FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
2 wrz 2012 14:13
Co do komentowania lepiej, sądzę że napewno jest od groma innych osób które by to lepiej wykonały...
2 wrz 2012 14:14
Ale poglądy na temat ogromnego spisku w Red Bull Racing można narzucać <lol>
2 wrz 2012 14:15
Bari napisał(a):
SVettel napisał(a):
Bari napisał(a):
SVettel napisał(a):
Hahahahahah argument z taktyką jest śmieszny... Tak, FIA zabroniła jechać reszcie na 1 pit, tylko But i Vet mogli (chodzi tu o czołówkę)...

Sam jesteś śmieszny. Webber jadąc na 1 pit miałby szansę powalczyć z Vettelem, a tak był skazany na ukończenie wyścigu za kierowcą nr 1 zespołu.

... Ale może taką taktykę Webber musiał zastosować? Może mu nie trzymały opony? Taktyki bywają różne, raz taka jak Vettela się opłaca, a raz nie co pokazał Alonso w Kanadzie... Jakby nagle przestały Vettelowi trzymać opony, to na forum pojawiły by się opinie " Jaki cweeeel, dobrze mu tak, zachciało mi się na 1 pit jechać"...

No i co ci do tego? Że ty lubisz Vettela, a inni nie to nie musisz im narzucać swoich poglądów.

Nie narzucam poglądów, tylko wy po nim jeździcie, co by nie zrobił, to zawsze jest wina albo zasługa kogoś innego.. Nie narzucam swoich poglądów, tylko bronie moje zdanie... Niektórzy byliby wstanie oddać rękę, niż przyznać choć raz rację, że Vettel zrobił cokolwiek zasłużenie i dzięki sobie... Zawsze się znajdzie ktoś kto wygrzebie najmniejszy szczegół wyścigu, aby powiedzieć że przez to Vettel wygrał.
Dodane 02.09.12 16:15:
Czarek napisał(a):

Baa, mało w RBR, całe FIA spiskuje.<wyśmiewacz>
2 wrz 2012 14:16
Czarek napisał(a):

Ja nikomu nie narzucam. Ale nie jest tak? Wystarczy posłuchać Helmuta Marko:
Każdy z naszych kierowców może zostać mistrzem. Nawet Webber.

SVettel napisał(a):
Co do komentowania lepiej, sądzę że napewno jest od groma innych osób które by to lepiej wykonały...

Od ciebie na pewno.
2 wrz 2012 14:18
Bari napisał(a):

SVettel napisał(a):

Od ciebie na pewno.

Żałosny jesteś. Gdzie powiedziałem że ja zrobiłbym to lepiej? Chyba mam prawo do ocenienia czegoś co na podają, a według mnie forma w jakiej to podają jest słaba. Po drugie, a nawet jakbym komentował, skąd wiesz jakby mi to szło? Argumenty na realnego Vettela się skończyły, to teraz czas ligowego jechać <wyśmiewacz>
2 wrz 2012 14:20
SVettel napisał(a):
Bari napisał(a):

SVettel napisał(a):

Od ciebie na pewno.

Żałosny jesteś. Gdzie powiedziałem że ja zrobiłbym to lepiej? Chyba mam prawo do ocenienia czegoś co na podają, a według mnie forma w jakiej to podają jest słaba. Po drugie, a nawet jakbym komentował, skąd wiesz jakby mi to szło? Argumenty na realnego Vettela się skończyły, to teraz czas ligowego jechać <wyśmiewacz>

Ty wiesz dobrze za co cię jadę. Dzieciaku.
2 wrz 2012 14:22

Jak się z Barim nie zgadzałem, to tutaj muszę mu przyznać rację.
2 wrz 2012 14:22
Bari napisał(a):
SVettel napisał(a):
Bari napisał(a):

SVettel napisał(a):

Od ciebie na pewno.

Dzieciakiem śmiesz mnie nazywać? Panie dorosły... Pozdrawiam Cię, bo to Ty(wy) jesteście dzieciakami, zamkniętymi w sobie, tylko wasze zdanie się liczy.

(Wiem, zaraz padnie zdanie że i ja taki jestem, ale przynajmniej dopuszczam inne (racjonalnie, nie z dupy wzięte) opinie o innych..
2 wrz 2012 14:25
SVettel napisał(a):
Bari napisał(a):
SVettel napisał(a):
Bari napisał(a):

SVettel napisał(a):

Od ciebie na pewno.

Dzieciakiem śmiesz mnie nazywać? Panie dorosły... Pozdrawiam Cię, bo to Ty(wy) jesteście dzieciakami, zamkniętymi w sobie, tylko wasze zdanie się liczy.

(Wiem, zaraz padnie zdanie że i ja taki jestem, ale przynajmniej dopuszczam inne (racjonalnie, nie z dupy wzięte) opinie o innych..

Tak, śmiem, bo takie jest twoje zachowanie i są na to świadkowie. Naucz się godzić z porażkami zamiast wytykać błędy innych.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
18 °C
Tor:
19 °C
SOB
Deszcz
21 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 605 504

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.