Kluseczku, ja mogę czekać nawet i do marca byle Rafik wszystko ogarnął. Jeśli chcemy mieć tą profesjonalną ligę to bądźmy cierpliwi. Wy chcecie się ścigać już teraz, ale kogo zainteresuje jazda w lidze w której co chwilę siada strona czy też serwery?
Było trzeba myśleć o tym wczesniej wszyscy są głodni jazdy tyle czekają a wy znowu chcecie przekładac to duzo swiadczy o lidze... a ludzie tutaj coraz bardziej się zniechęcają.
Ja powiem tak: jeżeli jesteś Rafik na 100% pewien, że przełożenie o tydzień sesji spowoduje, że strona będzie działała poprawnie to A. Jeżeli jest spore prawdopodobieństwo, że i tak nic się nie zmieni to B. Poza tym co z PSC i DTM. Też przesuwamy o tydzień?
Było trzeba myśleć o tym wczesniej wszyscy są głodni jazdy tyle czekają a wy znowu chcecie przekładac to duzo swiadczy o lidze... a ludzie tutaj coraz bardziej się zniechęcają.
Idąc twoją drogą rozumowania większość jeżdżących tutaj to dzieci, które muszą mieć swoją zabawkę (gównianą zresztą) już, teraz, zamiast poczekać dłużej, ale dostać porządną.
Co do PSC i DTM. To czy wystartują te serie równo z F1 i GP2 zależy od szefów serii. W przypadku DTM. Jeżeli tylko sprzęt pozwoli, pojedziemy wszystkie wyścigi według kalendarza. Czyli nic nie będzie przekładane.
W przypadku wystąpienia próblemów natury technicznej, jasne jest że i DTM nie wystartuje