FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
17 lis 2012 21:45
Chyba je sobie odpuszczę na jakiś czas xD
17 lis 2012 22:10
No dobra, dziękuję za opinie. Do końca dnia jutrzejszego przedstawię oficjalną decyzję.
17 lis 2012 22:23
I 2013
17 lis 2012 23:00
Ja bym mógł pojechać na ROC jeszcze raz, też z losowaniem grupami itd. Niekoniecznie z nagrodami finansowymi.
17 lis 2012 23:39
Co 2 tyg fun fun fun i możemy czekać
Dodane 18 listopada 2012 00:40:
Ale już ze zdanymi licencjami
18 lis 2012 06:56
Powiem tak: teoretycznie ja jako pierwszy byłbym pewno za rozegraniem jak najszybciej sezonu, ale widzę, że liga jest teraz w fatalnej formie to może odłóżmy sezon i zróbmy jakieś mini rozgrywki. ROC już było, więc mam dwa pomysły:
-Wyścigi kilku godzinne na dwa serwery (F1 i DTM oraz GP2 z PSC)
-City Challenge w wersji F1O. Może ktoś słyszał o tym, a jak nie to są zawody pojazdów GT, które odbywają się na trasach ulicznych. Tam są różne imprezy towarzyszące, ale to nieistotne. Tutaj jest highlights z ostatniego weekendu w Baku: https://www.youtube.com/watch?v=cUR4M-8- 6XY
Jak widać tutaj wyścigi są 30 minutowe, więc takie można by było zrobić, oczywiście ze startu lotnego, tak samo jak w przypadku wyżej. W tym przypadku nie wiem jeszcze na bazie jakiego modu można by było to zorganizować, ale pewno zaraz znajdę jakiś mod z dużą ilością pojazdów GT. Przyjąłem, że takie coś trwało by pięć wyścigów i ułożyłem wstępne kalendarze:
A)
1. Silverstone
2. Spa
3. Le Mans
4. Sebring
5. Austin
B )
1. Wrocław
2. Paryż
3. Bukareszt
4. Sydney
5. Toronto
18 lis 2012 07:14
Krzysiu, nie napalaj się tak :x To, że padły propozycje zorganizowania funów, aby łatwiej przeczekać do I 2013, to nie znaczy, że one się odbędą. Nawet jeśli wydaje się to najbardziej prawdopodobną opcją. Poczekajmy na decyzję Rafika, bo to on ma decydujący głos.

Szymon Kmiecik napisał(a):
Ja bym mógł pojechać na ROC jeszcze raz, też z losowaniem grupami itd. Niekoniecznie z nagrodami finansowymi.

Tylko nie Caterhamami... Jakieś szybsze samochody z dachem byłyby lepsze :D
18 lis 2012 07:31
Jezuuu...
18 lis 2012 10:00
:|
18 lis 2012 10:35
Krzysiek ty pierwszy do wszystkiego, tylko nie do otrzymania licencji.

Z tego co pamiętam, to w ostatnim kilku godzinnym funie nie brałeś udziału.

I musze przyznać, że troszki denerwujące jest to, że w niemal każdej sprawie, czego by ona nie dotyczyła najwięcej do powiedzenia ma kierowca, któremu od kilku sezonów ciężko zdać egzamin na licencję. Szanuję twoją wiedzę o sportach motorowych (być może jest ona nawet większa od mojej), ale wydaje mi się, że najpierw powinieneś zacząć od poprawienia SWOJEJ jazdy, zanim zaczniesz "rozkazywać" innym w jakiej serii, jakim bolidem czy samochodem czy <cenzura> wie czym jeszcze mają jeździć ;)
Nie pisze tego żeby Cie zjechać na forum, tylko takie są moje spostrzeżenia :)
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
13 °C
Tor:
13 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
SOB
Deszcz
21 °C
NIE
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 591 929

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.