FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
9 kwi 2013 14:08
Nikodem Wiśniewski napisał(a):
Bo ja na nikogo nie zgłaszałem skargi. Tylko czemu ja mam za spowodowanie kolizji a inni nie. Przypominam, Radek - 8 incydentów

To składaj ku*wa kary w przyszłości i przestań jęczeć, że inni mają lepiej.
Dodane 9 kwietnia 2013 16:09:
Nikodem Wiśniewski napisał(a):
No to czemu na mnie zgłosił?

Jakiś dowód, że to Radek na ciebie zgłosił?
9 kwi 2013 14:11
Patryk Rogozik napisał(a):
90% osób zgłasza skargi po to aby zyskać pozycje a nie po to żeby nauczyć kogoś jeździć

Dokładnie. Ludzie po prostu nie potrafią przegrywać albo nie mogą sie pogodzić, że np Niko jest szybszy.
9 kwi 2013 14:13
Patryk Krutyj napisał(a):
Patryk Rogozik napisał(a):
90% osób zgłasza skargi po to aby zyskać pozycje a nie po to żeby nauczyć kogoś jeździć

Dokładnie. Ludzie po prostu nie potrafią przegrywać albo nie mogą sie pogodzić, że np Niko jest szybszy.

No to niech sobie będzie, ale przy tym trzeba jeździć regulaminowo.
Dodane 9 kwietnia 2013 16:14:
Jeśli ktoś myśli, że skargi na Niko zostały złożone tylko dlatego, że nie jest lubiany, to gratuluję logiki. W takim przypadku około połowa z nich byłaby bezpodstawna.
9 kwi 2013 14:20
Sprawiedliwość tych skarg jest po prostu żenująca. Szkoda, że nie ma "Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego". Niestety nie jest to jak w realnych wyścigach. :(
9 kwi 2013 14:22
Jeśli ktoś tu się na kogoś uwziął, to raczej na Wyllego - obie skargi za spowodowanie kolizji, które zostały na niego złożone, są bezpodstawne.
9 kwi 2013 14:32
Ja bym proponował wprowadzić że skargi dla adminów są jawne i kierowca poszkodowany może zgłosić skargę a każda inna była by spamem.
9 kwi 2013 14:33
Ide po popcorn i Cole, bo wyczuwam kolejną kłótnie, ew. dyskusję na ogólnym :D
9 kwi 2013 14:46
nevermind, ja sie odcinam od dyskusji
9 kwi 2013 14:51
Ja też miałem powód do złożenia skargi, bo na T1 jeden kierowca z Ferki mnie lekko trącił i wypadłem z zakrętu i straciłem 3 pozycje, ale tego nie zrobiłem bo nie przyjechał na metę przede mną i nic bym na tym nie zyskał, a nie będę składał skarg bez korzyści dla mojego interesu:P A specjalnie szukać incydentów w całym wyścigu mi się nie chce, chyba że bym się uparł. Bo według mnie przy karaniu liczy się nie tylko sytuacja, ale intencje złoczyńcy, czy zrobił to przypadkowo, niechcący czy specjalnie z premedytacją bo różnica jest spora, a efekt ten sam.
9 kwi 2013 14:54
Mateusz Kaczyński napisał(a):
Ide po popcorn i Cole, bo wyczuwam kolejną kłótnie, ew. dyskusję na ogólnym :D

Na rozluźnienie atmosfery. B)
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
13 °C
Tor:
13 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 569 646

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.