FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
Konto usunięte
28 gru 2011 20:11
Kto powiedział że żydzi to nasi wrogowie ?! Ty naprawdę sobie wmawiasz dużo rzeczy :O
28 gru 2011 20:12
No skoro walczycie z Neilem, czyli nie katolikiem no to pewno jak by tu przyszedł jakiś Żyd to też byście go gnębili;)
Dodane 28.12.11 21:13:
I ja tu będę obrońcą normalności, bo to coraz bardziej zanika...
28 gru 2011 20:15
http://www.youtube.com/watch?v=2yxlVtskh lY&feature=related
hahahahahahahahahhahahahahaha hahahahhaha
Konto usunięte
28 gru 2011 20:16
Tylko że Neil nas obraża ..
28 gru 2011 20:19
I powiedzcie mi, dlaczego uważacie mnie za idiotę? Pewno nikt nie zwrócił uwagi na te posty> Dlaczego? Bo napisałem je ja. Dlaczego to robicie? Bo mam 14 lat? I co z tego. I tak pewno wiem więcej może niż wy. Piszę tak, bo ponoć jestem mądry itp. Nie jestem żadnym pieprzonym kujonkiem. Ale coś wiem na temat życia. Wy prawie nic o mnie nie wiecie. Tyle wiecie ile przeczytacie tutaj. A potem dalej i nikt nawet się nie zastanowi czy robi dobrze, czy źle. Przewijacie dalej, bo to mój post. Olewacie mnie dlatego, że kiedyś się wygłupiałem? Wiem, kiedyś sam robiłem z siebie durnia, ale teraz chcę znormalnieć. Chcę być normalnym obywatelem. I będę robił wszystko co mogę, aby ten świat był lepszy. Nie tylko dla siebie, ale dla wszystkich
Konto usunięte
28 gru 2011 20:20
Tak , prócz tego że wymyślasz głupoty to jesteś normalny :D
28 gru 2011 20:29
Krzysiek_aleks napisał(a):
Usunął mi się cholernie długi post o Polsce i Polakach. Trochę szkoda, bo może niektórym IMBECYLOM by otworzyło oczy. Jutro to może napiszę, bo dziś mi się nie chce. Ale powiem jedno: jeszcze jak to dłużej potrwa to Polska zginie. Przez was matołki, PRZEZ WAS! Tak. Przez was. Kłócicie się o błahostkę. Najchętniej to byście zabili Neila, albo lepiej - na stos z nim, co Simon, co nie Oko? To w waszym stylu. Taki średniowieczny styl bycia ślepym człowiekiem. Bo jesteście ŚLEPI. Pewno dla was największy autorytet to proboszcz z najbliższej parafii. Ciekawe czy znacie chociaż 10 % Biblii. Pewno wieki tam nie zaglądaliście. Oczywiście, przyznaje się, ja też rzadko czytam. Ale nie robię z siebie wielkiego "obrońcę wiary" A skąd <cenzura> wiecie czy tak jest naprawdę? A może stworzył nas rzeczywiście Bóg i jest niebo, ale może naszym panem jest Allah albo inny Budda albo jakiś zmutowany piórnik. Nikt tego nie wie. I się nie dowiemy. Mózg jest bardzo podatny na wskazówki z zewnątrz. Często możemy coś sobie wmówić. I niestety tak często jest. I jedno: przestańcie się wreszcie <cenzura> kłócić, bo już niektórzy mają dosyć...

A teraz seria moich pytań pisanych z głowy na które nie dasz rady odpowiedzieć bez pomocy internetu.
- Co to jest septuaginda?
- Co to jest pięcioksiąg?
- Kim był Abraham/ Noe/ Józef z Arymatei?
- Ile lat trwał Biblijny Potop?
- Co do jest Arka Przymierza?
- Kim był Dawid/ Goliat?
- Kim był Samuel?
- Kim był Mojżesz?
- Czemu gdy Żydzi wyszli z Egiptu, to do Ziemi Obiecanej nie poszli prosta drogą tylko włóczyli się po pustyni kilkadziesiąt lat?
i mógłbym wiele, wiele innych i w tym temacie mnie nie zagniesz. No bo wypada by wyświęcony LEKTOR znał Biblię, a przynajmniej podstawy.
Czytając twój post mam wrażenie że czytam raport z szpitala psychiatrycznego. Jakieś żale, jakieś dramatyczne nawoływania. Człowieku ogarnij sie. Jeżeli twój iloraz inteligencji nie pozwala Ci pisać sensownych postów to nie pisz ich w cale. Ulżysz niektórym osobą na forum, bo nie bedą musiały czytać twoich wypocin.
Czy do końca znasz znaczenie słów które stosujesz? Wydaje mi sie że nie bardzo.
Pisałeś że jesteś katolikiem. Prawdziwym.
OTÓŻ NIE JESTEŚ! Prawdziwy katolik broni swej wiary, a ty widze jeszcze bardziej ją profanujesz.
I moja rada- jeżeli nie chcesz sie ośmieszać, to nie pisz już więcej takich postów.
28 gru 2011 20:34
Umarł papież. U wrót nieba pyta go św. Piotr:
- Ktoś ty?
- Ja?! Papież.
- Kto?
- No... Biskup Rzymu.
- Byłem w Rzymie, ale nie kojarzę żadnego biskupa.
- No, namiestnik pański na Ziemi.
- Że, co?
- Następca Jezusa.
- To ON ma następcę? Nic mi o tym nie wiadomo.
- Jestem głową Kościoła katolickiego!
- A co to jest ten Kościół? Dobra... Poczekaj tu, papież ja zagadam Boga.
(tup, tup, tup)
Piotr wszedł do pokoju Boga i Jezusa. Zastał ich podczas gry na Play Station XXV.
- Siema Bóg. Elo Jezus. Słuchajcie...Jest tu taki śmiesznie ubrany facet, mówi, że jest papieżem czy jakimś tam biskupem i głową czegoś tam na Ziemi. Wiecie, o co biega?
- Ja nie czaję. Ale ty Jezusie byłeś na Ziemi. Wiesz, o co mu chodzi?
- Nie tato, nie kojarzę. Pojdę obadać. Ty, Piotrek! Weź graj za mnie przez chwilę.
(tup, tup, tup)
Jezus wraca cały siny od śmiechu.
- Buhahahaha!
- Co się stało?
- Pamiętacie jak z nudów zakładałem kółko rybackie na Ziemi ponad 2000 lat temu?
- No i?
- Oni dalej działają!

To jeśli chodzi o temat obrony wiary. Wierzysz w Boga (z tego co mi się wydaje :)), nie w Kościół. Wiesz jak wygląda Jezus dokładnie? Nie, więc nie mogę go sprofanować.
28 gru 2011 20:36
I znowu się zaczyna...
28 gru 2011 20:39
A czym jest Kościół? Myślałem ze komu jak komu, ale tobie nie będę musiał tego wyjaśniać.
A słyszałeś o Trójcy Świętej? Bóg Ojciec, Syn Boży i Duch Święty. Bóg Ojciec- Bóg. Syn Boży- Jezus.

Dodane 28.12.11 21:40:
Klusex997 napisał(a):
I znowu się zaczyna...

Jakby nie prowokował to by do tego nie doszło.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
21 °C
Tor:
27 °C
SOB
Częściowe zachmurzenie
25 °C
NIE
Słonecznie
22 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 226 261

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.