FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
9 kwi 2013 15:02
Ja mam na to również lekko wyje*ane... jakbym był frajerem to od następnego wyścigu składałbym jak leci, na każdego. Ale takowym nie jestem :>
Dodane 9 kwietnia 2013 17:04:
W pewnej lidze w której jeżdżę jest dobre rozwiązanie. Admini oglądają replay i jest kara, nikt się nie kłóci ( można się ewentualnie odwołać ) i jest git. A tutaj wiecznie o to kłótnie.
W razie czego to liga Bariego i Neila ( Reija )
9 kwi 2013 15:04
Patryk Łucków napisał(a):
Ja mam na to również lekko wyje*ane... jakbym był frajerem to od następnego wyścigu składałbym jak leci, na każdego. Ale takowym nie jestem :>

Zemsta frajerów:D
9 kwi 2013 15:09
Bartosz Bulawkin napisał(a):

Mówię że takim nie jestem i nie mam na tyle czasu aby ślęczeć i oglądać powtórki
9 kwi 2013 15:10
Bartosz Bulawkin napisał(a):

Mówię że takim nie jestem i nie mam na tyle czasu aby ślęczeć i oglądać powtórki

No wiem i popieram.
Dodane 9 kwietnia 2013 17:17:
Najgorsze, że miałem dobre typowania, a teraz wszystko się zwali...
9 kwi 2013 15:27
Ja też... Najwidoczniej ktoś miał złe
9 kwi 2013 15:37
Ja mam za<cenzura>isty pomysł. Każdy będzie zadowolony. Niech Krzysiek aleks sprawdza każdą powtórkę z każdej serii i będzie mógł tam w tematach na forum dla adminów je wszystkie wypisać. I tak siedzi od 5 na forum do 22 to raczej znajdzie godzinkę czasu żeby wszystkich sprawdzać, bo jak dla mnie to wygląda to tak, że ludzie składają godzinę przed zakończeniem czasu składania skarg i już nie można się odegrać czy coś. CO WY NA TO XD?
9 kwi 2013 15:52
Wiecie co, to już mnie trochę męczy. Co tydzień ten sam spam o skargach. Za chwilę się wkurzę i zacznę usuwać posty na ten temat za spam, bo brednie, które niektórzy wpisują, dołują mnie.

Mówicie, że ludzie zgłaszają skargi po to, żeby zyskać pozycje. No oczywiście, że tak, a co w tym złego? Jak ktoś zyskuje pozycje dzięki łamaniu zasad, to należy mu tą pozycję odebrać. A, że osoby, które zgłaszają skargi, również mogą nie być bez winy, to już Wasza broszka, że sobie ubzduraliście, że nie będziecie "frajerami" lub coś innego i nie będzie zgłaszali skarg (albo Wam się nie chce). Postawcie się czasem po stronie tych, którzy tracą z powodu kierowców, którzy łamią przepisy.

Dlaczego nie dociera do Was rozsądek?
9 kwi 2013 16:01
Kochany Raficzku!

Oczywiście, powinno być sprawiedliwie, ale jest to tylko możliwe, kiedy szef serii SAM będzie przeglądał powtórki i będzie wyłapywał KAŻDY wypadek. Obecny system jest bezsensowny, gdyż niektóre sytuacje zostaną pominięte (bo po cholerę mam psuć komuś wyścig?) lub zostaną podane sytuacje nieprawdziwe (z<cenzura>ał mi wyścig, to niech <cenzura> ma karę, może trafię z czasem).
Dodane 9 kwietnia 2013 18:02:
Marek Jabłoński napisał(a):
Ja mam za<cenzura>isty pomysł. Każdy będzie zadowolony. Niech Krzysiek aleks sprawdza każdą powtórkę z każdej serii i będzie mógł tam w tematach na forum dla adminów je wszystkie wypisać. I tak siedzi od 5 na forum do 22 to raczej znajdzie godzinkę czasu żeby wszystkich sprawdzać, bo jak dla mnie to wygląda to tak, że ludzie składają godzinę przed zakończeniem czasu składania skarg i już nie można się odegrać czy coś. CO WY NA TO XD?

Tak, już się rwę xD Nie mam szkoły, nie mam obowiązków, mogę przeglądać powtórki 24h/7 dni. Poza tym, mam ekipę w GP2, DTM i PSCB)
9 kwi 2013 16:02
Hahahah krzysiek sam to możesz zrobić bo na pewno rafik ci 3 powtórek nie będzie sprawdzał.
9 kwi 2013 16:02
To że do nas nie dociera rozsądek mogłeś sobie darować...
W kwestii skarg się z Rafikiem zgadzam, ktoś kto łamie przepisy powinien na tym tracić. Kara jednak powinna być adekwatna do czynów czyli jeśli ktoś zyskał załóżmy 0.1s. to powinien dostać max 1 sekundę kary a nie 5. Regulamin po coś jest i trzeba się go trzymać, ale zasady to jedno, zdrowy rozsądek to drugie.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
13 °C
Tor:
13 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 569 544

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.