FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
27 lut 2013 13:48
Szukam posady w PSC
27 lut 2013 13:49
Dawid Bęgier napisał(a):
Szukam posady w PSC

Fora ci się pomyliły? <lol>
27 lut 2013 13:51
Tylko różnica jest w tym że my się nie podniecamy tym że mamy wszystkie części BF czy COD i zapewniam cie że żaden z nas nie jest na tyle głupi (w przeciwieństwie do ciebie) i leci po grę bo ma taką zachciankę. Udało nam się tak, że kilka osób ma tą samą część CODa i sobie spokojnie gramy, a ty wpierdzielasz swoje 3 grosze, udowadniając że COD to gra dla dzieci. W takim razie poniekąd obrażasz użytkowników forum którzy grają razem w tą grę, ale okey, jesteśmy dziećmi i sobie będziemy grać w COD'a, ale proszę cie, nie zaśmiecaj forum swoim jakże niskim, żenującym poziomem, wręcz prosisz się o bana za cwaniactwo.
27 lut 2013 13:53
A taki gówniarz poleci po pieniążki do babci, rodziców cioci itd bo nowe Call of Duty wychodzi....

Nie wiem ile ty masz lat i wcale mnie to nie obchodzi, ale swoim zachowaniem to TY robisz z siebie gówniarza. Nie umiesz uszanować czyjejś woli. Dostaje od babci? Dostaje. Wydaje? Wydaje. I co ci <cenzura> do tego?! Twoje pieniądze?! Nie, więc od<cenzura> się łaskawie i zajmij się <cenzura> sobą! Tak łatwo rzucać wyroki i wyzywać innych od złodziejów oraz idiotów, a mówisz o osobach, których nawet nie znasz! Może najpierw spójrz na siebie, śmieciu. Tak, śmieciu, bo moim zdaniem, nie zasługujesz nawet na odrobinę szacunku. Nie umiesz zaakceptować czegoś to zamknij japę i siedź cicho, a nie próbujesz budować swoją wymarzoną, chorą wizję ludzkości. Ja <cenzura>e, że tacy ludzie są na świecie... Przydałby się Hitler, tylko żeby zamiast Żydów, pchał do komory gazowej takich jak ty.

Rafał Cupał napisał(a):
Czyli jednak nie zgasiło. Dobra, poddaje się. Plan B: ignorowanie

A przewidziałeś już plan C - ban?
27 lut 2013 13:54
Wiesz ja staram się swoje pieniądze dobrze inwestować...Pomyśl o tym tak... kupujesz z żoną stół, a ona po roku mówi że jest beznadziejny i trzeba go zmienić i proponuje ci zakup kolejnego stołu... który jest identyczny.... Skoro już taki masz to po co ci drugi identyczny??!!... Jak to można inaczej nazwać jak nie głupotą??
Zresztą ja przedstawiłem przewagę BF na COD'em ale jakoś odpowiedzi nie widzę....

Zresztą zauważyłeś że to nie ja to rozpoczynałem??.... Ja tylko napisałem COD Meeeh....

Widać że fanatycy (bo inaczej się tego nie da nazwać) mają tak już mózgi poprane przez Acti że nawet nie widzą co pieprzą<wyśmiewacz>

I ktoś mówił o chwaleniu ... co do tego w co gram do chwalenia?? Jak bym powiedział mam BF3 na PS3 a was buraki nie stać to to by było przechwalanie.... A nie stwierdzenia która gra jest lepsza..
To jest chwalenie.... a to przez WiFi bo mi się nie chce kabla na górę ciągnąć<wyśmiewacz>
27 lut 2013 13:58
No to swoje pieniądze sobie inwestuj w co chcesz, ale nie narzucaj innym, co mają robić ze swoimi. Ktoś będzie chciał to i gówno w papierku po cukierku za 100 zł kupi.

Zresztą zauważyłeś że to nie ja to rozpoczynałem??.... Ja tylko napisałem COD Meeeh....

Nie <cenzura>, wcale. Niestety udana prowokacja.

Widać że fanatycy (bo inaczej się tego nie da nazwać) mają tak już mózgi poprane przez Acti że nawet nie widzą co pieprzą

Najpierw pomyśl co ty pieprzysz.

A nie stwierdzenia która gra jest lepsza..

To tylko twoja subiektywna opinia. Dla jednego lepsze będzie F1 Challenge, dla innego F1 Codemasters, itd. Każdy ma inny gust oraz inne upodobania.
PROSZE CIE <cenzura> PROSZEEEEEEEE Cie w imieniu wszystkich WYPIE*DALAJ STAD BO <cenzura>IASZ
Maciej Paruch napisał(a):
A taki gówniarz poleci po pieniążki do babci, rodziców cioci itd bo nowe Call of Duty wychodzi....

Nie wiem ile ty masz lat i wcale mnie to nie obchodzi, ale swoim zachowaniem to TY robisz z siebie gówniarza. Nie umiesz uszanować czyjejś woli. Dostaje od babci? Dostaje. Wydaje? Wydaje. I co ci <cenzura> do tego?! Twoje pieniądze?! Nie, więc od<cenzura> się łaskawie i zajmij się <cenzura> sobą! Tak łatwo rzucać wyroki i wyzywać innych od złodziejów oraz idiotów, a mówisz o osobach, których nawet nie znasz! Może najpierw spójrz na siebie, śmieciu. Tak, śmieciu, bo moim zdaniem, nie zasługujesz nawet na odrobinę szacunku. Nie umiesz zaakceptować czegoś to zamknij japę i siedź cicho, a nie próbujesz budować swoją wymarzoną, chorą wizję ludzkości. Ja <cenzura>e, że tacy ludzie są na świecie... Przydałby się Hitler, tylko żeby zamiast Żydów, pchał do komory gazowej takich jak ty.

Rafał Cupał napisał(a):
Czyli jednak nie zgasiło. Dobra, poddaje się. Plan B: ignorowanie

A przewidziałeś już plan C - ban?

Ty sobie synek te pyskówki zachowaj dla mamusi i tatusia jak ci w<cenzura> spuszczają za wydawanie kasy na pierdoły , ale ode mnie się ....<spadaj>

Potrafisz przedstawić jeden racjonalny argument??!!... NIE!!!.... Ja chcę podyskutować dlaczego waszym zdaniem COD jest lepszy od BF a wy z mordą!!...
Więc patrzcie najpierw na siebie a potem <cenzura>cie... Internetowi napinacze<wyśmiewacz>
Patryk Rogozik napisał(a):
PROSZE CIE <cenzura> PROSZEEEEEEEE Cie w imieniu wszystkich WY<cenzura>JA STAD BO <cenzura>IASZ

<ok>
27 lut 2013 13:59
Jprdl, tłumacz mu a ten dalej swoje... Czy ktoś tu powiedział że CoD jest najlepszy? Nie. Czy ktoś tu powiedział, że BF czy MoH to gówno? Nie. A czekaj... Przecież graliśmy w jedną część CoD i już jesteśmy fanatykami!
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
15 °C
Tor:
16 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 574 196

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.