FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
26 lut 2013 22:59
Ok.

No więc widać już bardzo wyraźnie, że kolega Michał ma pewne porządki w głowie, których zmieniać nie zamierza, natomiast lubi się nimi chwalić i przekonywać do nich innych.

To, że ty sobie ubzdurałeś, że będziesz grał tylko w realistyczne gry, to Twoja sprawa. Zresztą COD wcale taki nierealistyczny nie jest.
Dodane 27 lutego 2013 00:00:
I proszę przestań z tym, bo tylko ludzi denerwujesz. A jeżeli taki jest Twój cel, to zacznę traktować Twoje posty jak spam.
26 lut 2013 23:08
Michał akurat ja też nie jestem 15 letnim gówniarzem i nie jaram sie CODEM. Nie mogę również nic powiedzieć o BF3 ponieważ nie grałem w niego.
Denerwuje mnie tylko to że przechwalasz się wszystkim i narzucasz swoje zdanie , które każdy może mieć inne
26 lut 2013 23:11
Szkoda, że już nie mogę usuwać postów... Patryk Bęgier napisał(a):
Dawid Czepiela napisał(a):
farselona :D

To jutro do wyplacenia 1062,50 zl :)

Gratki, dawno nie wygralem sporej sumki, ostatnio jakies 300zl miesiac temu.

Baytet wygral 15 tys kiedys :)
27 lut 2013 01:38
Rafał Cupał napisał(a):
Ok.

No więc widać już bardzo wyraźnie, że kolega Michał ma pewne porządki w głowie, których zmieniać nie zamierza, natomiast lubi się nimi chwalić i przekonywać do nich innych.

To, że ty sobie ubzdurałeś, że będziesz grał tylko w realistyczne gry, to Twoja sprawa. Zresztą COD wcale taki nierealistyczny nie jest.
I proszę przestań z tym, bo tylko ludzi denerwujesz. A jeżeli taki jest Twój cel, to zacznę traktować Twoje posty jak spam.

Widać że w życiu gnata w ręce nie miałeś jeśli uważasz ze COD ma cokolwiek wspólnego z realizmem<wyśmiewacz> Patryk Łucków napisał(a):
Michał akurat ja też nie jestem 15 letnim gówniarzem i nie jaram sie CODEM. Nie mogę również nic powiedzieć o BF3 ponieważ nie grałem w niego.
Denerwuje mnie tylko to że przechwalasz się wszystkim i narzucasz swoje zdanie , które każdy może mieć inne

Chwilę wcześniej piszesz że BF się skończył na 2 a tak naprawdę nie grałeś w kolejne części... Powiedz że ci komp nie wyrabia przy BF3 a nie pieprzysz głupoty...

Zawsze śmieszą mnie napinki CODowców którzy potem nawet jednego sensownego argumentu nie potrafią przedstawić... bo w CODzie oprócz kampanii która rzeczywiście jest lepsza niż w BF (ale BF mogło by jej nie być wcale) nie ma niczego co było by lepsze niż w BF....

Grafika
BF>COD
Dźwięk
BF>COD
Gameplay
BF>COD
Realizm
BF>COD
Ilość graczy
BF>COD
Złożoność mapek
BF>COD
Pojazdy
BF>... <wyśmiewacz>

Każdy poważny człowiek z branży ci powie że COD to gra dla ciemnego ludu który daje sobie wcisnąć tą samą grę co roku<wyśmiewacz>
27 lut 2013 05:29
No tak, bo ty oczywiście kręcisz się w branży i wiesz, co dla nas najlepsze. Nie gram ani w to, ani w to, bo nie lubię takich gier, a i komp za słaby Mam tylko jedno pytanie: kim do <cenzura>a jesteś, aby nam dyktować co jest lepsze?
27 lut 2013 06:10
Ja<cenzura>e kompa mam akurat zajeistego a pozatym konsole mam od grania . Po prostu uważam że BF się skończył na 2 a kolejne części BC i BC2 sa do dupy. Cod wcale nie lepszy bo ciągle to samo ale grałem w każdego bo kolega kupował to se pożyczałem
I proszę nie wurwiaj mnie od rana<zły> <spadaj>
27 lut 2013 06:12
Drogi Michale, bierz swój symulator wojny BF3, podłącz G25 (na którym i tak nie potrafisz jeździć<wyśmiewacz>) do swojego zaje*istego komputera który uciągnie wszystko i WYPIER*ALAJ, albo się ogarnij, każdy gra w to co lubi i jak mi się spodoba to zacznę grać w Blacksite (jako że jesteś znawcą jestem w 100% przekonany że znasz ten tytuł, jego wady i zalety) twierdząc że to najrealistyczniejsza tego typu gra, jeśli można mówić o jakimkolwiek realizmie w tych grach.
27 lut 2013 06:19
Rafał Cupał napisał(a):
Ok.

Bana mu! <prosi>

Rafał Szostak napisał(a):
Drogi Michale, bierz swój symulator wojny BF3, podłącz G25 (na którym i tak nie potrafisz jeździć<wyśmiewacz>) do swojego za<cenzura>*stego komputera który uciągnie wszystko i WYPIER*ALAJ, albo się ogarnij, każdy gra w to co lubi i jak mi się spodoba to zacznę grać w Blacksite (jako znawca jestem w 100% przekonany że znasz ten tytuł, jego wady i zalety) twierdząc że to najrealistyczniejsza tego typu gra, jeśli można mówić o jakimkolwiek realizmie w tych grach.

Dobrze powiedziane <brawo>
Dodane 27 lutego 2013 07:20:
podłącz G25 (na którym i tak nie potrafisz jeździć

zaraz będzie litania "jeżdżę dla przyjemności, a nie że na klawiaturze, to profanacja, itp." :P
27 lut 2013 07:16
a wiecie że mogliście napisać że i tak wolicie CODa? I tyle. Zaraz skończyła by się dyskusja. Tylko mi się wydaje że lubicie się tak nakręcać:P
27 lut 2013 09:48
To czy ktoś woli CODa czy BFa jego sprawa... A pan panie Michale prosi się o bana na forum za powodowanie kłótni i udowadnianie swojej wyższości nad resztą. Trzeba było zostać politykiem w naszej kochanej POlsce, tam takich błaznów nigdy dość
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
15 °C
Tor:
16 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 574 222

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.