FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
10 mar 2015 10:56
Konto usunięte napisał:

Po pierwsze to przeczytaj sobie co jest w nawiasie zanim jeszcze raz napiszesz coś o pokorze. To było napisane przekornie, z pokorą nie miało mieć nic wspólnego, ani z jej brakiem tym bardziej. Po drugie to ciekawe, że czytasz o connection lost na tematach GP2, bo nigdy mi się tam takie coś nie przydarzyło, wiec tam nie mogłem o tym pisać. Problem występuję tylko w tej lidze i tylko w GT (uprzedzę pytania, CL nie występuję o tej samej porze, takie pytania już zadawaliście). CL-e są bardziej wkurzające od tego jak ktoś Cię rozwali. Jakoś nie mam problemu z netem podczas GP2 ani w innych ligach |(net śmiga świetnie), więc znów spudłowałeś. Fajnie, że kiedyś byłeś szybki w treningach i kwalifikacjach, teraz nawet nie jesteś tam szybki. A w wyścigu ostatnim podium mogłem mieć, bo jechałem 4, za mną był Jasina, który skończył na P2 a wszyscy, którzy jechali przede mną prócz Patryka Krutyj się rozwalili. I w ostatnim wyścigu nic nie sknociłem przed CL-em, a w przedostatnim rozwalił mnie Nissan, nie było tam mojej winy. Ale ja wiem, że Ty wiesz lepiej...

Na teamspeaku wiele osób mówi o Twojej jeździe. W stylu "co ten Jacek znowu od<cenzura>a". Oglądałem sobie też parę razy Twoje wyczyny w wyścigach i powtórzę. Więcej pokory, ale skoro z takim bólem to przyjmujesz, to coś Ci powiem. Nie mam tyle czasu co Ty na trenowanie przed wyścigami. Dla mnie czwarte miejsce w kwalifikacjach F1 to jest bardzo dobre osiągnięcie, a mówiąc do mnie, że nie jestem szybki w treningach... kurcze, ała... ale boli. Ale boli, że nie wygrywam treningów, ja <cenzura>e. Ojej ojej, chyba odchodzę z ligi, bo nie wygrywam w <cenzura> istotnych treningów. W GP2 nie ma takiego wysokiego poziomu, a tam masz aż 8 pkt zdobyte na cztery wyścigi... wygrywaj dalej treningi panie Pokorny Jack.

Nie wiesz który byś był, gdyby Ciebie nie wywaliło. To, że Jasina był drugi nic nie znaczy. A na deser najlepsze. Spróbuj kiedyś bez asystenta sterowania stanąć w pierwszej piątce w GT na kwalifikacjach.
10 mar 2015 11:23
Dawid Kuszel napisał(a):
Konto usunięte napisał:

Po pierwsze to przeczytaj sobie co jest w nawiasie zanim jeszcze raz napiszesz coś o pokorze. To było napisane przekornie, z pokorą nie miało mieć nic wspólnego, ani z jej brakiem tym bardziej. Po drugie to ciekawe, że czytasz o connection lost na tematach GP2, bo nigdy mi się tam takie coś nie przydarzyło, wiec tam nie mogłem o tym pisać. Problem występuję tylko w tej lidze i tylko w GT (uprzedzę pytania, CL nie występuję o tej samej porze, takie pytania już zadawaliście). CL-e są bardziej wkurzające od tego jak ktoś Cię rozwali. Jakoś nie mam problemu z netem podczas GP2 ani w innych ligach |(net śmiga świetnie), więc znów spudłowałeś. Fajnie, że kiedyś byłeś szybki w treningach i kwalifikacjach, teraz nawet nie jesteś tam szybki. A w wyścigu ostatnim podium mogłem mieć, bo jechałem 4, za mną był Jasina, który skończył na P2 a wszyscy, którzy jechali przede mną prócz Patryka Krutyj się rozwalili. I w ostatnim wyścigu nic nie sknociłem przed CL-em, a w przedostatnim rozwalił mnie Nissan, nie było tam mojej winy. Ale ja wiem, że Ty wiesz lepiej...

Na teamspeaku wiele osób mówi o Twojej jeździe. W stylu "co ten Jacek znowu od<cenzura>a". Oglądałem sobie też parę razy Twoje wyczyny w wyścigach i powtórzę. Więcej pokory, ale skoro z takim bólem to przyjmujesz, to coś Ci powiem. Nie mam tyle czasu co Ty na trenowanie przed wyścigami. Dla mnie czwarte miejsce w kwalifikacjach F1 to jest bardzo dobre osiągnięcie, a mówiąc do mnie, że nie jestem szybki w treningach... kurcze, ała... ale boli. Ale boli, że nie wygrywam treningów, ja <cenzura>e. Ojej ojej, chyba odchodzę z ligi, bo nie wygrywam w <cenzura> istotnych treningów. W GP2 nie ma takiego wysokiego poziomu, a tam masz aż 8 pkt zdobyte na cztery wyścigi... wygrywaj dalej treningi panie Pokorny Jack.

Nie wiesz który byś był, gdyby Ciebie nie wywaliło. To, że Jasina był drugi nic nie znaczy. A na deser najlepsze. Spróbuj kiedyś bez asystenta sterowania stanąć w pierwszej piątce w GT na kwalifikacjach.

Zgadzam się z Dawidem..Poza tym Jacek ,Jeśli tylko ty masz problemy to zacząłbym coś z tym robić ,Nie możesz obwiniać o wszystko całego swiata a sam siedzieć jakbys niczemu nie podlegał. Nie tylko ciebie wywalało i nie tylko ty miałeś słabe starty...Ale inni z tym zyją a ty robisz z siebie ligową Divę.Stary nie mam do ciebie nic...naprawdę nic jako osoby.Ale jako zawodnik mógłbyś trochę się ułożyć...
10 mar 2015 11:26
Następnym razem zrobię coś z tą Imolą. Albo zadecyduję o wykluczeniu jej z ankiet i kalendarza, albo ją jakoś zmodyfikuję (spowalniacze, słupki, itp.). No chyba, że pojawi się masowy sprzeciw, wtedy nic nie zrobię.
Konto usunięte
10 mar 2015 11:42
Zainstalowałem wszystko od nowa po Bahrainie, tam gdzie mam zainstalowanego moda ligowego nie mam innych instalek. W grze wgrałem ten patch 4GB bo ktoś o nim pisał tu, zaktualizowałem Windowsa, stery do kierownicy i do grafiki... Ale oczywiście nic nie robię w tym temacie i Wy to wiecie najlepiej. Z internetem nie mam problemu w żadnej innej lidze i w grach online też. Nie jeżdżę z żadną asystą kierowania nie wiedziałem, że inne pomoce niż TC, ABS, sprzęgło i skrzynia jest w naszej lidze dostępne podczas kwali i wyścigu (widocznie nie doczytałem). Poczytaj forum gdzie postulowałem o zmniejszeniu TC i ABS na low na tez sezon. Na pewno bym wysuwał takie postulaty nie umiejąc jeździć bez tych pomocy na maxa włączonych. Takie wypowiedzi jak Widma raczej zniechęcają kierowców do tej ligi, poza tym ja nie pisałem poważnie o tym P2 i twoich treningach, stąd dopisałem, żeby z przymrużeniem oka to traktować. Jak widać nie umiesz. Nie będę więcej o tym pisać, bo to i tak nie ma sensu. A co do GP2? No i co z tego? Gdyby nie GT to nic by mnie nie skusiło do tej ligi, bo ogólnie nie jeżdżę w jednomiejscówkach, dla mnie GP2 jest kompletnie dla funu.
10 mar 2015 11:47
Rafał Cupał napisał(a):
Następnym razem zrobię coś z tą Imolą. Albo zadecyduję o wykluczeniu jej z ankiet i kalendarza, albo ją jakoś zmodyfikuję (spowalniacze, słupki, itp.). No chyba, że pojawi się masowy sprzeciw, wtedy nic nie zrobię.

Jakby się dało tak zrobić żeby tarki spowalniały to by wystarczyło i nawet w kwalach nie trzeba by było dawać kar :D Ale czy się da?
10 mar 2015 11:54
Da się, ale to nie wystarczy. Trzeba zablokować możliwość ścinania szykan, np. po trawie na końcu okrążenia.
10 mar 2015 12:06
Proponuję barierki :D
10 mar 2015 12:19
Progi, podobne do tych na Monzy. Takie, co skutecznie podbiją, ale nie wyrzucą w kosmos.
10 mar 2015 12:45
Błażej Młynek napisał(a):
Proponuję barierki :D

Jestem za :D

Już 281 skarg W GT <brawo> (może ktoś dobije do trzystu <prosi> )

10 mar 2015 13:02
Jeżeli mają one sens to trzech kierowców nieźle oberwie xD
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
17 °C
Tor:
25 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
23 °C
WTO
Deszcz
20 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 527 753

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.