FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
28 lis 2011 19:41
Neil napisał(a):
Jak paru osobom się trafi 1 PK za ping, NIE ZA ŚCIĘCIA to będzie wystarczający kara.

W GP2 w Belgii jechało 14 osób w tym 2 zaufanych mi kierowców Ardena, 2 z iSportu która odpadła, 2 z Rapaxu i 2 z RE. Dodajmy do tego Patrica, Burzę i Strzałę, którzy pod względem poboczy pojechali nienaganny wyścig oraz jeszcze Baytet, który zakończył swój wyścig wcześnie mamy efekt taki, że nie ma właściwie na kogo składać skarg i jest dobrze tak.

Jesteś po prostu ŻAŁOSNY. Piszesz, że nie ma na kogo skargi składać? Aha, czyli jednak ściągasz powtórkę tylko po to, by ją obejrzeć, i złożyć skargi? To, że ty nie ukończyłeś wyścigu musi oznaczać, że będziesz składał tyle skarg? Już wiem kto to zrobił :
Alex Bradtke 716 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 730 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 775 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 850 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 1517 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 1644 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 1772 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 1896 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 1913 s Ścięcie toru
Tylko ja mam tyle skarg, tym bardziej, że brakuje mi 6 punktów do odebrania licki!
28 lis 2011 19:43
Eloop - To że Neil złożył jednego GP tyle skarg nie oznacza, że teraz to również on..
28 lis 2011 19:44
Jeszcze SVettel będzie mieć więcej. Ty masz tylko tyle, to nie jest dużo, ale jako takie maximum ulgi dla kierowców GP2 postawiłem sobie 5-6 ścięć. Ty masz trochę więcej.

Prosiłbym kogoś "bezstronniczego" o sprawdzenie teamów RE i Rapax, nie będę rozczarowany tym.
28 lis 2011 19:45
Neil napisał(a):
mamy efekt taki, że nie ma właściwie na kogo składać skarg i jest dobrze tak.

Widocznie jest na kogo...
Dodane 28.11.11 20:46:
Neil napisał(a):
Jeszcze SVettel będzie mieć więcej. Ty masz tylko tyle, to nie jest dużo, ale jako takie maximum ulgi dla kierowców GP2 postawiłem sobie 5-6 ścięć. Ty masz trochę więcej.

Prosiłbym kogoś "bezstronniczego" o sprawdzenie teamów RE i Rapax, nie będę rozczarowany tym.

Będziesz składał skargę na niego, mimo to, że nie dojechał?
28 lis 2011 19:48
No właśnie, jest dobrze tak, ale niestety dwaj kierowcy (1 bez oznak lagów) nie potrafili dać mi możliwości pochwalenia serii. ;)
28 lis 2011 19:51
Czy czasem jakiś team F1 nie szuka kierowców?
Dodane 28.11.11 20:52:
Z tym chamstwem, co jest w GP2 to już po prostu nie idzie wytrzymać
-On tu ściął!!
-A Tamten tam!
-Jasiek, jasiek on ściął! Mam Dowód!!!
I tak w kółko po każdym wyścigu...
28 lis 2011 19:54
STR z nowym szefem pewnie będzie szukać, Sauber zresztą też.

P.S.
Eloop napisał(a):

Taki tam cytat znaleziony na szybko:
Był bowiem człowiekiem żyjącym według ścisłych zasad własnej osobliwej moralności. Jego kodeks postępowania zapewnił mu szacunek na ponad trzydzieści lat i wzbudził niezwykły strach, który leżał u u podstaw jego potęgi. Naczelną zasadę owego kodeksu stanowił całkowity brak litości. Nie wynikał on z jakiegoś wrodzonego okrucieństwa, jakiegoś psychopatycznego pragnienia sprawiania bólu, lecz z bezwzględnego przekonania, że ludzie zawsze odmawiają posłuszeństwa.
28 lis 2011 19:56
Neil napisał(a):
STR z nowym szefem pewnie będzie szukać, Sauber zresztą też.

P.S.
Eloop napisał(a):

Taki tam cytat znaleziony na szybko:

Był bowiem człowiekiem żyjącym według ścisłych zasad własnej osobliwej moralności. Jego kodeks postępowania zapewnił mu szacunek na ponad trzydzieści lat i wzbudził niezwykły strach, który leżał u u podstaw jego potęgi. Naczelną zasadę owego kodeksu stanowił całkowity brak litości. Nie wynikał on z jakiegoś wrodzonego okrucieństwa, jakiegoś psychopatycznego pragnienia sprawiania bólu, lecz z bezwzględnego przekonania, że ludzie zawsze odmawiają posłuszeństwa.

Z tym krzywym ryjem w avatarze to raczej Hammurabim nie jesteś... Tylko on mógł stosować takie prawo. Każdy inny jest skazany na potępienie.
28 lis 2011 19:56
Nie zamierzam więcej kontynuować tej sprzeczki, bo prowadzi ona donikąd, zwłaszcza, gdy drugą stroną jest osoba pokrzywdzona.
28 lis 2011 19:57
Neil napisał(a):
Nie zamierzam więcej kontynuować tej sprzeczki, bo prowadzi ona donikąd, zwłaszcza, gdy drugą stroną jest osoba pokrzywdzona.

Pokrzywdzonym to będę, jak stracę lickę!
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
PON
Deszcz
17 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
23 °C
ŚRO
Słonecznie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 079 734

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.