FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
Konto usunięte
8 mar 2015 22:17
Bartłomiej Nowak napisał(a):

No i <cenzura> wspaniale...
9 mar 2015 04:40
Adam Jurzysta napisał(a):
Te nieodmienianie nazwisk na relacji dziwnie brzmi...
Dodane 8 marca 2015 21:32:
I Krzysiek, wiesz co to " Jet Lag" ?

Tak, wiem, po prostu chciałem powiedzieć lag, który wyszczególniłem
9 mar 2015 07:54
Ale że jet? :D Toć w Europie byliśmy :D
9 mar 2015 14:41
Maciej Cabała napisał(a):
Panie M. Pawiński 120+ ścięć Bananowych Make my day Ja skarg składać nie będę Szef serii powiedział że się tobą zajmie bo jest paru kierowców którzy też zauważyli że miałeś swoją off-road-ową wersje Imoli B)

Ja nie będę drożył tematu, ale pańska jazda też nie była "czysta". Naliczyłem również 120 poszerzeń z bananowymi i dalej dałem sobie spokój. Skarżyć nie będę, skarg składać też nie będę bo to nie na tym polega, aby komuś "dopiec". Ale rób jak chcesz...
Zmodyfikowane 9 mar 2015 14:45 przez Marcel Pawiński.
9 mar 2015 14:46
Nie szkoda Wam czasu na takie <cenzura>ne sprawy?
9 mar 2015 14:48
Gdyby nie to, że skupiam się na szkole i nauce, to siedziałbym teraz przy powtórce i spisywał każdy niebananowy wyjazd poza obręb toru KAŻDEGO kierowcy.

EDIT: Robiłbym tak, żeby nikt nie miał bólu dupy, że "ja dostałem, a kierowca X nie dostał"
Zmodyfikowane 9 mar 2015 14:52 przez Bartłomiej Nowak.
9 mar 2015 14:49
Pozdro, cały tydzień prawie może padać a w sobotę i w niedziele nie.
Dodane 9 marca 2015 15:51:
Bartłomiej Nowak napisał(a):
Gdyby nie to, że skupiam się na szkole i nauce, to siedziałbym teraz przy powtórce i spisywał każdy niebananowy wyjazd poza obręb toru KAŻDEGO kierowcy.

I pół dnia zmarnowane przez taką błahostkę.
9 mar 2015 14:55
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Nie szkoda Wam czasu na takie <cenzura>ne sprawy?

Ja nigdy nie sprawdzam za poszerzenia, ale Pan Cabała to pije do mnie co wyścig B). Jasne jest, że nie da się bez błędnie pojechać całego dystansu. Ja sobie daje z tym siana.
Niech się dzieje wola nieba...
9 mar 2015 15:02
Imoli raczej nikt nie jechał "przepisowo", ale chodzi o to, żeby nie dawać sobie z tym siana tylko żeby nie zyskiwać. Po ścięciu całej szykany można na chwilę zmniejszyć obroty, dać odpocząć prawej nodze lub co tam sobie chcecie. Sam tak robiłem i mówię wprost, że też wyjeżdżałem poza tor i również ścinałem, ale na większych ścięciach odpuszczałem lub wbijałem przez jakiś czas dużo szybciej biegi, czego o dwóch sprzeczających się panach powiedzieć nie można. No i wyprzedzać kogoś, bo się ścięło... walka o 2 miejsce w GT tak wyglądała podobno, trochę więcej powagi.
Dodane 9 marca 2015 16:08:
Zamiast zgłaszać jakieś BZDURNE skargi o ścinanie lepiej obejrzeć relację z F1. Gdzie przez połowę tej relacji myślę, może więcej trwała twarda walka o pozycję nr 6 w której były tylko 2 kontakty, a czasem naprawdę brakowało niewiele by wyspinować tego drugiego. To można nawet nazwać wojną, gdzie brutalnie wjeżdżaliśmy sobie "pod pachę" zmuszając przeciwnika do odpuszczenia.

Inne pokazy wyprzedzania na Imoli, które są na tej relacji również są świetne. Polecam to tym osobom w szczególności, które mówiły, że tu się nie da wyprzedzać :P
9 mar 2015 15:35
Ale podejmując dyskusję, czy chodzi o to żeby wjeżdżać komuś pod pachę i zmusić go do odpuszczenia czy raczej wyprzedzić czysto jakimś manewrem, który nie wymusza u przeciwnika specjalnej zmiany toru jazdy?
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
19 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 501 367

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.