FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
5 sty 2013 13:22
Dobrze, że jeszcze jestem na tyle rozsądny, że wiem, że gadacie brednie.

I tak całe życie. No ale poczekamy aż wszystko zrobisz, może do końca sezonu się doczekamy, i wtedy ocenimy.
5 sty 2013 13:26
Serwer zmieńmy teraz. Rafik wbij na ts w wolnej chwili
Dodane 5 stycznia 2013 14:26:
Jeśli tylko bedzie działać...
5 sty 2013 13:29
Rafał Cupał napisał(a):
Czy Wy nie wiecie, że głównego admina w stanie depresji powinno się pocieszać a nie jeszcze dobijać? Rozumiem, że chcecie, bym to wszystko rzucił, tak? Dobrze, że jeszcze jestem na tyle rozsądny, że wiem, że gadacie brednie. W tym momencie mamy dwa poważne problemy: serwer oraz braki na stronie. I to te problemy wpływają na frekwencję. Wszystko inne przy tym to drobnostki. Jak się je rozwiąże, to frekwencja na pewno się będzie poprawiać w tempie wykładniczym. Nawet teraz nasze statystki są znacznie lepsze, niż kiedykolwiek w OL.

Zazdroszczę Ci Rafał czasu i chęci na to wszystko. Mi albo by się nie chciało, albo miałbym wy<cenzura>ane :D
5 sty 2013 13:30
Jak na razie team speak nie dziala na dedyku mam ts3 wiec mozecie wbic to pogadamy: 176.122.227.150
5 sty 2013 13:36
Rafał ja ci ufam i w wierze w twoje umiejętności :D
Obyś miał racje.
5 sty 2013 13:48
Liga może działać w 3 trybach:
a ) tryb normalny
b ) tryb awaryjny
c ) tryb ch*jowy

Mamy pierwsze GP, a już jesteśmy w tym ostatnim, bo ze wszystkiego działa tylko strona. Mamy 2 opcje:
a ) przesuwamy WSZYSTKIE nierozegrane sesje o tydzień (w tym tygodniu ostatecznie rozwiązałbym problemy ze stroną i serwerem - naprawił obecny lub kupił nowy)
b ) rozgrywamy kwalifikacje i wyścig po staremu - GP2 o 19:00, F1 o 20:30, na starym dedyku.
5 sty 2013 13:54
Jeśli wybierzemy B, to resztę dnia stracisz na przygotowanie starego dedyka, zamiast na naprawę nowego. Głosuję więc na A.
5 sty 2013 13:55
Szczeże rozsądek podpowiada mi że a), ale chęć ścigania podpowiada b)
5 sty 2013 13:55
Rafik, moim zdaniem sezon rozpoczął się mimo wszystko za wcześnie. Narzekamy na frekwencję, a mamy problemy ze wszystkimi podstawowymi sprawami. Uważam, że Rafik powinien zająć się teraz dopinaniem wszystkiego na ostatni guzik, bo sami widzimy co się dzieje. Kiedy Rafik będzie uważał, że WSZYSTKO jest w porządku wtedy zacząłbym sezon, bo odnoszę wrażenie, że ustalając początek sezonu działał pod presją większości. Sami widzimy ile pracy to wszystko wymaga więc dajmy mu ten czas, a na frekwencję to możemy ponarzekać jak po miesiącu startów ze 3 serie nie będą w miarę zapełnione.
Dodane 5 stycznia 2013 14:56:
Oczywiście jestem za wariantem a)
5 sty 2013 13:58
A ja jestem za B.
Moim zdaniem to bez różnicy który dedyk, a chyba chodzi o to żeby się ścigać.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
SOB
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 580 943

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.