27 lut 2013 11:39
Michał, chciałbym zauważyć, że COD i BF to dwie różne gry. Równie dobrze możesz wyśmiewać mnie, że gram w Minecrafta i przekonywać do Colina Mcrae.
Dodane 27 lutego 2013 12:46:
Kto w ogóle powiedział, że COD ma być realistyczny? To jest gra, nie symulator pola walki. Gdyby obchodził nas realizm, to byśmy grali w co innego.
Dodane 27 lutego 2013 12:50:
A twoja reakcja na:
jest durna. Można biegać? Można. Można czołgać się? Można. Jest grawitacja? Jest. Można strzelać przez ściany? Można. W trybie Hardcore nie ma celownika, co również jest realistyczne. Jest zmęcznie? Jest. Tyle realizmu mi wystarczy.
Dodane 27 lutego 2013 12:46:
Kto w ogóle powiedział, że COD ma być realistyczny? To jest gra, nie symulator pola walki. Gdyby obchodził nas realizm, to byśmy grali w co innego.
Dodane 27 lutego 2013 12:50:
A twoja reakcja na:
Zresztą COD wcale taki nierealistyczny nie jest.
jest durna. Można biegać? Można. Można czołgać się? Można. Jest grawitacja? Jest. Można strzelać przez ściany? Można. W trybie Hardcore nie ma celownika, co również jest realistyczne. Jest zmęcznie? Jest. Tyle realizmu mi wystarczy.

ACH KTÓRZY KUPUJĄ COD'a CO ROKU, UPARCIE TWIERDZĄCYCH ŻE TA GRA SIĘ ZMIENIŁA COKOLWIEK OD COD'a 1!!!....