FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
2 wrz 2012 14:32
mleko
2 wrz 2012 14:45
Radek napisał(a):
mleko

Niestety właśnie na takim poziome jest mój brat, a mówią, że to on jest poważniejszy. <bezradny>
2 wrz 2012 14:55
Rafik napisał(a):
Radek napisał(a):
mleko

Niestety właśnie na takim poziome jest mój brat, a mówią, że to on jest poważniejszy. <bezradny>

Bez jaj:O
2 wrz 2012 15:01
Menel napisał(a):
Oczywiscie Grosjean wpierdziela sie miedzy wódke, a zakąskę ... Widocznie jeszcze nie dojrzal. Brawo Button !!! Teraz na Monzy dublecik Mclarena u wroga :>

hahahahahahahha
Na pewno:D :D

sVettela chyba do reszty po<cenzura>ało. Broni sie jakby (za przeproszeniem) ktoś gwałcić jego matkę. Ogar ludzie. Jak mówi mój tata gdy oglądam F1
na <cenzura> to ciągle oglądasz, żaden tam Hamilton czy Raikonen ci z tego kasy nie da.

2 wrz 2012 15:22
Jak zawsze... aaa bo on jest lepszy, a tamten ma farta, a ten mial pecha, a ten jest lepszy od tamtego, nie tamten od tego...

Boże, wróciłem do domu i myślę sobie... będę czytał na forum o jednym z najciekawszych wyścigów w tym sezonie... wracam i czytam o tym przez pół strony, a potem wyzywanie się jednego "mądrego" z drugim na temat tego, czy Vettel ma szczęście, czy Vettel ocieka talentem.

Nie widzicie, że i jeden i drugi ma racje? -_-

To jest tak, jakby powiedzieć, że Menel ma szczęście że wygrał w Monaco, bo podczas dublowania ktoś mógł go uszkodzić... A Menel wygrał dublując wszystkich.

Wielu kierowców dzisiaj pojechało dobry wyścig. Świat na Vettelu się nie kończy. Moim zdaniem najjaśniejszym punktem dzisiaj był Schumacher. Nie lubię go, ale podobała mi się jego zaciętość. Szczególnie, gdy ktoś go wyprzedził, a chwilę później Schumi się zrewanżował
2 wrz 2012 15:34
WOJNAAAAAAAAAAAAAAAA !! :D
2 wrz 2012 15:49
A mi podobała się zaciętość kierowców Marussi.
2 wrz 2012 15:51
Romek podobno bana dostał na jeden race
2 wrz 2012 15:52
I bardzo dobrze, taka kara powinna wejść do użytku na stałe.
2 wrz 2012 15:53
Crafter napisał(a):
Romek podobno bana dostał na jeden race

Za dużo PK uzbierał.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
18 °C
Tor:
18 °C
SOB
Deszcz
21 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 605 279

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.