FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
9 mar 2015 21:35
Kochani, mam ważniejsze rzeczy niż kłócić się z wami o jakąś gierke.
hahahahahaha Widmo znowu ma racje
9 mar 2015 21:37
Dominik Lewiński napisał(a):
Szymon Kmiecik napisał(a):
Aleksy Mainusz napisał(a):
Brawo dla kretyna, który uważa, że niebezpiecznie wróciłem poza tor. Naprawdę <cenzura>ia już mnie ten <cenzura>izm ze skargami, rzygać się chcę <nerwus>

Nie składałem jej choć to was pewnie gówno obchodzi, ale wyjechałeś dość gwałtownie, a blokując mnie spowodowałeś stratę mojej jednej pozycji. :]

Już nie długo złożysz na niego skarge, bo straciłes dziewictwo...

Ha ha ha ha, już bardziej śmieszne są żarty Radka...
Konto usunięte
9 mar 2015 22:12
Podzielam zdanie co do jazdy Marcela, który przesadzał ze ścięciami i to bardzo. Ale może zamiast się kłócić kto ściął a kto nie, kto wjechał komu w dupę głębiej a kto jednak płycej to lepiej się zajmijcie problemem zwanym connection lost. Bo gdyby nie ten connection lost to bym was wszystkich objechał i byłoby gunwo a nie walka o podium w GT i kary za każde ścięcie, żeby teraz wskoczyć wyżej. Bez connection lostów większość, która tu się kłóci byłaby pozycje niżej, albo dwie, vide p. M. Bogusz (dla Butthurtów - wyczujcie sarkazm).
9 mar 2015 22:15
Fajnie się czyta te wasze wypowiedzi 10 minut lektury i wszystko wiadomo o lidze. Pięknie to świadczy o wszystkich po prostu jak dla mnie istny <cenzura>izm. Ja jeszcze ani razu nie złożyłem skargi na nikogo chociaż mogłem bo wiele razy ktoś mi popsuł wyścig, ale tego nie zrobię chyba, że jak do tej pory jakiś idiota się trafi i zrobi to za mnie. A kary które są składane na mnie przyjmę na klatę bo dla mnie to jest zabawa a nie jakaś walka o życie i przetrwanie.
9 mar 2015 22:18
Jacek ogólnie to moim zdaniem sporo osób ma ten problem, ponieważ ja już też taki miałem ale myślę że ten plugin jest trochę nie dopracowany.
9 mar 2015 22:25
Tak się czasami zastanawiam, czy wy czasem chociaż otwieracie okno żeby poczuć świeże powietrze, czy siedzicie w tych smrodach przed kompem prawie 24/7?
9 mar 2015 22:34
Stwierdzam że RE nie opłaca się dodawać w poniedziałki, bo i tak skargi go przyćmią xD
9 mar 2015 22:52

Pytania? :O
9 mar 2015 23:13
Mateusz Ziubiński napisał(a):

Pytania? :O

Dokąd tupta nocą jeż?
9 mar 2015 23:40
Marek Jabłoński napisał(a):
Tak się czasami zastanawiam, czy wy czasem chociaż otwieracie okno żeby poczuć świeże powietrze, czy siedzicie w tych smrodach przed kompem prawie 24/7?

Ja za to ciebie spytam czy w ogóle gdzieś wychodzisz ??
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
12 °C
Tor:
12 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
23 °C
WTO
Deszcz
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 507 975

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.