FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
9 mar 2015 23:52
Marek Jabłoński napisał(a):
Tak się czasami zastanawiam, czy wy czasem chociaż otwieracie okno żeby poczuć świeże powietrze, czy siedzicie w tych smrodach przed kompem prawie 24/7?

Dzisiaj taka piękna pogoda była, a ja siedzę z kontuzją po wczorajszym meczu :(
10 mar 2015 00:10
Konto usunięte napisał:
Bez connection lostów większość, która tu się kłóci byłaby pozycje niżej, albo dwie, vide p. M. Bogusz (dla Butthurtów - wyczujcie sarkazm).

Pokorny Jack... Też kiedyś byłem szybki w treningach i w kwalifikacjach. Ale tak jakby nic Ci to nie daje. Zanim dobijesz do Twojego Connection Lost (o którym można przeczytać chyba na każdym temacie GT i GP2) to zdążysz już coś w wyścigu sknocić. CL może też wynikać z Twojego łącza internetowego.
Zmodyfikowane 10 mar 2015 00:10 przez Dawid Kuszel.
10 mar 2015 00:16
Wynika z dwóch Aut Nissana i Mclarena są to konwerty z gry Forza ale pojawiło się światełko w tunelu i jest szansa to naprawić.
Konto usunięte
10 mar 2015 00:48
Dawid Kuszel napisał(a):
Konto usunięte napisał:
Bez connection lostów większość, która tu się kłóci byłaby pozycje niżej, albo dwie, vide p. M. Bogusz (dla Butthurtów - wyczujcie sarkazm).

Pokorny Jack... Też kiedyś byłem szybki w treningach i w kwalifikacjach. Ale tak jakby nic Ci to nie daje. Zanim dobijesz do Twojego Connection Lost (o którym można przeczytać chyba na każdym temacie GT i GP2) to zdążysz już coś w wyścigu sknocić. CL może też wynikać z Twojego łącza internetowego.

Po pierwsze to przeczytaj sobie co jest w nawiasie zanim jeszcze raz napiszesz coś o pokorze. To było napisane przekornie, z pokorą nie miało mieć nic wspólnego, ani z jej brakiem tym bardziej. Po drugie to ciekawe, że czytasz o connection lost na tematach GP2, bo nigdy mi się tam takie coś nie przydarzyło, wiec tam nie mogłem o tym pisać. Problem występuję tylko w tej lidze i tylko w GT (uprzedzę pytania, CL nie występuję o tej samej porze, takie pytania już zadawaliście). CL-e są bardziej wkurzające od tego jak ktoś Cię rozwali. Jakoś nie mam problemu z netem podczas GP2 ani w innych ligach |(net śmiga świetnie), więc znów spudłowałeś. Fajnie, że kiedyś byłeś szybki w treningach i kwalifikacjach, teraz nawet nie jesteś tam szybki. A w wyścigu ostatnim podium mogłem mieć, bo jechałem 4, za mną był Jasina, który skończył na P2 a wszyscy, którzy jechali przede mną prócz Patryka Krutyj się rozwalili. I w ostatnim wyścigu nic nie sknociłem przed CL-em, a w przedostatnim rozwalił mnie Nissan, nie było tam mojej winy. Ale ja wiem, że Ty wiesz lepiej...
Zmodyfikowane 10 mar 2015 00:49 przez Konto usunięte.
10 mar 2015 05:48
Czas na nowy Fan page pt. Kierowcy F1-Online.~Simracing to nie przelwki xD
10 mar 2015 07:21
To nie był żart a uzasadnienie.Chłopaki .mówiąc krótko i na temat gdzie do cholery podziały się czasy kiedy traktowano to jak gre a nie kawałek życia jak ja zaczynałem...wszyscy rozwiązywali problemy między sobą.Ja mam tak do dzisiaj piszę do poszkodowanej osoby i chwile gadam dlaczego stało się tak a nie inaczej.Pan Łucków raz czy dwa zepsuł mi wyścig ale nie żywie urazy, jak do mnie Dawid.Cz mimo że pare razy zepsułem mu wyścig. Ogarnijcie się.Wiem sam nie byłem idealny ale nigdy nie złożyłem skargi...bo jest coś ważniejszego od punktów...Po prostu dobra zabawa ☺☺☺
10 mar 2015 07:37
Patryk Gerber napisał(a):

Connection Lost to nie przelewki xD
10 mar 2015 08:55
214 skarg w GT xDDDD
10 mar 2015 09:10
Ja <cenzura>e <głupek> <brawo>
Konto usunięte
10 mar 2015 09:41
Maciej Paruch napisał(a):
Patryk Gerber napisał(a):

Connection Lost to nie przelewki xD

Maciek, możesz się śmiać, spoko, ale Dominik post wyżej mówi o dobrej zabawie. Jak Ci grę za każdym razem wywala do pulpitu to nie jest to dobra zabawa w żadnym calu. Pozdrawiam.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
12 °C
Tor:
12 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
23 °C
WTO
Deszcz
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 508 031

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.