FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
9 mar 2015 17:59
Dawid Kuszel napisał(a):
Imoli raczej nikt nie jechał "przepisowo", ale chodzi o to, żeby nie dawać sobie z tym siana tylko żeby nie zyskiwać. Po ścięciu całej szykany można na chwilę zmniejszyć obroty, dać odpocząć prawej nodze lub co tam sobie chcecie. Sam tak robiłem i mówię wprost, że też wyjeżdżałem poza tor i również ścinałem, ale na większych ścięciach odpuszczałem lub wbijałem przez jakiś czas dużo szybciej biegi, czego o dwóch sprzeczających się panach powiedzieć nie można. No i wyprzedzać kogoś, bo się ścięło... walka o 2 miejsce w GT tak wyglądała podobno, trochę więcej powagi.
Dodane 9 marca 2015 16:08:
Zamiast zgłaszać jakieś BZDURNE skargi o ścinanie lepiej obejrzeć relację z F1. Gdzie przez połowę tej relacji myślę, może więcej trwała twarda walka o pozycję nr 6 w której były tylko 2 kontakty, a czasem naprawdę brakowało niewiele by wyspinować tego drugiego. To można nawet nazwać wojną, gdzie brutalnie wjeżdżaliśmy sobie "pod pachę" zmuszając przeciwnika do odpuszczenia.

Inne pokazy wyprzedzania na Imoli, które są na tej relacji również są świetne. Polecam to tym osobom w szczególności, które mówiły, że tu się nie da wyprzedzać :P

Polecam relację, komentarz jest świetny jak zawsze B)
9 mar 2015 18:07
Marcel, to co robiłeś szczególnie w pierwszej i ostatniej szykanie to była masakra... Każdy ścinał, mniej lub bardziej, lecz Ty ścinałeś nagminnie i zupełnie świadomie.
9 mar 2015 18:34
9 mar 2015 18:40
Kabareton trwa w żałosnym stylu. Widmo właściwie świetnie podsumował temat, jak widać inni wolą dalej iść w zaparte i robić z siebie nie pierwszy raz <cenzura>a. Na Imoli chyba długo nie zagościmy <lol>
9 mar 2015 18:42
Aleksy Mainusz napisał(a):
Kabareton trwa w żałosnym stylu. Widmo właściwie świetnie podsumował temat, jak widać inni wolą dalej iść w zaparte i robić z siebie nie pierwszy raz <cenzura>a. Na Imoli chyba długo nie zagościmy <lol>

Nie bądź taki hop do przodu, bo Cie z tyłu zabraknie
Zmodyfikowane 9 mar 2015 18:48 przez Sebastian Kosmala.
9 mar 2015 19:18
Aleksy Mainusz napisał(a):

Imola to "Autodromo Enzo e Dino Ferrari", czyli zapewne zagościmy, jeżeli w następnym sezonie też będziemy wybierać tory z ankiety "przesuń w kolejność"
9 mar 2015 19:30
W najlepszej lidzie w Polsce na każdym torze było naw<cenzura>ane takich krawężników, że można było na nich złamać ducha i nikt nie ścinał... Ale najlepsza liga w Polsce została zamknięta. Jaka rola w tym jest Boga? Co na to Świebodzin? Z Marcelem na krzyż, wszystko się wyjaśni niebawem. Uwolnijmy Kowalskiego, on nie ścinał toru, on ścinał wszystkich z kolan. Ja Judasz umywam od tego kierownicę.
9 mar 2015 19:33
TUTAJ dowiecie się co należy robić w tej sytuacji jaką mamy.
Dodane 9 marca 2015 20:37:
Mateusz Ziubiński napisał(a):
W najlepszej lidzie w Polsce na każdym torze było naw<cenzura>ane takich krawężników, że można było na nich złamać ducha i nikt nie ścinał... Ale najlepsza liga w Polsce została zamknięta. Jaka rola w tym jest Boga? Co na to Świebodzin? Z Marcelem na krzyż, wszystko się wyjaśni niebawem. Uwolnijmy Kowalskiego, on nie ścinał toru, on ścinał wszystkich z kolan. Ja Judasz umywam od tego kierownicę.

W One League nie było dużych krawężników B)
Dodane 9 marca 2015 20:50:
http://www.f1-online.pl/f1/forum/konw_st rona-379
Moja pierwsza strona z postami <3
Zmodyfikowane 9 mar 2015 19:33 przez Krzysztof Woźniak.
9 mar 2015 20:18
(25 gru 2010 21:56)
Rafał Cupał napisał(a):
Kierowcy:
OKO, REKADY

już nigdy nie jeżdżą w fun racach. <nerwus>

Zmodyfikowane 9 mar 2015 20:19 przez Szymon Kmiecik.
9 mar 2015 20:21
Upłynęły 4 lata i nadal mam ochotę zbanować Rekadego z funów.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
19 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 501 415

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.