FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
19 kwi 2015 19:34
Aleksy Mainusz napisał(a):
"8.6 Gracze, którzy nie posiadają pozwolenia na udział w sesji, w przypadku dołączenia na serwer będą z niego usunięci lub zbanowani i nie zostaną zapisani w wynikach sesji."

Pozdrawiam gorąco ;)

Dzięki.

Co nie zmienia faktu, że robiłem to bo wcześniej nas olał :) A do tego to "Nie dam" na serwerze, piękna motywacja.
19 kwi 2015 19:35
Alek, ok zgadzam się, ale ja podałem powód prawdziwy dlaczego nie mogłem być na trenie i kwalach. Dajmy przykład gdyby ciebie nie było na trenie ani q to i tak byś został dopuszczony...
Dodane 19 kwietnia 2015 21:35:
A michał, ja i arek uważam że powinniśmy zostać dopuszczeni ;)
19 kwi 2015 19:40
W zasadzie jeśli ja i Arek nie to ok, ale taki Mikołaj, w momencie gdy robiliśmy 107%, już go miał.

A w momencie gdy Mikołaj już swój próg zrobił, wbił Dąbro, zrobił czas i został momentalnie dopuszczony.

Losowanie Pawinlotka uważam za rozpoczęte, wybieramy kierowców...
19 kwi 2015 19:50
Swoją drogą to kpina, że kierowcy, którzy jeżdżą prawie cały sezon, nie dostają pozwolenia ot tak. Żenada.
19 kwi 2015 19:50
Michał Kozera napisał(a):
W zasadzie jeśli ja i Arek nie to ok, ale taki Mikołaj, w momencie gdy robiliśmy 107%, już go miał.

A w momencie gdy Mikołaj już swój próg zrobił, wbił Dąbro, zrobił czas i został momentalnie dopuszczony.

Tyle w temacie, bo już się tych postów czytać nie da.
19 kwi 2015 19:52
Marcel Pawiński napisał(a):
Michał Kozera napisał(a):

Tyle w temacie, bo już się tych postów czytać nie da.

Twój typowy argument. Nawet mnie to nie dziwi. Nie ciągnę tematu, nie chcę znów brać udziału w kłótni na parę stron.
19 kwi 2015 19:54
Maść na ból dupy to Twój argument? Dalej nie wiemy, dlaczego nie dopuściłeś ich do wyścigu.
19 kwi 2015 20:01
Dawid Czepiela napisał(a):
Maść na ból dupy to Twój argument? Dalej nie wiemy, dlaczego nie dopuściłeś ich do wyścigu.

Widzisz Dawid, nie ma argumentu ^^ :D
19 kwi 2015 20:02
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Kryspin Słomiński napisał(a):
A ja się mega cieszę że nie mogłem ominąć Pieczyka i w <cenzura> spore szczęście że nie dostałem strzała, a wyprzedzania na T1 to było spore ryzyko zwłaszcza że na drugim kółku ktoś we mnie wjechał :).

Sory, to była moja życiówka w kwalifikacjach i jak zawsze musiałem coś odwalić, ale mam nadzieję, że nic Ci nie uszkodziłem?

Nie na szczęście nic ale to że jakimś cudem nikt nie wjechał to jest spory fart bo mogło to się źle skończyć też dla ciebie dodatkowo nie mogłem cię ominąć i nie wiem czemu.
Dodane 19 kwietnia 2015 22:05:
I powoli uważam że Marcel wprowadzasz Dyktaturę bo od tak nagle kary za pisanie na chacie na trenie i te niedopuszczenia. Sam wyznaczasz grupę która ma jeździć a innych od tak za coś od razu wywalasz.
19 kwi 2015 20:08
To może ja napiszę. Z tego co wiem, Pan Kozera i Siwek nie zostali dopuszczeni z tego powodu, że nie zgłosili prośby o dopuszczenie do wyścigu. A jak by nawet zgłosili to nie zrobili wymaganego progu 107% przed race. Pan Dąbro zgłosił prośbę, zrobił czas i było ok.

Pan Pałka pewnie nie został dopuszczony do wyścigu, za swój agresywny styl jazdy i traktowanie innych kierowców jak boty komputerowe.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
23 °C
Tor:
34 °C
PIĄ
Deszcz
25 °C
SOB
Słonecznie
24 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 692 839

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.