FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
5 sty 2013 13:00
Rafał Szostak napisał(a):
Hmm, według mnie, liczenie na pełną frekwencję w 4 seriach po ich otwarciu to były marzenia z kosmosu wzięte. Mówiłem, jak to możliwe że w 4 seriach będzie jeździć tyle osób, skoro nawet teraz(wtedy) dwie nie są pełne, a tym bardziej nie widać walki o miejsca. Ale zapewniono mnie że jakoś to będzie...

Ale zauważ ile jest teraz w DTM i PSC. Przed Australią było podobnie w GP2, a zobacz teraz. Pełna stawka.
5 sty 2013 13:03
Z taką stroną i serwerami to tu za chwilę nikogo nie będzie :/
5 sty 2013 13:04
Moim zdaniem 4 serie to trochę za dużo
5 sty 2013 13:06
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Rafał Szostak napisał(a):
Hmm, według mnie, liczenie na pełną frekwencję w 4 seriach po ich otwarciu to były marzenia z kosmosu wzięte. Mówiłem, jak to możliwe że w 4 seriach będzie jeździć tyle osób, skoro nawet teraz(wtedy) dwie nie są pełne, a tym bardziej nie widać walki o miejsca. Ale zapewniono mnie że jakoś to będzie...

Ale zauważ ile jest teraz w DTM i PSC. Przed Australią było podobnie w GP2, a zobacz teraz. Pełna stawka.

Tak, tylko DTM i PSC tworzą ludzie, którzy już tu jeździli. Praktycznie nie widać nowych osób. Są to ludzie którzy jeździli, albo jeżdżą, przy okazji zapisali się do innej serii, zatykając dziurę, przykrywając sprawę frekwencji, nowych ludzi. Potencjalnie nowe serie miały ściągnąć nowych ludzi, może paru przyszło, ale myślę że każdy się spodziewał troszkę większych rezultatów.
5 sty 2013 13:06
Dawid Bęgier napisał(a):
Moim zdaniem 4 serie to trochę za dużo

Kiedyś o Strzałę było za dużo ;)
5 sty 2013 13:07
Szkoda, że nie ma to przycisków Lubię To jak na facebooku B) SVettel zgadzam się
5 sty 2013 13:08
Rafał Cupał napisał(a):
Szymon Kmiecik napisał(a):
Odnośnie frekwencji- temtu który był poruszany niedawno: wydaje mi się, że popełniono w lidze pewne błędy, a w zasadzie decyzje, które teraz zniechęcają innych do jazdy u nas.

Niby jakie decyzje?

Powiedzmy szczerze Rafał- własne zespoły nie spełniają swojej funkcji - "przyciągania" ludzi do ligi.
5 sty 2013 13:16
Ale teraz pytanie: czy to przez to jest tak mało osób w F1? Jakoś w GP2 są tłumy.
5 sty 2013 13:18
Rafał Cupał napisał(a):
Odnośnie frekwencji- temtu który był poruszany niedawno: wydaje mi się, że popełniono w lidze pewne błędy, a w zasadzie decyzje, które teraz zniechęcają innych do jazdy u nas.

Niby jakie decyzje?

Powiedzmy szczerze Rafał- własne zespoły nie spełniają swojej funkcji - "przyciągania" ludzi do ligi.

Własne zespoły czy nie i tak to nie robi roznicy
5 sty 2013 13:19
Czy Wy nie wiecie, że głównego admina w stanie depresji powinno się pocieszać a nie jeszcze dobijać? Rozumiem, że chcecie, bym to wszystko rzucił, tak? Dobrze, że jeszcze jestem na tyle rozsądny, że wiem, że gadacie brednie. W tym momencie mamy dwa poważne problemy: serwer oraz braki na stronie. I to te problemy wpływają na frekwencję. Wszystko inne przy tym to drobnostki. Jak się je rozwiąże, to frekwencja na pewno się będzie poprawiać w tempie wykładniczym. Nawet teraz nasze statystki są znacznie lepsze, niż kiedykolwiek w OL.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
SOB
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 580 943

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.