FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
28 gru 2011 19:53
Tyle, że ja już swój avatar obrażający Simona usunąłem, więc usunięcie mojego zmienionego avatara jest bezpodstawne.
Dodane 28.12.11 20:53:
Oko, Ty to z pewnością wiesz.
Konto usunięte
28 gru 2011 19:56
Uwierz że wiem. Niestety jestem zmuszony to wiedzieć xD
28 gru 2011 19:56
Awatara nie zmieniałeś, więc nie kłam.
28 gru 2011 19:58
To jest zmieniony awatar...
Dodane 28.12.11 20:58:
Krzyż usunięty, więc nie widzę problemu, jak coś wstawiłem tylko dla pokazania tego.
28 gru 2011 20:01
skoro już bawimy się w cenzurowanie wszystkiego i wszystkich to ja proszę Oko żeby zmienił avatar, ponieważ wierzę w pozaziemskie formy życia i obraża mnie to
Konto usunięte
28 gru 2011 20:02
Jak to ja jestem :O xD
28 gru 2011 20:02
Usunął mi się cholernie długi post o Polsce i Polakach. Trochę szkoda, bo może niektórym IMBECYLOM by otworzyło oczy. Jutro to może napiszę, bo dziś mi się nie chce. Ale powiem jedno: jeszcze jak to dłużej potrwa to Polska zginie. Przez was matołki, PRZEZ WAS! Tak. Przez was. Kłócicie się o błahostkę. Najchętniej to byście zabili Neila, albo lepiej - na stos z nim, co Simon, co nie Oko? To w waszym stylu. Taki średniowieczny styl bycia ślepym człowiekiem. Bo jesteście ŚLEPI. Pewno dla was największy autorytet to proboszcz z najbliższej parafii. Ciekawe czy znacie chociaż 10 % Biblii. Pewno wieki tam nie zaglądaliście. Oczywiście, przyznaje się, ja też rzadko czytam. Ale nie robię z siebie wielkiego "obrońcę wiary" A skąd <cenzura> wiecie czy tak jest naprawdę? A może stworzył nas rzeczywiście Bóg i jest niebo, ale może naszym panem jest Allah albo inny Budda albo jakiś zmutowany piórnik. Nikt tego nie wie. I się nie dowiemy. Mózg jest bardzo podatny na wskazówki z zewnątrz. Często możemy coś sobie wmówić. I niestety tak często jest. I jedno: przestańcie się wreszcie <cenzura> kłócić, bo już niektórzy mają dosyć...
28 gru 2011 20:03
ale my się nie kłócimy, prowadzimy kulturalną wymianę poglądów :>
Konto usunięte
28 gru 2011 20:04
Czy ja powiedziałem że z nim na stos ? Wmawiasz sobie. Nawet czegoś takie nie zasugerowałem i nie wtrącaj bo jeszcze mleko z sutka mamy pijesz.
28 gru 2011 20:04
Czarek napisał(a):
ale my się nie kłócimy, prowadzimy kulturalną wymianę poglądów :>

No chyba cię prąd kopnął. Jak to jest kultura to ja jestem Bogusław KaczyńskiB)
Dodane 28.12.11 21:06:
Oko napisał(a):
Czy ja powiedziałem że z nim na stos ? Wmawiasz sobie. Nawet czegoś takie nie zasugerowałem i nie wtrącaj bo jeszcze mleko z sutka mamy pijesz.

Zasugerowałem to, ponieważ twoje niektóre posty przedstawiają cię jako zatwardziałego "krzewiciela wiary" z czasów średniowiecznych. A jako że widzę, że ty DOSKONALE znasz historię świata i wpływu Kościoła to chyba pamiętasz jakie stosowali "humanitarne" metodyB)
Dodane 28.12.11 21:08:
I teraz pewno się śmiejecie z tego. Dlaczego? Bo jest krzyż Dawida, czyli symbol Żydów, czyli nie-katolików, czyli waszych wrogów.
Dodane 28.12.11 21:09:
Oczywiście chodzi o avatar Neila
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
19 °C
Tor:
22 °C
SOB
Częściowe zachmurzenie
25 °C
NIE
Słonecznie
22 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 224 800

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.