FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
28 gru 2011 20:50
Bari napisał(a):
Simon, a czy wiesz, że Pan Bóg kocha tak samo każdego człowieka? Czy chodzi do kościoła, czy nie, czy grzeszy, czy nie, a nawet ateistę kocha tak samo jak wierzącego. Myślę, że nie muszę ci wyjaśniać dlaczego.

<głupek> a o sakramencie pokuty i pojednania słyszał?
Konto usunięte
28 gru 2011 20:52
Wylly naucz się pisać :)

Bari Jezus kocha każdego , do królestwa niebieskiego idą ci którzy nie zgrzeszyli, a ci którzy zgrzeszyli, ale żałują tego i pragną się poprawić :)
28 gru 2011 20:53
Słyszał. Skąd wiesz, że taka osoba się nie nawróci przed śmiercią i nie skorzysta z tego sakramentu?

Oko, nie mówiłem kto idzie do nieba ;)
28 gru 2011 20:53
To jest właśnie Kościół Simon, akurat odpowiedziałeś - nie przestrzegaj żadnych praw, odmów zdrowaśkę + daj na tacę i po problemie.
28 gru 2011 20:55
Wylly naucz się pisać

Spoko... Tylko klawiatura z<cenzura>ana <głupek> <dobani>
Dodane 28.12.11 21:56:
kiedyś gdy byłem w kościele ksiądz kazał słuchać Radia Maryja , płacić na radio maryja bo tak robią chrześcijanie
28 gru 2011 20:57
Neil napisał(a):
To jest właśnie Kościół Simon, akurat odpowiedziałeś - nie przestrzegaj żadnych praw, odmów zdrowaśkę + daj na tacę i po problemie.

Może ty.
28 gru 2011 20:59
Neil napisał(a):

Kościół ma jednak argument przeciwko temu, co mówisz ;) W takim przypadku występuje żal niedoskonały, a wtedy po problemie nie jest :P
28 gru 2011 21:00
Niech każdy postępuje według własnego uznania, ale w każdej religii i wśród niewierzących jest coś takiego co się nazywa tolerancja. Zacznijcie siebie znosić. Simon rozumiem co czujesz jestem w tej samej sytuacji kiedy to czytam. Neil także rozumiem co Ty w tym widzisz. powiem tylko że jest inaczej ale skoro się tym nie zajmujesz to mam prośbę nie wypowiadaj się jak tego do końca nie znasz.
28 gru 2011 21:02
Ziomek027 napisał(a):
Niech każdy postępuje według własnego uznania, ale w każdej religii i wśród niewierzących jest coś takiego co się nazywa tolerancja. Zacznijcie siebie znosić. Simon rozumiem co czujesz jestem w tej samej sytuacji kiedy to czytam. Neil także rozumiem co Ty w tym widzisz. powiem tylko że jest inaczej ale skoro się tym nie zajmujesz to mam prośbę nie wypowiadaj się jak tego do końca nie znasz.

I nigdy nie zrozumiesz.
28 gru 2011 21:03
A mnie obrażają wasze awatary. Macie je usunąć.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
16 °C
Tor:
22 °C
NIE
Słonecznie
22 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
25 °C
WTO
Deszcz
26 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 230 672

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.