FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
19 kwi 2015 19:12
A ja się mega cieszę że nie mogłem ominąć Pieczyka i w <cenzura> spore szczęście że nie dostałem strzała, a wyprzedzania na T1 to było spore ryzyko zwłaszcza że na drugim kółku ktoś we mnie wjechał :).
19 kwi 2015 19:15
A ja dostałem S&G za to, że w S3 przejechałem po niebieskiej płachcie, a potem wróciłem na tor. Fajny błąd gry/toru.
19 kwi 2015 19:16
Brawo Hamburg na t1
Konto usunięte
19 kwi 2015 19:18
Adam Jurzysta napisał(a):
Brawo Hamburg na t1

Przepraszam, moja wina w pełni, za późno zahamowałem.
19 kwi 2015 19:20
Marcel Pawiński napisał(a):
A ja dostałem S&G za to, że w S3 przejechałem po niebieskiej płachcie, a potem wróciłem na tor. Fajny błąd gry/toru.

Ja na Hungaroringu przed T1 wyprzedzałem od prawej strony i tez dostalem stop/go xD
19 kwi 2015 19:26
Marcel Pawiński napisał(a):
Michał Kozera napisał(a):
Mikołaj Pałka napisał(a):
Michał Kozera napisał(a):
W zasadzie to chciałbym sobie wystartować w GP2...

Arkadiusz Siwek napisał(a):
W sumie to ja też.

W sumie ja też chciałem prosiłem się i tłumaczyłem dlaczego mnie nie było na sesji treningowej albo kwalifikacyjnej, to oczywiście mnie Pan Pawiński nie dopuścił, chociaż że zrobiłem na serwerze czas przez który mógłby mnie dopuścić no ale nie... i jeszcze nie podał przyczyny dlaczego mnie nie dopuści :)

Ja przyznaję, że podsłuchałem kogoś i wbiłem na serwer, bo myślałem, że on PW już nie widział. No ale gdy napisałem prośbę na serwie, a następnie usłyszałem "Nie dam." i zero argumentów... A jeszcze ponoć ludzie obecni na serwie mu pisali i zero reakcji.

Ja już nawet nie mam siły się kłócić. Z taką padaką się nie spotkałem jeszcze nigdy. Jak to jest sposób na poprawę wizerunku F1 kosztem GP2, to działa wzorowo ://

Złamałeś punkt regulaminu. Dziękuje...

Który?
19 kwi 2015 19:28
Marcel, a ja czekam na powód niedopuszczenia do wyścigu
19 kwi 2015 19:29
"8.6 Gracze, którzy nie posiadają pozwolenia na udział w sesji, w przypadku dołączenia na serwer będą z niego usunięci lub zbanowani i nie zostaną zapisani w wynikach sesji."

Pozdrawiam gorąco ;)
19 kwi 2015 19:30
Kryspin Słomiński napisał(a):
A ja się mega cieszę że nie mogłem ominąć Pieczyka i w <cenzura> spore szczęście że nie dostałem strzała, a wyprzedzania na T1 to było spore ryzyko zwłaszcza że na drugim kółku ktoś we mnie wjechał :).

Sory, to była moja życiówka w kwalifikacjach i jak zawsze musiałem coś odwalić, ale mam nadzieję, że nic Ci nie uszkodziłem?
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
24 °C
Tor:
35 °C
PIĄ
Deszcz
25 °C
SOB
Słonecznie
24 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 692 625

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.