po prostu ŻAŁOSNY. Piszesz, że nie ma na kogo skargi składać? Aha, czyli jednak ściągasz powtórkę tylko po to, by ją obejrzeć, i złożyć skargi? To, że ty nie ukończyłeś wyścigu musi oznaczać, że będziesz składał tyle skarg? Już wiem kto to zrobił :
Alex Bradtke 716 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 730 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 775 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 850 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 1517 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 1644 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 1772 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 1896 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 1913 s Ścięcie toru
Tylko ja mam tyle skarg, tym bardziej, że brakuje mi 6 punktów do odebrania licki!
Jak paru osobom się trafi 1 PK za ping, NIE ZA ŚCIĘCIA to będzie wystarczający kara.
W GP2 w Belgii jechało 14 osób w tym 2 zaufanych mi kierowców Ardena, 2 z iSportu która odpadła, 2 z Rapaxu i 2 z RE. Dodajmy do tego Patrica, Burzę i Strzałę, którzy pod względem poboczy pojechali nienaganny wyścig oraz jeszcze Baytet, który zakończył swój wyścig wcześnie mamy efekt taki, że nie ma właściwie na kogo składać skarg i jest dobrze tak.
W GP2 w Belgii jechało 14 osób w tym 2 zaufanych mi kierowców Ardena, 2 z iSportu która odpadła, 2 z Rapaxu i 2 z RE. Dodajmy do tego Patrica, Burzę i Strzałę, którzy pod względem poboczy pojechali nienaganny wyścig oraz jeszcze Baytet, który zakończył swój wyścig wcześnie mamy efekt taki, że nie ma właściwie na kogo składać skarg i jest dobrze tak.
Jesteś po prostu ŻAŁOSNY. Piszesz, że nie ma na kogo skargi składać? Aha, czyli jednak ściągasz powtórkę tylko po to, by ją obejrzeć, i złożyć skargi? To, że ty nie ukończyłeś wyścigu musi oznaczać, że będziesz składał tyle skarg? Już wiem kto to zrobił :
Alex Bradtke 716 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 730 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 775 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 850 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 1517 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 1644 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 1772 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 1896 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 1913 s Ścięcie toru
Tylko ja mam tyle skarg, tym bardziej, że brakuje mi 6 punktów do odebrania licki!