FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
9 mar 2015 15:54
W ciągu pierwszych 15 minut powtórki z Imoli, Pawiński ścinał około 35 razy oraz spowodował dwie kolizje.
Zmodyfikowane 9 mar 2015 15:54 przez Maciej Miłosz.
9 mar 2015 16:07
Maciej Miłosz napisał(a):
W ciągu pierwszych 15 minut powtórki z Imoli, Pawiński ścinał około 35 razy oraz spowodował dwie kolizje.

Machina wojenna ruszyła <hura>
9 mar 2015 16:25
Baro:
9 mar 2015 16:46

Dwie kolizje? Dobre....
Była tylko jedna z Dąbrowskim B). A jeżeli uważasz, że z tobą była kolizja, to nie zostawiasz miejsca i masz szczęście, że w porę wcisnąłem hamulec, bo nie byłoby mojej winy ;).
Ja nie będę skarg składał, bo to nie ma sensu... Po co komuś psuć wynik. Ja to przeżyje...
Zmodyfikowane 9 mar 2015 16:51 przez Marcel Pawiński.
9 mar 2015 17:13
Marcel Pawiński napisał(a):

Dwie kolizje? Dobre....
Była tylko jedna z Dąbrowskim B). A jeżeli uważasz, że z tobą była kolizja, to nie zostawiasz miejsca i masz szczęście, że w porę wcisnąłem hamulec, bo nie byłoby mojej winy ;).
Ja nie będę skarg składał, bo to nie ma sensu... Po co komuś psuć wynik. Ja to przeżyje...

Sory, źle się wyraziłem. Jedna kolizja i wypchnięcie poza tor. Nie chodziło mi o "kolizję" ze mną tylko z kimś innym.
Zmodyfikowane 9 mar 2015 17:15 przez Maciej Miłosz.
9 mar 2015 17:22
Hmm mam przypuszczenia że ta osoba co przedstawiła 15 minut powtórki z Imoli Marcela to składała na niego skargi <bezradny> Geniusz<brawo>
9 mar 2015 17:28
Kryspin Słomiński napisał(a):
Hmm mam przypuszczenia że ta osoba co przedstawiła 15 minut powtórki z Imoli Marcela to składała na niego skargi <bezradny> Geniusz<brawo>

Słuchaj, nie ma różnicy kto wysyłał, czy ja czy ktoś inny, spójrz na powtórkę i sprawdź jak często ścinał zakręty. Za takie wybryki grozi nawet dyskwalifikacja.
Zmodyfikowane 9 mar 2015 17:28 przez Maciej Miłosz.
9 mar 2015 17:33
Kryspin Słomiński napisał(a):

Słuchaj, nie ma różnicy kto wysyłał, czy ja czy ktoś inny, spójrz na powtórkę i sprawdź jak często ścinał zakręty. Za takie wybryki grozi nawet dyskwalifikacja.

Jak wspomniałem - Niech się dzieje wola nieba... Nie będę miał za złe, tylko wyciągnę wnioski B).
Zmodyfikowane 9 mar 2015 17:33 przez Marcel Pawiński.
9 mar 2015 17:47

Jak wspomniałem - Niech się dzieje wola nieba... Nie będę miał za złe, tylko wyciągnę wnioski B).

Jakie możesz wnioski wyciągnąć? Ścinałeś i tyle. Głównie dzięki ścięciom byłeś tak wysoko.
9 mar 2015 17:51
Marcel Pawiński napisał(a):
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Nie szkoda Wam czasu na takie <cenzura>ne sprawy?

Ja nigdy nie sprawdzam za poszerzenia, ale Pan Cabała to pije do mnie co wyścig B). Jasne jest, że nie da się bez błędnie pojechać całego dystansu. Ja sobie daje z tym siana.
Niech się dzieje wola nieba...

Szkoda, ze co okrazenie wyjezdzales w szykanach czterema kolami POZA TARKI NAWET
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
19 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 501 395

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.